Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son mesajına kadar bende şüpheliydima ma adamı çileden çıkartmışsınız bize katılmış.
Olmasada karşı tarafata olmayışı ve Duygu ablamıza saygımızdan dolayı affederiz.
Yoksanmıyorum harunn uzaktan izler maskeli fedai ile tam bir 2'li olmuşsunuz işte işte ne güzel

baktım çok anti bir yorum pek okumadım bile ama Turabi'yi sahte bulduğunu gördüm çok tehlikeli demişsin
birde oy verenlere laf atmışsın.herkesin bir görüşü var ve bu görüşlere hakaret denilebilecek cinsten küçünsemelerle yaklaşmamalısın.Şaşıyorum falan nedir sevmenin bir mantığımı var.
Merve'yi baya haklı görmüşsün uamrım gfragmanı izlemişsindir...

İzledim kardeşim izledim Turabi karşısındakine kardeşim deyip de tekli sahnelerde arkasından konuşuyor.Ve kardeşim dediği kişilerin ismini yazıyor..(Hatırlarmısın bilmem ama Yiğitin adını yazarken it kısmını katlamamıştı...(Böyle bir adamı hayatta desteklemem sadece destekleyenlere şaşıyorum...
Merve ise hiç pişman değilim dedi ve en az 3 kişi ile finale çıkmak istiyoruz dedi.Bunda bir şey yok...Dediğim gibi Merve Turabi gibi değil Serenaya kardeşim diyor tamam da yanına gidip senin adını söyleyeceğim de diyor Turabi gibi sahtecilik yok mervede

Sence Turabi kardeşim deyince Yiğit heh bu7 beni kardeş belledi artık bunla iyi geçiniyoruz diyormudur.
Güldürmeyin beni o sadece ağza dolanmış bir kelime.
Arkadaşının dostunun adadan gitmesine ve bunun kendi sayesinde olduğunu düşünürsek biraz pişman olması ve üzülmesi gerekirdi.Çok yanlış bence.

Benim düşüncem budur Turabi hareketleriyle tavırlarıyla yani kısaca kişiliğiyle bana ters birisi...
Tek dileğim ne biliyor musun Cumartesi günkü bölümde Turabi Akına dayak girişiminde bulunsun ve elensin başka da birşey istemem

Helal ya sende bizdensin kimi tutuyosun

Peki Turabiyi sevmeye bilirsin ama sevenlerede küçümseyici şekilde davranmamalısın.
Sanırım merve konusunda bana katılıyorsun yorum yapmadığına göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...