- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
valla kardeş ben mr at ı sizin kadar tanımıyorum ne desem boşAma abi cidden mr.at çok ergen değil mi![]()
valla kardeş ben mr at ı sizin kadar tanımıyorum ne desem boşAma abi cidden mr.at çok ergen değil mi![]()
Atarlı ergendir kendisivalla kardeş ben mr at ı sizin kadar tanımıyorum ne desem boş
aynenn yaAkını yazacağı belliydi zaten hiç şaşırmadımakşam cümbüş var bu konuda
özellikle @Harunnn60 için adam o kadar dedi ve istediğini aldı
![]()
Oğlum böyle deme adama ya.Atarlı ergendir kendisi
sen yokken benim üzerime çok geldi bu sahte turbocular iyi ki geldinaynenn ya![]()
inşallah akın gider sana elem keder yakışıyorHadi be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] sembolü sen almalısın.![]()
![]()
onlar hep öyleler abi ,takma kafana , şimdi hepsini def ederizsen yokken benim üzerime çok geldi bu sahte turbocular iyi ki geldin
Şu melunu kim çağırdı bu konuya .ssinşallah akın gider sana elem keder yakışıyor![]()
emremde burdaymışinşallah akın gider sana elem keder yakışıyor![]()
bnm çağrıya mı ihtiyacım var .ss [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ımı kim elediyse onun antisiyim ben.ssŞu melunu kim çağırdı bu konuya .ss
[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ya çok fena elem keder akıtacam bana katılırsın istersen.![]()
nasılsın canım arkadaşımŞu melunu kim çağırdı bu konuya .ss
[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ya çok fena elem keder akıtacam bana katılırsın istersen.![]()
Oh olsun sana melun.bnm çağrıya mı ihtiyacım var .ss [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ımı kim elediyse onun antisiyim ben.ss
İdare ediyoruz seni sormalı.nasılsın canım arkadaşım![]()
melun bnm lafım bi kere.ss kim eledi lo harbiden serenayı ona göre beddua edicemOh olsun sana melun.![]()
yüzünü niye somurtuyorsunOh olsun sana melun.
İdare ediyoruz seni sormalı.![]()
Arkadaşı Merve söyledi ismini sırtından bıçakladı.melun bnm lafım bi kere.ss kim eledi lo harbiden serenayı ona göre beddua edicem![]()
Anti Akıncılara muamelemiz öyle olacak tabii.yüzünü niye somurtuyorsun![]()
vasy melun vay milli takımdan atılasıca vay sevgilisi turabi gibi olasıca vay bip bip bip .ssArkadaşı Merve söyledi ismini sırtından bıçakladı.![]()
akın gider inşArkadaşı Merve söyledi ismini sırtından bıçakladı.
Anti Akıncılara muamelemiz öyle olacak tabii.![]()
Kaç oy attın Akın'a geçen oylamada ?Aha başladı yine şom ağızlı.![]()
2 oy kendi telefonumdan 1 oy annemin 1 oy da babamın telefonundan. Yani 4 oy.Kaç oy attın Akın'a geçen oylamada ?