Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#survivorgokhan[/HASHTAG] 'i bende sevmiyorum itici biri daha önce yazmistim zaten. [HASHTAG]#survivortolga[/HASHTAG] 'yi da sevdigim söylenemez. Sanirim ben harbi harbi [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] takimini tutuyorum. Gerci orada baska bir gicik [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] var :D

Galiba sonunda [HASHTAG]#turbosurvivorturabi[/HASHTAG] kazacak gibi. Ama güzellik olarak [HASHTAG]#survivormuge[/HASHTAG] diger kizlara bin basar aha da bunu da yazdim.

Güzellik olarak;

4. Duygu/Sahra

Bu aksam elenir diyorum. 'yi elemez.

Halal olsun sana Ömer Abim.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] candır.Zaten Müge'ninde en yakın kankisi.:D
Akın Sinsidir içten pazarlıklıdır bilindiği üzere.
Tolga zaten oynamaya gelmiş.baktı ekrandan uzak bari şurada oynayyyım deyipte gelmiş gibi.:F

Niye bu kadar tag yapmaya çalıştın.(b)

Neye göre ikinci el arkadaşım? :A

Bu akşam çok net göreceksin neye göre olduğunu.:A

Halal olsun sana Ömer Abim.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] candır.Zaten Müge'ninde en yakın kankisi.:D
Akın Sinsidir içten pazarlıklıdır bilindiği üzere.
Tolga zaten oynamaya gelmiş.baktı ekrandan uzak bari şurada oynayyyım deyipte gelmiş gibi.:F

Niye bu kadar tag yapmaya çalıştın.(b)

Bu akşam çok net göreceksin neye göre olduğunu.:A
Yav he he. :A

Sana Yaw he he asıl.:F [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] 'i savuarak ciddi anlamda güven sıkıntısı oluşturdun ne yapsan yeridir senin artık.:A

Umarım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] Akın'ı eleyince ünlülere geçmezsin.:A

Sana Yaw he he asıl.:F [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] 'i savuarak ciddi anlamda güven sıkıntısı oluşturdun ne yapsan yeridir senin artık.:A

Umarım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] Akın'ı eleyince ünlülere geçmezsin.:A
Turabi bence son oyunlarda [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] e baya yenildiği için sinirlenip delikanlılık taslıyor. :A Ayrıca Turabi'nin çapı ne ki [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı elesin? :F

Turabi bence son oyunlarda [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] e baya yenildiği için sinirlenip delikanlılık taslıyor. :A Ayrıca Turabi'nin çapı ne ki [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı elesin? :F

İlk laf atmayı [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] yapıyor farkındaysan.(b)
bence [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] kazandı sonra normal sevinç hareketlerini yaptı ve Gökhan'da hadsizleşip çirkefleşti ve laf attı.Çok büyük bir şey aramayın olayın altında.:D
Akın'ı karıştırmayalım şimdi.:Aben başlatmış olsamda.

İlk laf atmayı [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] yapıyor farkındaysan.(b)
bence [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] kazandı sonra normal sevinç hareketlerini yaptı ve Gökhan'da hadsizleşip çirkefleşti ve laf attı.Çok büyük bir şey aramayın olayın altında.:D
Akın'ı karıştırmayalım şimdi.:Aben başlatmış olsamda.
Fragman yanıltıcı bence görelim bakalım ama fitili Turabi ateşlemiştir bence. :A Hareketlerini karşı takımdaki adamın gözüne soka soka yaparsa adamın sinirlenmesi normal. [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]

Evet akın çok iyi ama il önce tırmanmada var dengede önemli Duygu severmi duygu suda yüzemiyoki suya yan girip burnunu tutuyo Ahmet bir ara dedi ya boğulacan zannetim suda :F
normalde kızardım ama bir gülme geldi nedense :D

[B]@Mr.At[/B] GENEL YORUMU

Tolga+Turabi+Yiğit+Akın+Sahra=Bir adam etmez.Hepsi birbirinden sinsi,arkadan konuşan yüzsüzler.

#survivormügoş
[HASHTAG]#survivorahmet[/HASHTAG] #survivorgökhan [HASHTAG]#survivormerve[/HASHTAG]

Not: Serenay başarılı bi yarışmacı ama Finale kalacak kişilerden değil.
Not 2: Son 5'te Akın-Turbo Ahmet-Gökhan-Merve olur.Merve o zaman ki oyunlarda iyi olursa son 4'te kalır.
Not 3:Duygu=Sahra bi işe yaramazlar.İlk kaybedecekleri dokunulmazlıkta yazılacak iki isim.3 Sahra 3 Duygu.Turbo da smsten 1. çıkar akın veya yiğidi der,duygu veya sahradan kurtuluruz.

@sokak sanati @Bully @ABAY_06

Sembol Gökhan'ın! :( :( yakaladım :D
@sokak sanati @Bully @Maskeli Fedai @HachiKo
glXBo2.jpg

normalde kızardım ama bir gülme geldi nedense :D

[B]@Mr.At[/B] GENEL YORUMU

Tolga+Turabi+Yiğit+Akın+Sahra=Bir adam etmez.Hepsi birbirinden sinsi,arkadan konuşan yüzsüzler.

#survivormügoş
[HASHTAG]#survivorahmet[/HASHTAG] #survivorgökhan [HASHTAG]#survivormerve[/HASHTAG]

Not: Serenay başarılı bi yarışmacı ama Finale kalacak kişilerden değil.
Not 2: Son 5'te Akın-Turbo Ahmet-Gökhan-Merve olur.Merve o zaman ki oyunlarda iyi olursa son 4'te kalır.
Not 3:Duygu=Sahra bi işe yaramazlar.İlk kaybedecekleri dokunulmazlıkta yazılacak iki isim.3 Sahra 3 Duygu.Turbo da smsten 1. çıkar akın veya yiğidi der,duygu veya sahradan kurtuluruz.

@sokak sanati @Bully @ABAY_06
İlgilenmiyorum o at kafalının yorumlarıyla facebook'ta Ahmet'i savunup sinirimi bozuyor. :A Ahmet finale falan kalamaz ama son 5'e kalabilir bi ihtimal. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...