Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acunun Kafasındaki birinci Belli Gökhan Keser

Ama Panoromada Videoyu izledim gizliden hindistan cevizleri çalıyormus kamera olmadıgı zaman serenay söylemis

Konseyde Yağladı Balladı Turabiye Konusma hakkı vermedi sahraya bile verdi ..zaten zengin bir adamı birinci yapmak son derece saçma

Ama Panoromada Videoyu izledim gizliden hindistan cevizleri çalıyormus kamera olmadıgı zaman serenay söylemis

Konseyde Yağladı Balladı Turabiye Konusma hakkı vermedi sahraya bile verdi ..zaten zengin bir adamı birinci yapmak son derece saçma
1.lik Turabinin hakkı

Sinir eti benide Sero ne dedi daha gelmediki panaromaya.(b)

Akşam olay sende zaten yık burayı.:F

Hadi yaa.:FWay sinsiler.:AYakaladık yine...
kameraların olmadıgı yerde halkta bunları efendi sanıyor

Hele Ahmet Ben Bukadar Kinci birini görmedim oyun kazanıyor vura vura eze eze ezeceğiz gibi Lugat Kullanıyor

Turabi Beni Seçsene diyor Gidiyor Sakat Adam Yiğiti Seçiyor :)

Gine Gökana karşı iftiralar başlamış gine aynı taktik yemezler adam dün turbonuzu darmadağın etti :F :A

Gine Gökana karşı iftiralar başlamış gine aynı taktik yemezler adam dün turbonuzu darmadağın etti :F :A
Turboda onu ödül oyununda duman etti :A :Z

kameraların olmadıgı yerde halkta bunları efendi sanıyor

Hele Ahmet Ben Bukadar Kinci birini görmedim oyun kazanıyor vura vura eze eze ezeceğiz gibi Lugat Kullanıyor

Turabi Beni Seçsene diyor Gidiyor Sakat Adam Yiğiti Seçiyor :)
Gökhan ve Ahmet Akından bile sinsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...