Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka yazanlarda olmuş Twitter'da Duygu Bal travesti gibi. 😳🙄:F

Ünlülerin ünsüz, gönüllülerin ünlü olduğu bir Survivor daha. :):)

Yarisma nasil gencler takimlar iyi mi?

Cok az denk geldim gönüllüler bir yarismada 3-0 öndeydi. :D
O izlediğin oyunu gönüllüler aldı ama ünlüler de ilk oyunu aldı. Durum 1-1 şu an yani. :D

Takımlara gelirsek gönüllülerin erkekleri daha iyi gibi duruyor. Ünlülerde İsmail Baki çok kötü işi bozuyor diğerleri iyi. Kızlar iki takımda da eşit gibi geldi gözüme. Birazdan Gönüllülerden ünlülere bir erkek geçecek merakla bekliyoruz konseyi. :D

Son düzenleme:
Akın geçecek gibi. Büyük kayıp olacak gönüllüler için.

Abi gönüllüler adasında neler dönmüş öyle kısa zamanda. :D Turabi Akın'a ayıp etti terbiyesiz adam.. Akın ünlülere geçsin gönüllüler çöker. :D

Yarınki bölüm bomba. :D Şimdiden kavgalar başladı, yalnız Turabi çok artist..

Gönüllülere yuh diyorum yani oha. :D Akın'ı ünlülere yollayarak Survivor'ı kaybetmiş oldular açık ve net yani. :D Akın zaten adamımdı ünlülere geçmesine çok sevindim finale kadar yolu var. Bu arada Turabi'den nefret ettim çok gıcık antipatik bir tip. Akın'ı da o yolladı. Turabi bu yarışmada olduğu sürece olaylar eksik olmaz diğer fragmanda da görüyoruz zaten. :D

Gönüllülerde adamakıllı üç isim vardı ; Akın , Berna ve Samanta. Akın'ı göndererek büyük saçmalık yaptılar. Ünlüler takımını ise çok beğendim. Serenay'ın hırslı olması çok iyi. Belki Duygu Çetinkaya gibi dışlanabilir sonradan ama hırsı sayesinde takımına ve kendisine çok şey katacak gibi. Duygu Bal'ın performansını henüz göstermediğini düşünüyorum. Merve Aydın ise gizli favorim :)

Bu seneki Survivor yine harika :) Yine ünlüleri tutuyorum ben. Serenay harika bence çok hırslı onun haricinde Merve çok güçlü.

Aslında ünlüler takımını tutardım hep ama bu sene ünlüler tırt. Favorim Mert. Adamım benim yaaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...