Tabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-DKazandık mı diyorsun.
Tabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-DKazandık mı diyorsun.
Turabi sms sıralamsında kaçıncıTabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-D
Tabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-D
Ne kadar güzel konuşmuşlar öyle.Al işte son 1 dk ya dikkat et
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-otuzikinci-bolum-birinci-parca-izle/7884
@ABAY_06
İftira atma
Arkadan konuşmuşlar sıkıyorsa yanında desinNe kadar güzel konuşmuşlar öyle.İki kişilikli Turabi.
Turabi diyor mu hiç insanların yanında Gökhan niye desinArkadan konuşmuşlar sıkıyorsa yanında desin
Yaa bak tarafsız bakınca nasıl olunuyorTurabi diyor mu hiç insanların yanında Gökhan niye desin
Tarafsız bakınca Gökhan'ın haklı olduğunu görebiliyorum.Yaa bak tarafsız bakınca nasıl olunuyor
bu sözu çok seviyorumAkın Gider İnşAllah .
Melun sen tam bir melunsunTarafsız bakınca Gökhan'ın haklı olduğunu görebiliyorum.
Bıkmadınız kaç haftadır rüyanızda Akın'ın gittiğini görüp de mutlu oluyorsunuzdur siz şimdi.bu sözu çok seviyorum
bu sözu çok seviyorum
Arkadaş post kasıyor @Yakamoz-Asi.
Yönetim tarafsız olmalı.Bende doyamıyorum bu söze.
Yakamoz asi bizden.
Yönetim tarafsız olmalı.
Sildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎Yönetim tarafsız olmalı.
1 tane yeter 2 kere yazmasına gerek yok.Şakasına dedim.Silmiş zaten.😡Ayrıca post değilki o sen kaç kere aynı mesajları yazdın.
İşte örnek moderatör.Sildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎
Ne alaka.1 tane yeter 2 kere yazmasına gerek yok.
İşte örnek moderatör.
Sildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎
Ben de rapor ederim.Ne alaka.Bizde yerlerini değiştirip yazariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?