Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Gökhan hep dağıtıyor Turbo'yu. :A Adamın dibi Gökhan Keser. :Z Turabi dün Ahmet'e dayılandı ama Ahmet dokunulmazlık oyununda ağzının payını verdi onun. :F
Turbo onu ödülde yendi ama tırstığından söylemedi totoş Ahmet :A ayrıca adamın gidiyor ama hala gülüyorsun :F

Turabi Ahmeti en başlarda ve ortalarda çok yeniyordu sahadan siliyordu.Gökhanı da hala yeniyor ama bazı oyunlarda kaybediyor.Abi adada konuştuğu kimse yok ondan biraz moral bozukluğu var
vah vah çok yazık!!! ahmet dursun son haftalar da resmen dalga geçiyor sahte turboyla

Turbo onu ödülde yendi ama tırstığından söylemedi totoş Ahmet :A ayrıca adamın gidiyor ama hala gülüyorsun :F
Turabi şansa bala yendi onu Ahmet fark atmıştı parkurda. :A Ahmet garanti puan almak için mecbur Yiğit'i alacaktı. Ayrıca benim içim kan ağlıyor siz melunlara güçlü görünmek zorundayım. :T:

Turabi şansa bala yendi onu Ahmet fark atmıştı parkurda. :A Ahmet garanti puan almak için mecbur Yiğit'i alacaktı. Ayrıca benim içim kan ağlıyor siz melunlara güçlü görünmek zorundayım. :T:
Benim için hava hoş nasıl olsa Turbom hiç elenmeyecek :A:A:A

@sokak sanati şimdiden Bully koptu konudan :A:A

Son düzenleme:
Acun Sahrayı göndermez orda kavga çıkarır diye ama Akın gider bir işlevi kalmadı :Z:Z

Turabinin Akını yazmasını nasıl buluyon :A
Melun yine yüzüne iyi konuşup arkadan bir ton laf etti. Çok elem kederlendim o soytarıya. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...