Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi'yi fazla abarttın.Ben yalan söylemedim istatistikleri paylaştım fark 1 zaten
Hoşgeldi.Melun geldi yine .ss @Bully
Turabi adam gibi adamdır ondan savunuyorumhem eskici melunu hemen gitti
He ondan ondanAdamın işi vardır gidebilir bu kadar girmesi bile iyi zaten yeter bana
Girdi ama işe yaramadı
geldim merak etmeGayet başarılıydı bence senin yalanlarını iyi çürüttü.
En başarılı değil Turabi zorluyor bu melunuTurabi'yi fazla abarttın.Ayrıca istatistiklere bakacak olursak Gökhan Survivor'ın en başarılı erkek yarışmacısı.
Hoşgeldi.
Turabi 21geldim merak etmeevet işim vardı o yüzden gittim yanine yaramadı sen hep yalan söylüyorsun melun
Arada fark çok Gökhan bundan sonra zaten yenecek hep Turabi'yi farkı daha da açar.En başarılı değil Turabi zorluyor bu melunu
Git Vadi konusunaevet geldim niye sallamalarına devem etmişşin bu arada melun
Zor biraz cumartesi olan ödül Turabi yine Gökhanı yenerArada fark çok Gökhan bundan sonra zaten yenecek hep Turabi'yi farkı daha da açar.
Turabi Gökhan'ı seçmez ki Tolga'yı seçer haklı olarak.Zor biraz cumartesi olan ödül Turabi yine Gökhanı yener
Gökhan oynamıyor bence daha hiç oynamazTurabi Gökhan'ı seçmez ki Tolga'yı seçer haklı olarak.
sonuçta turabladan önde oraya bak senTurabi 21
Gökhan 23
galibiyet almış yani Gökhan ezemiyor
Tolga gitse de Gökhan şov yapsa.Gökhan oynamıyor bence daha hiç oynamaz
Tolgacım gitmesinTolga gitse de Gökhan şov yapsa.
1 farkla öndesonuçta turabladan önde oraya bak sen
ne var ki ordaGit Vadi konusuna
ama sen turabi yeniyor diyorsunTolgacım gitmesin
1 farkla önde
Tolgacın batsın emiTolgacım gitmesin
1 farkla önde
Karaktersiz maraktersiz ama kalması gönüllülere faydalı olur melununTolgacın batsın emiO melun umutsuz vaka bu hafta elensin sonra Ahmet-Gökhan Turabi'yi ezer geçerler.
Tamam işte 1 farkla Gökhan önde yani dediğiniz gibi fark yokne var ki orda
ama sen turabi yeniyor diyorsun
biz fark var mı dedik gökhan hep önde bitiriyor ama bazen turabi top gibi şans olaylarının olduğu oyunlarda yeniyor dedik o kadar ama sen turabi yeniyor diyorsun ama gökhan yeniyor işteKaraktersiz maraktersiz ama kalması gönüllülere faydalı olur melunun
Tamam işte 1 farkla Gökhan önde yani dediğiniz gibi fark yok
Sonuçta atmak önemlidirbiz fark var mı dedik gökhan hep önde bitiriyor ama bazen turabi top gibi şans olaylarının olduğu oyunlarda yeniyor dedik o kadar ama sen turabi yeniyor diyorsun ama gökhan yeniyor işte
evet ama sonuçta gökhan daha iyiSonuçta atmak önemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?