At ne söyleyecekse şimdi söylesin diyor.![]()
At kafayı ne söylesek boştu o nedenle uyumayı tercih ettim.
Acunn Merve'yi nasıl mal etmiş öyle.
Son düzenleme:
At ne söyleyecekse şimdi söylesin diyor.![]()
Ben herhafta yoruma geleyim zevkli oluyor @sokak sanati'ne takılmak.![]()
Senin yokluğunda melunlara ben cevap verecemtakıl zaten canımız sıkılıyor ama ben 2 hafta doğru düzgün yokum.![]()
Senin yokluğunda melunlara ben cevap verecem![]()
Melunlara geçit vermeyecem bu konuda hemBully bize antilik yapacakmış daha fazla ama Akın giderse onunda işi biterBugün göreceğiz parşembe başlıyor sınavlarım ama hafta başından azaltacağım forumdaki aktifli,ğimi.
Olay sende zaten bu saatten sonra.
![]()
Melunlara geçit vermeyecem bu konuda hemBully bize antilik yapacakmış daha fazla ama Akın giderse onunda işi biter![]()
Gökhancı olacakmış benide Gökhancı yapacakmış melun herhalde herkesi kendisi gibi sanıyorBu akşam Şu Akın erlensede rahatlasak bende rahat rahat sınavlarıma çalışsam.![]()
Gökhancı olacakmış benide Gökhancı yapacakmış melun herhalde herkesi kendisi gibi sanıyor
Sahra Eleyecek onu İnşallah![]()
1.lik Turabinin hakkıAcunun Kafasındaki birinci Belli Gökhan Keser
Ama Panoromada Videoyu izledim gizliden hindistan cevizleri çalıyormus kamera olmadıgı zaman serenay söylemis
Konseyde Yağladı Balladı Turabiye Konusma hakkı vermedi sahraya bile verdi ..zaten zengin bir adamı birinci yapmak son derece saçma
Acunun Kafasındaki birinci Belli Gökhan Keser
Ama Panoromada Videoyu izledim gizliden hindistan cevizleri çalıyormus kamera olmadıgı zaman serenay söylemis
Konseyde Yağladı Balladı Turabiye Konusma hakkı vermedi sahraya bile verdi ..zaten zengin bir adamı birinci yapmak son derece saçma
Bully nin halini merak ediyorumAynen inşallah elenecek o melun.![]()
Bully nin halini merak ediyorum![]()
Elemimi akıtayım yeter o melunaBir hafta göremezsin o hali.![]()
Duyguya söylemis üst üste 5 6 tane hindistan cevizini ahmetle yemisler kamera olmadıgı zamanSinir eti benide Sero ne dedi daha gelmediki panaromaya.![]()
Elemimi akıtayım yeter o meluna![]()
Duyguya söylemis üst üste 5 6 tane hindistan cevizini ahmetle yemisler kamera olmadıgı zaman
kameraların olmadıgı yerde halkta bunları efendi sanıyorAkşam olay sende zaten yık burayı.
Hadi yaa.Way sinsiler.
Yakaladık yine...
Yıkacam bu konuyu onların üstüneAkşam olay sende zaten yık burayı.
Hadi yaa.Way sinsiler.
Yakaladık yine...
Turboda onu ödül oyununda duman ettiGine Gökana karşı iftiralar başlamış gine aynı taktik yemezler adam dün turbonuzu darmadağın etti![]()
![]()
Gökhan ve Ahmet Akından bile sinsikameraların olmadıgı yerde halkta bunları efendi sanıyor
Hele Ahmet Ben Bukadar Kinci birini görmedim oyun kazanıyor vura vura eze eze ezeceğiz gibi Lugat Kullanıyor
Turabi Beni Seçsene diyor Gidiyor Sakat Adam Yiğiti Seçiyor![]()