Akın ünlülere geçmese tırt olayı doğruydu ama artık gönüllülerden bir cacık olmaz hele Turabi olduğu sürece.Aslında ünlüler takımını tutardım hep ama bu sene ünlüler tırt. Favorim Mert. Adamım benim yaaa![]()
Akın ünlülere geçmese tırt olayı doğruydu ama artık gönüllülerden bir cacık olmaz hele Turabi olduğu sürece.Aslında ünlüler takımını tutardım hep ama bu sene ünlüler tırt. Favorim Mert. Adamım benim yaaa![]()
Evet , ama en azından Yetenek Sizsiniz gibi sıkmıyor.Survivor haftada 3 gün mü?![]()
Yarın bakayım bi.Alakalı olsun diye ada fonu koymuşlar arkaya ortada nevresim iyice batırmışlar.Colin's iyiydi.
İnşallah Survivor'dan sonra acundan kopmaz.Akın ünlülere geçmese tırt olayı doğruydu ama artık gönüllülerden bir cacık olmaz hele Turabi olduğu sürece.Ben Mert'i daha fragmanlarda sevmiştim çok sempatik çocuk iyi iş yapacaktır.
Evet , ama en azından Yetenek Sizsiniz gibi sıkmıyor.![]()
Akın finale gider adamım benim.İnşallah Survivor'dan sonra acundan kopmaz.Akın fena alındı ama hırslandı çocuk ikinci külegeç vakası
![]()
Akın da tırt bence iki haftaya sönerAkın finale gider adamım benim.Türk halkı mağdur insanı sever.
Mert de parlayacak bence bu yarışmada.
![]()
fotoğrafı yok yassakNe la bu Akin akimiyok mu bu adamin fotografi?
![]()
Ne tırtı yahu kasları görmedin mi ben de istiyorum.Akın da tırt bence iki haftaya sönerHadi inşallah parlar Mert
fotoğrafı yok yassak![]()
kas dediğin geçen sezon başında hilmiyle sevgilisinde de vardı ama sonra tırt gitti kaslarNe tırtı yahu kasları görmedin mi ben de istiyorum.O hırsla tüm gönüllüleri yer bitirir.
![]()
onun performansına gerek yok kendisi süper zatenGönüllülere Müge gelecekti. Güzel görünüyordu. Performansi nasildi?
Abi çok güzel kız ya bir içim su.Gönüllülere Müge gelecekti. Güzel görünüyordu. Performansi nasildi?
harbi süper ya aga aşık oldum nerdeyseAbi çok güzel kız ya bir içim su.İyi de yarışıyor her anlamda damgasını vuracak yarışmaya.
![]()

Aynen aga uzun süredir Survivor'a böyle bir kız gelmemişti yaşadık.bu survivor baya güzel olacak bence turabi bana taneri hatırlattıah ah nerde o eski survivorlar
nihat doğan dönemi kendimi kaybediyordum be
harbi süper ya aga aşık oldum nerdeyse![]()
onun performansına gerek yok kendisi süper zaten
acun ne yapmaya çalışıyor anlamadım ünlü diye koyduklarının yarısını millet tanımıyor gerçekten ünlü olanlar; tolga karel ismail baki ahmet dursun gökhan keser kızların hiçbiri ünlü değil bence ama serenay baya güzelmiş dikkatimi çekti
gönüllülerdeki akın ünlülerin çoğundan daha ünlü adanalıda alexti bu adam tanımayan yoktur
zaten ünlülere geçti ait olduğu yere
mügenin resimlerdeki o kusursuz müthiş güzelliği burda pek yansımasa da hala en süperi o müthiş gerçekten![]()
Abi çok güzel kız ya bir içim su.İyi de yarışıyor her anlamda damgasını vuracak yarışmaya.
![]()
Bu mesajlari gördükten sonra Favorimi ilan ediyorum: Müge
Dipnot: daha izlemedim
Taner gibi yarismaci varsa Survivor ucar![]()
yok aga tanerin yanından geçemez taner neydi ya o dönemki survivor efsanedir ben fena kaptırmıştım kendimi nihat doğana oy atıyodum elemelerdeBu mesajlari gördükten sonra Favorimi ilan ediyorum: Müge
Dipnot: daha izlemedim
Taner gibi yarismaci varsa Survivor ucar![]()
aynen vallahi sırf onun için bu akdar istekliyim o olmasa belki izlemezdim survivor en sevidğim yarışma ama tv den izleyemeyince sıkıntı oluyo netten nereye kadarAynen aga uzun süredir Survivor'a böyle bir kız gelmemişti yaşadık.Bu sene Survivor çok güzel olacak. Favorim Akın hadi bakalım.
![]()
Turabi'yi kastediyorsan o Taner'in tırnağı olamaz. Turabi itici, gıcık, sinir, antipatik bir tip. Taner reyiz başkaydı. Sempatikti, gülmekten öldürürdü beni All-Star'a katılmasını çok isterim.
![]()
yok aga tanerin yanından geçemez taner neydi ya o dönemki survivor efsanedir ben fena kaptırmıştım kendimi nihat doğana oy atıyodum elemelerde![]()