- Reaksiyon puanı
- 59,836
- Puanı
- 1,060
Özet şu an.@Bully hadi survivor başlayacak bırak sohbeti![]()
Oh olsun.Serenay sms'te bugün kesin o alsaydı sembolü iyi olurdu diye 😱 ve![]()
![]()
Özet şu an.@Bully hadi survivor başlayacak bırak sohbeti![]()
Oh olsun.Serenay sms'te bugün kesin o alsaydı sembolü iyi olurdu diye 😱 ve![]()
![]()
Serenay'ın zaten oy potansiyeli varÖzet şu an.
Oh olsun.Ama elenmez rahat ol İsmail her türlü sonuncu.
![]()
3.lük yarışında Merve ile çekişir gibi.Serenay'ın zaten oy potansiyeli var![]()
2.ye kimi koydun3.lük yarışında Merve ile çekişir gibi.![]()
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] insanların yüzüne gülüp arkasındna konuşmuyor.Melun Akındır![]()
Tolga olur gibi ama öbür hafta çok sert düşüş yaşar ikiyüzlü melun.2.ye kimi koydun?
Melun hemen sattın Turboyu[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] insanların yüzüne gülüp arkasındna konuşmuyor.![]()
Turabi çok gözümden düştü son zamanlardaki arkadan konuşmalarıyla oyunlarda desteklerim ama.Melun hemen sattın Turboyuvazgeçtim Akın sinsi biri
![]()
Akın olsa olsa adamın sinsisi olurTurabi çok gözümden düştü son zamanlardaki arkadan konuşmalarıyla oyunlarda desteklerim ama.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] adamın dibidir.
![]()
Turabi de ikiyüzlüsü.Akın olsa olsa adamın sinsisi olur![]()
Senin desteklemende normal artık.Fragman yanıltıcı bence görelim bakalım ama fitili Turabi ateşlemiştir bence.Hareketlerini karşı takımdaki adamın gözüne soka soka yaparsa adamın sinirlenmesi normal. [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]
Anlamadım?Senin desteklemende normal artık.[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG]
Hala Tolga'yı destekliyor musun?gökhan almış demek ki sembolü smste de büyük ihtimal 1.olur ve serenayı söyler ama ismail gider
Anlamadım?![]()
Tolga gönüllüler beni ayakta alkışladı diyor dalga geçtiklerinin farkına varamamış.Çok klişe davranıyorsun.Sen artık ünlülerden Gökhan'ı destekliyorsun yaa normalleşti sende diyorum.
![]()