Üzülme lo bu kadar yapcak bişey yok giderse Gökhan var onu destekle
@Bully bana kızmış olmalı ki aylık enlerde hiç tebrik etmedi beni.Bully sana bu akşam çok yükleniyolar![]()
Akın konusunda hassas çocuk fazla yüklenme@Bully bana kızmış olmalı ki aylık enlerde hiç tebrik etmedi beni.![]()
aynen, bende yüklenmiyorum şuanAın konusunda hassas çocuk fazla yüklenme![]()
Evet öyle sanırsam Mskelide gözükmüyo parkur oynu var dediler yandınız o zaman dedim![]()
Dost acı söyler![]()
bunu sen istedin melun
AKIN GİDİYOR İNŞ
@sokak sanati
@ABAY_06
@sürgünüm
@KayıpSehir
@Billy Kane
@Maskeli Fedai
tamam burada çok konuştunuz öteki konulara bakın
Ama ben @Bully'i seviyorum bu yarışmanında fanatiği değilim belki birdaha izlemem.Aın konusunda hassas çocuk fazla yüklenme![]()
abi beni sevdiğini hiç söylemiyorsunAma ben @Bully'i seviyorum bu yarışmanında fanatiği değilim belki birdaha izlemem.![]()
ooo emrem burdaymıştamam burada çok konuştunuz öteki konulara bakın![]()
iyi tespitBence Tolga'yı destekleyin.İspanya-Haiti maçında Haiti'yi tutmak gibi.Yenilirse zaten normal geliyor üzülmüyorsun ama yenerse yada iyi performans gösteriyorsa acayip coşuyorsun.![]()
Niye senmi yenildin bu akşam Bully'in gönlünü almaya çalııyorum.abi beni sevdiğini hiç söylemiyorsun![]()
izliyom konuyu akın elensin cümbüş kopsun diye bekliyorumooo emrem burdaymış![]()
Sorma ya hepsi dolmuş bana karşı daha Maskeli ile sokak sanati gelmedi.Bully sana bu akşam çok yükleniyolar![]()
abi duygu gittiğinde destek olmadın bana şahsen , kırıldım sanaNiye senmi yenildin bu akşam Bully'in gönlünü almaya çalııyorum.![]()
aynen emre , yarın saldırıyoruzizliyom konuyu akın elensin cümbüş kopsun diye bekliyorum![]()
serenayım elenmiş batsın bu survivor diyorumabi duygu gittiğinde destek olmadın bana şahsen , kırıldım sana
aynen emre , yarın saldırıyoruz![]()
benimde duygum elendiserenayım elenmiş batsın bu survivor diyorum![]()
Ben yarışmayı fazla izlemiyorum @ABAY_06 olmasa hiç bakmazdım belkide.abi duygu gittiğinde destek olmadın bana şahsen , kırıldım sana
aynen emre , yarın saldırıyoruz![]()
abi duygu çok iyi bir kızdı , zaten sen herkesin gerçek yüzünü gören bir insansınBen yarışmayı fazla izlemiyorum @ABAY_06 olmasa hiç bakmazdım belkide.
Burda olsam Duygu'yu desteklerdim.![]()
nerdeydin agaBugün ödülde Gönüllüler açık ara yaptı.Özellikle Turabi çok iyiydi.Dokunulmazlıkta ise Gönüllüler çöktü özellikle Turbobeklemiyordum bu sefer
Yarın Akın gider@Bully