Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok beğendim,özlemişim survivoru be :T ünlüleri tutuyorum erkeklerden favorim gökhan,tolga kızlardan duygu,merve,serenay,eda yani hepsi :D

Bu sene beklediğimiz gibi efsane bir sene olacak.Çok dinamik çok güçlü 2 takım ve başarılı oyunlar.Tadından yenmez.

Ünlülere genel baktığımda komik buldum.Güçsüzler baya ama sevecenler.İlk günleri ama güzel eğleniyorlar.
Gönüllüler ise Sempatik ve güçlüydü ki ada konseyine kadar.Orada Akın yazıldı hem güç hem de sempatiklik bir anda gitti.Eşitlendi durumlar.
Akın'ın oyunlarda ki olağan üstü desteği ve olağan üstü oyunları süperdi çok çok çok yanlış yapıldı.:(

Ünlülerin erkekler Gönüllülere göre daha yetersizdi ama Akın geldi yine denge oldu.
Kızlarda ise Duygu hayal kırıklığı.O milli sporcuya yakışmadı oyunlar.
Merve çok çok başarılıydı.
Eda sünepe çıktı.:FSerenay ise acayip itici fena küfür etti yanlış yaptı.

Gönüllülerin erkekler güçlüydü alt edilemeyecek cinsten d ki Akın karşıya geçene kadar yine.
Kızlar ise Samanta, Berna iyi oynuyordu.
Müge yetersizdi.Diğer küfür yiyen kız Sahra'ydı galiba oda idare ederdi.

Kızlarda belli bir üstünlük yoktu ama erkeklerde olan üstünlüğü yok ettiler.kaybeden gönüllüler oldu.

İlk bölümden baya favori belirledim bile.

Akın en favorim.
Merve en az onun kadar sevecen ve sempatik oda en favorim.Hem oyunlarda çok başarılı hem karakter olarak çok iyi sevdim bu kızı ben.:Z
Berna idare eder.Destekleyebileceğim cinsten.
Samanta çok pozitif onuda sevdim desteklerim.

Bu sene beklediğimiz gibi efsane bir sene olacak.Çok dinamik çok güçlü 2 takım ve başarılı oyunlar.Tadından yenmez.

Ünlülere genel baktığımda komik buldum.Güçsüzler baya ama sevecenler.İlk günleri ama güzel eğleniyorlar.
Gönüllüler ise Sempatik ve güçlüydü ki ada konseyine kadar.Orada Akın yazıldı hem güç hem de sempatiklik bir anda gitti.Eşitlendi durumlar.
Akın'ın oyunlarda ki olağan üstü desteği ve olağan üstü oyunları süperdi çok çok çok yanlış yapıldı.:(

Ünlülerin erkekler Gönüllülere göre daha yetersizdi ama Akın geldi yine denge oldu.
Kızlarda ise Duygu hayal kırıklığı.O milli sporcuya yakışmadı oyunlar.
Merve çok çok başarılıydı.
Eda sünepe çıktı.:FSerenay ise acayip itici fena küfür etti yanlış yaptı.

Gönüllülerin erkekler güçlüydü alt edilemeyecek cinsten d ki Akın karşıya geçene kadar yine.
Kızlar ise Samanta, Berna iyi oynuyordu.
Müge yetersizdi.Diğer küfür yiyen kız Sahra'ydı galiba oda idare ederdi.

Kızlarda belli bir üstünlük yoktu ama erkeklerde olan üstünlüğü yok ettiler.kaybeden gönüllüler oldu.

İlk bölümden baya favori belirledim bile.

Akın en favorim.
Merve en az onun kadar sevecen ve sempatik oda en favorim.Hem oyunlarda çok başarılı hem karakter olarak çok iyi sevdim bu kızı ben.:Z
Berna idare eder.Destekleyebileceğim cinsten.
Samanta çok pozitif onuda sevdim desteklerim.
Herkesi destekliyon maşallah :A

Biraz daha zaman geçsin herşey net belli olur gönüllülerde bitane adam var ona ne diyosun kavgacı fragmandada gösterdi :A

Turabi ve Ekrem olabilir dediğin bilmiyorum ikisinide sevmiyorum özellikle Turabi'yi ergen kafa bir şey lafları görsen Erkek kezban dersin.:F

Bu arada aynı mesaj sayımız.:AYada geçmişimdir.:A

Turali cok agresif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...