Maskeli Fedai
Favori Üye
Mantıklıymış.valla akıncılar bugün turabici olurlar
Allah'tan umut kesilmez.Destekle ama Akın gidecek bu değişmez![]()
@Harunnn60 @sokak sanati bu melun şimdi de Turabici olduMantıklıymış.Akın'ın Yiğit'i geçme şansı daha fazla. Hadi bakalım [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] güveniyoruz sana.
Allah'tan umut kesilmez.
Hadi be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] sembolü sen almalısın.@Harunnn60 @sokak sanati bu melun şimdi de Turabici olduama Yiğit de gidebilir dediğin gibi mantıklı
![]()
Hayır Akın gitmeliHadi be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] sembolü sen almalısın.![]()
![]()
Yiğit gitsin Yiğit zaten o da pek iyi değil artık.Hayır Akın gitmeli![]()
Gökhan Turabi'yi yer finalde.#cakmadelikanligökhan ve [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] o adada asla şampiyon olamazlar
@china_shangai @Bully
biz ona elenme korkusu diyelim yoksa @Bully nire #hirboturabi nire@Harunnn60 @sokak sanati bu melun şimdi de Turabici olduama Yiğit de gidebilir dediğin gibi mantıklı
![]()
O atarlı ergenin sözlerini burda paylaşmaYiğit gitsin Yiğit zaten o da pek iyi değil artık.
Gökhan Turabi'yi yer finalde.![]()
biz ona elenme korkusu diyelim yoksa @Bully nire #hirboturabi nire
E herhalde yani o ikiyüzlü soytarıya günahımı vermem ben.biz ona elenme korkusu diyelim yoksa @Bully nire #hirboturabi nire
Banlandı ay sonu geliyor.süpermiş bu arada @Mr.At nerede hiç gözükmüyor
Sen de ergen diyip durma çocuğa sinirleniyor bak.O atarlı ergenin sözlerini burda paylaşmahem Yiğit giderse gönüllüler dokunulmazlık alamazlar Akın gitsin
![]()
GelmesinBanlandı ay sonu geliyor.
Sinirlense ne olacak beni mi dövecekBanlandı ay sonu geliyor.
Sen de ergen diyip durma çocuğa sinirleniyor bak.![]()
ben ne akını ne de turabiyi desdekliyorum biraz gökhandan yanayımSendemi o melunları tutuyon![]()