Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında ünlüler takımını tutardım hep ama bu sene ünlüler tırt. Favorim Mert. Adamım benim yaaa :D
Akın ünlülere geçmese tırt olayı doğruydu ama artık gönüllülerden bir cacık olmaz hele Turabi olduğu sürece. :D Ben Mert'i daha fragmanlarda sevmiştim çok sempatik çocuk iyi iş yapacaktır.

Akın ünlülere geçmese tırt olayı doğruydu ama artık gönüllülerden bir cacık olmaz hele Turabi olduğu sürece. :D Ben Mert'i daha fragmanlarda sevmiştim çok sempatik çocuk iyi iş yapacaktır.
İnşallah Survivor'dan sonra acundan kopmaz. :D Akın fena alındı ama hırslandı çocuk ikinci külegeç vakası :F

Evet , ama en azından Yetenek Sizsiniz gibi sıkmıyor. :)

Acik söyliyeyim Survivor Acun'un yaptigi programlar arasinda bence en iyisi. Ama 3 gün olmasi iyi olmuyor. Gecen sezon oyun sayilari yayin günü basina azdi. Reytingi de idare etti. Bakalim bu sene neler yapacak.

İnşallah Survivor'dan sonra acundan kopmaz. :D Akın fena alındı ama hırslandı çocuk ikinci külegeç vakası :F
Akın finale gider adamım benim. :D Türk halkı mağdur insanı sever. :A Mert de parlayacak bence bu yarışmada. :D

Ne la bu Akin akimi :D yok mu bu adamin fotografi? :D

Gönüllülere Müge gelecekti. Güzel görünüyordu. Performansi nasildi?

Ne tırtı yahu kasları görmedin mi ben de istiyorum. :D O hırsla tüm gönüllüleri yer bitirir. :D
kas dediğin geçen sezon başında hilmiyle sevgilisinde de vardı ama sonra tırt gitti kaslar :F ünlüler açısından çok iyi oldu ama akın ın gelmesi bir iki hafta idare eder :D

Gönüllülere Müge gelecekti. Güzel görünüyordu. Performansi nasildi?
onun performansına gerek yok kendisi süper zaten :D

acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım ünlü diye koyduklarının yarısını millet tanımıyor gerçekten ünlü olanlar; tolga karel ismail baki ahmet dursun gökhan keser kızların hiçbiri ünlü değil bence ama serenay baya güzelmiş dikkatimi çekti :D
gönüllülerdeki akın ünlülerin çoğundan daha ünlü adanalıda alexti bu adam tanımayan yoktur :kiki:
zaten ünlülere geçti ait olduğu yere :D

mügenin resimlerdeki o kusursuz müthiş güzelliği burda pek yansımasa da hala en süperi o müthiş gerçekten :D

bu survivor baya güzel olacak bence turabi bana taneri hatırlattı :D ah ah nerde o eski survivorlar :D nihat doğan dönemi kendimi kaybediyordum be :D

Abi çok güzel kız ya bir içim su. :bhr: İyi de yarışıyor her anlamda damgasını vuracak yarışmaya. :D
harbi süper ya aga aşık oldum nerdeyse :D

Gönüllüler takımındaki Akın :D
1) Uçurum - 2012 {Alex}

2) Deli Saraylı - 2010

3) Proje 13 - 2008 {Can}

4) Adanalı - 2008 {Alex}

5) Baba Ocağı - 2008 {Alp}

6) Kuzey Ruzgarı - 2007 {Akın}d7c4fc6af0208496ad49b067cdfc8ce3.jpeg

ünlülerin çoğundan daha ünlü bence bilerek yapıyor acun :D

bu survivor baya güzel olacak bence turabi bana taneri hatırlattı :D ah ah nerde o eski survivorlar :D nihat doğan dönemi kendimi kaybediyordum be :D

harbi süper ya aga aşık oldum nerdeyse :D
Aynen aga uzun süredir Survivor'a böyle bir kız gelmemişti yaşadık. :D Bu sene Survivor çok güzel olacak. Favorim Akın hadi bakalım. :D

onun performansına gerek yok kendisi süper zaten :D

acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım ünlü diye koyduklarının yarısını millet tanımıyor gerçekten ünlü olanlar; tolga karel ismail baki ahmet dursun gökhan keser kızların hiçbiri ünlü değil bence ama serenay baya güzelmiş dikkatimi çekti :D
gönüllülerdeki akın ünlülerin çoğundan daha ünlü adanalıda alexti bu adam tanımayan yoktur :kiki:
zaten ünlülere geçti ait olduğu yere :D

mügenin resimlerdeki o kusursuz müthiş güzelliği burda pek yansımasa da hala en süperi o müthiş gerçekten :D
Abi çok güzel kız ya bir içim su. :bhr: İyi de yarışıyor her anlamda damgasını vuracak yarışmaya. :D

Bu mesajlari gördükten sonra Favorimi ilan ediyorum: Müge :D

Dipnot: daha izlemedim :A

Taner gibi yarismaci varsa Survivor ucar :D

:A Turabi'yi kastediyorsan o Taner'in tırnağı olamaz. Turabi itici, gıcık, sinir, antipatik bir tip. Taner reyiz başkaydı. Sempatikti, gülmekten öldürürdü beni All-Star'a katılmasını çok isterim. :D

yok aga tanerin yanından geçemez taner neydi ya o dönemki survivor efsanedir ben fena kaptırmıştım kendimi nihat doğana oy atıyodum elemelerde :(

Aynen aga uzun süredir Survivor'a böyle bir kız gelmemişti yaşadık. :D Bu sene Survivor çok güzel olacak. Favorim Akın hadi bakalım. :D
aynen vallahi sırf onun için bu akdar istekliyim o olmasa belki izlemezdim survivor en sevidğim yarışma ama tv den izleyemeyince sıkıntı oluyo netten nereye kadar
şuan için netten takip ettiğim tek dizi kaçak şimdi survivorda eklendi buna kaçmaz :D

izlemedim sonra bakarım kızlara :)

:A Turabi'yi kastediyorsan o Taner'in tırnağı olamaz. Turabi itici, gıcık, sinir, antipatik bir tip. Taner reyiz başkaydı. Sempatikti, gülmekten öldürürdü beni All-Star'a katılmasını çok isterim. :D
yok aga tanerin yanından geçemez taner neydi ya o dönemki survivor efsanedir ben fena kaptırmıştım kendimi nihat doğana oy atıyodum elemelerde :(

Taner gibisi zor gelir bir daha. Adam simdi hangi programa gitse tehlike arz ediyor :D

Gelecek cumartesi izlerim artik yarin Karadayi var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...