- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
valla kardeş ben mr at ı sizin kadar tanımıyorum ne desem boşAma abi cidden mr.at çok ergen değil mi
valla kardeş ben mr at ı sizin kadar tanımıyorum ne desem boşAma abi cidden mr.at çok ergen değil mi
Atarlı ergendir kendisivalla kardeş ben mr at ı sizin kadar tanımıyorum ne desem boş
aynenn yaAkını yazacağı belliydi zaten hiç şaşırmadımakşam cümbüş var bu konudaözellikle @Harunnn60 için adam o kadar dedi ve istediğini aldı
Oğlum böyle deme adama ya.Atarlı ergendir kendisi
sen yokken benim üzerime çok geldi bu sahte turbocular iyi ki geldinaynenn ya
inşallah akın gider sana elem keder yakışıyorHadi be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] sembolü sen almalısın.
onlar hep öyleler abi ,takma kafana , şimdi hepsini def ederizsen yokken benim üzerime çok geldi bu sahte turbocular iyi ki geldin
Şu melunu kim çağırdı bu konuya .ssinşallah akın gider sana elem keder yakışıyor
emremde burdaymışinşallah akın gider sana elem keder yakışıyor
bnm çağrıya mı ihtiyacım var .ss [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ımı kim elediyse onun antisiyim ben.ssŞu melunu kim çağırdı bu konuya .ss
[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ya çok fena elem keder akıtacam bana katılırsın istersen.
nasılsın canım arkadaşımŞu melunu kim çağırdı bu konuya .ss
[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ya çok fena elem keder akıtacam bana katılırsın istersen.
Oh olsun sana melun.bnm çağrıya mı ihtiyacım var .ss [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ımı kim elediyse onun antisiyim ben.ss
İdare ediyoruz seni sormalı.nasılsın canım arkadaşım
melun bnm lafım bi kere.ss kim eledi lo harbiden serenayı ona göre beddua edicemOh olsun sana melun.
yüzünü niye somurtuyorsunOh olsun sana melun.
İdare ediyoruz seni sormalı.
Arkadaşı Merve söyledi ismini sırtından bıçakladı.melun bnm lafım bi kere.ss kim eledi lo harbiden serenayı ona göre beddua edicem
Anti Akıncılara muamelemiz öyle olacak tabii.yüzünü niye somurtuyorsun
vasy melun vay milli takımdan atılasıca vay sevgilisi turabi gibi olasıca vay bip bip bip .ssArkadaşı Merve söyledi ismini sırtından bıçakladı.
akın gider inşArkadaşı Merve söyledi ismini sırtından bıçakladı.
Anti Akıncılara muamelemiz öyle olacak tabii.
Kaç oy attın Akın'a geçen oylamada ?Aha başladı yine şom ağızlı.
2 oy kendi telefonumdan 1 oy annemin 1 oy da babamın telefonundan. Yani 4 oy.Kaç oy attın Akın'a geçen oylamada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?