Maskeli Fedai
Favori Üye
Yarışmayı izliyordumabi duygu çok iyi bir kızdı , zaten sen herkesin gerçek yüzünü gören bir insansın
nerdeydin aga![]()
Yarışmayı izliyordumabi duygu çok iyi bir kızdı , zaten sen herkesin gerçek yüzünü gören bir insansın
nerdeydin aga![]()
Sende takıl buraya izle survivoru @Çiğdem- 'de gelsin curcuna başlasın burdatamam burada çok konuştunuz öteki konulara bakın![]()
Valla abi ben üzüntümden ne yaptığımı mı biliyorum.@Bully bana kızmış olmalı ki aylık enlerde hiç tebrik etmedi beni.![]()
Gökhan çok iyiydi bugün
çiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
@sokak sanati bu melun Bully hakkımda demiş Gökhancı olacak falan.Eğer ben Gökhancu olursam forumu bırakırım yani ordan sıkıntımız yok![]()
Yavaş kopBir yere kaçtığımız yok @ABAY_06 melunu buradayız.TUrabi yazılmadı yarında dokunulmazlığı kazanan Turabi oalcak ve Yiğit'i çıakracak Akın elenecek.
Koptum şuan.![]()
aminBir yere kaçtığımız yok @ABAY_06 melunu buradayız.TUrabi yazılmadı yarında dokunulmazlığı kazanan Turabi oalcak ve Yiğit'i çıakracak Akın elenecek.
Koptum şuan.![]()
O benceGökhanı destekler nede olsa parlak oğlançiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
Avatarımı Turbo yapacam şimdiAkın gidecek yaa onun strasi.![]()
haklısınO benceGökhanı destekler nede olsa parlak oğlan![]()
Dedim sana tubonuzu dağıtır diyeGökhan çok iyiydi bugün![]()
Yavaş kop![]()
Turbo da ödül oyunuda Gökhanı dağıttı 2 defa yendiDedim sana tubonuzu dağıtır diye![]()
takma ya , benim hakkımdada söylüyor boşver@sokak sanati bu melun Bully hakkımda demiş Gökhancı olacak falan.Eğer ben Gökhancu olursam forumu bırakırım yani ordan sıkıntımız yok![]()