- Reaksiyon puanı
- 59,927
- Puanı
- 1,060
Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor.arkadaşım üzülme ya , bak duygu gitti yinede hayat devam ediyor![]()
Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor.arkadaşım üzülme ya , bak duygu gitti yinede hayat devam ediyor![]()
Oy verenler seviyor demekki iyi çalışıyolar sms'deArkadaş anlamıyorum ya kızı seven yok zirveye oynuyor.![]()
valla duygu gittiğinde bana destek olmadın gör işte , duyguyu seven insanın dostluk bağları güçlü olur , sana destek olayımGüçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor.![]()
![]()
öyle zatenHerkes Akın gitmiş gibi konuşuyor @Bully![]()
Yarın Sahra gider de şok olurlar inşallah. 😡Herkes Akın gitmiş gibi konuşuyor @Bully![]()
Senin desteğine ihtiyacım yok melun.valla duygu gittiğinde bana destek olmadın gör işte , duyguyu seven insanın dostluk bağları güçlü olur , sana destek olayım
@sokak sanati
öyle zaten![]()
@sokak sanati ortalıkta bir süre gözükmez yenildi turbosu bugün kendini dinlenmeye almıştırvalla duygu gittiğinde bana destek olmadın gör işte , duyguyu seven insanın dostluk bağları güçlü olur , sana destek olayım
@sokak sanati
Acaba benmi çok yüklendim. @Yakamoz-Asi'de kayboldu.@sokak sanati ortalıkta bir süre gözükmez yenildi turbosu bugün kendini dinlenmeye almıştır![]()
Evet öyle sanırsam Mskelide gözükmüyo parkur oynu var dediler yandınız o zaman dedimAcaba benmi çok yüklendim. @Yakamoz-Asi'de kayboldu.![]()
bunu sen istedin melunYarın Sahra gider de şok olurlar inşallah. 😡
Senin desteğine ihtiyacım yok melun.![]()
Ben herhafta yoruma geleyim zevkli oluyor @sokak sanati'ne takılmak.Evet öyle sanırsam Mskelide gözükmüyo parkur oynu var dediler yandınız o zaman dedim![]()
Akın giderse Gökhanı destekliyecek @Bullybunu sen istedin melun
AKIN GİDİYOR İNŞ
@sokak sanati
@ABAY_06
@sürgünüm
@KayıpSehir
@Billy Kane
@Maskeli Fedai
Evet yenilince takımı daha zevkli oluyo takılmakBen herhafta yoruma geleyim zevkli oluyor @sokak sanati'ne takılmak.![]()
Güle güle Akın yolun açık olsun haydebunu sen istedin melun
AKIN GİDİYOR İNŞ
@sokak sanati
@ABAY_06
@sürgünüm
@KayıpSehir
@Billy Kane
@Maskeli Fedai
Akın.
Bully sana bu akşam çok yükleniyolarGüle güle Akın yolun açık olsun hayde![]()
aynen abi , gel sen , keşke duygu zamanında gelseydi , desteklerdin baraberBen herhafta yoruma geleyim zevkli oluyor @sokak sanati'ne takılmak.![]()
Birde aga benim ayağım uğurludur sen ilk yorumlarımı okumamışsın 10'a 6 kazanırız demiştim görünen köy kılavuz istemiyor zayıf halka Tolga dışında bizde herkes iyyidi.