Maskeli Fedai
Favori Üye
Yarışmayı izliyordumabi duygu çok iyi bir kızdı , zaten sen herkesin gerçek yüzünü gören bir insansın
nerdeydin aga
Yarışmayı izliyordumabi duygu çok iyi bir kızdı , zaten sen herkesin gerçek yüzünü gören bir insansın
nerdeydin aga
Sende takıl buraya izle survivoru @Çiğdem- 'de gelsin curcuna başlasın burdatamam burada çok konuştunuz öteki konulara bakın
Valla abi ben üzüntümden ne yaptığımı mı biliyorum.@Bully bana kızmış olmalı ki aylık enlerde hiç tebrik etmedi beni.
Gökhan çok iyiydi bugün
çiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
@sokak sanati bu melun Bully hakkımda demiş Gökhancı olacak falan.Eğer ben Gökhancu olursam forumu bırakırım yani ordan sıkıntımız yok
Yavaş kopBir yere kaçtığımız yok @ABAY_06 melunu buradayız.TUrabi yazılmadı yarında dokunulmazlığı kazanan Turabi oalcak ve Yiğit'i çıakracak Akın elenecek.
Koptum şuan.
aminBir yere kaçtığımız yok @ABAY_06 melunu buradayız.TUrabi yazılmadı yarında dokunulmazlığı kazanan Turabi oalcak ve Yiğit'i çıakracak Akın elenecek.
Koptum şuan.
O benceGökhanı destekler nede olsa parlak oğlançiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
Avatarımı Turbo yapacam şimdiAkın gidecek yaa onun strasi.
haklısınO benceGökhanı destekler nede olsa parlak oğlan
Dedim sana tubonuzu dağıtır diyeGökhan çok iyiydi bugün
Yavaş kop
Turbo da ödül oyunuda Gökhanı dağıttı 2 defa yendiDedim sana tubonuzu dağıtır diye
takma ya , benim hakkımdada söylüyor boşver@sokak sanati bu melun Bully hakkımda demiş Gökhancı olacak falan.Eğer ben Gökhancu olursam forumu bırakırım yani ordan sıkıntımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?