Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi sanki adada çok bişey yapıyordu onu geçtim Gökhan oyunlarda sürekli evire çevire yeniyo ? buna ne diyeceksin peki
Turabi nin mayısa kadar olan maçlarını izlemedin sanırım.Turabi fark atıyordu ama Gökhan mayıstan sonra her oyunu kazanmaya başladı ama hala yeniyor Turabi eli ayağına dolaşmasa

Ciddi söyledim ki ben Akın döver.
?​
Muay thai bilen adamı nereye dövüyon hacı adamın aklını alırlar.

Dün baya beni anmışsınız hepnizi yorumlayayım dedim kurtuluşunuz yok.

@Bully bilindik fesatlığı ile öne çıkmış.
Ben yokken maskeli oda yokkke Harunnn60 kardeşimize saldırmış ama gereken tüm cevaplar verilmiş o mendebura.

@Harunnn60 'a son ana kadar ne diyor diyordum bu ama adamı öyle zıvanadan çıkarmışsınız ki tarafsızlığını koruyamamış ve mecburen Turabi fanı olmuş bu konuda kendisini destekliyorum ve çok sıkı bişr ekip olduğumuzu dile getiriyorum önümğze geleni yutacağımızıda buradan söyleyeyim bize güç katacaktır.

@Maskeli Fedai kjardeşim Bully'nin oyunlarıyla biraz baş etmekte zorlanmış iftralar havada uçuşmuş ama güzel sıyrıldı o melunların arasından.Tebrikler yola devm.

@ABAY_06 tarafı belli değil ama antici olduğu içi,n umrumuzda değpil kellesinhi alabiliriz.

Olaya karışan melunları göz altı yapalım kalan sahalar bizimdir yola devam.

Uykulu uykulu cevap veriyordum ona

Yorumlara bak hele

Saldırın 3'üncü kişi kim ? bekliyorum

Ya şu sms oylaması gerçekten çok saçma oldu arkadaşlar mesela önce ünlüler oylama yaptı ve tolganın adı çıktı...Sonra da sms başladı eee tolganın gitmesini istemeyen kişiler 2.kat daha fazla sms atmak için yarışmışlardır.Ayrıca genel olarak ta bakarsak bir bölümde yarışmacı sevilmez ama gelecek bölümde ise insan ona alışır anlar ve ona oyunu kullanır.Yani acun saçmalıkta sınır tanımamış sms oylamasında...
Ayrıca şu Turabi ve Tolga gibi adamlara nasıl oy veriliyor anlamadım ya al birini vur diğerinin kafasına...
Merveye kızılıyor ama bence Merve doğru olanı yaptı.Merve Serenayı söyleyince Serenay hanımcık dost kazığı yedim falan dedi...Peki Serenaycık Tolganın ismini yazdı o da tolgaya ihanet etmiş olmuyor mu...
Ben Tolga ve Serenayı hep çıkarcı ve sinsi olarak gördüm...Tolga serenay oyun kaybettiğinde Gökhan,Ahmet ve İsmailin yanına gidip Serenayın çok kötü oynadığını falan söyledi...Sonra da Serenayın yanına gidip canım cicimli davrandı.Serenay ise Tolgaya karşı senin adını duygusal davranırsam asla yazmam dedi ama yazdı demekki mantıksal davrandı.(eeee güzelim Merve de mantıksal davrandı ama sen ihanete uğradım,dost kazığı yedim dedin...)
Turabiye gelirsek Yiğit,Akın ve Sahraya karşı kardeşim deyip gülüyordu.Ama bu birebir yorumlarda hep arkasından konuştu hepsinin(Herkes Turabibin saf olduğunu doğru olduğunu görüyor ama ben hep söylerim Turabi fazla akıllı,tehlikeli birisi...Al bu adamı saraya koy entrikanın dibine vurur...)
Yiğite gelirsek Akın hep Yiğite sen hiç ses çıkarmıyorsun falan diyordu...Yiğit hayır ben hep ses çıkarıyorum diyordu.Survivor Panoromayı izledim Müge bile Yiğit hiç sesini çıkarmıyordu diyordu.(Bunu Müge bile söylediyse iş bitmiştir
)
Akına gelince ki benim favorilerimden biri diğeri de Merve diğeri de Gökhan(Akının olayı gerçekten karışık Gönüllülerle başladı sonra Ünlülere geçti sonra tekrar gönülllüler adasına gitti ve yine ünlüler adasına)Ben Akının sinsi olduğunu hiç düşünmedim düşünmemde çünkü Akın ilk Ünlüler adasına gittiğinde Tolga hep Akına soğuk davrandı...Hiç unutmam böyle büyük bir top oyunu vardı...Kalede gözü bağlı oyuncu ve topu kaleye atmaya çalışıyordu...Akın son oyunda bir hata yapmıştı ve Tolga demediğini bırakmamıştı...Farklı bir olaya bakarsak Edaya da bağırmıştı tolga hatta akın tolgayı uyarmıştı.Geçen haftalara bakarsak Tolga bey oyun kaybettiğinde Gökhan uyardığında Tolga hemen kükredi ben kimseye neden oyun kaybettin hiç demedim demem de siz de demeyin falan diyordu demek ki Tolga neler yaptığını unutmuş...
İsmail Bakinin çok güzel bir lafı var(Tolga Yaprak Dökümü bitti ama sen hala oynuyorsun)diye ben de katılıyorum.
Merve ise bence en doğru kişi diyebilirim o kızın şu ana kadar bir tek yalanını dolanını görmedim.Kimin ismini yazacaksa onun yanına gidip hep belli ediyordu.Tolganın yanına gitti ve Ahmetin son oyunlarda hırslı olduğpunu ve Dokunulmazlık oyununda oyun kazandığını ama Tolganın performansının daha düşük olduğunu söyledi ki bu bence kimi yazacağını belli ettiğinin belgesidir...Ama serenay sağ gösterip sol vurdu.Aynı şekilde merve Tolganın karşısına bir isim söyleyecekti ve Sereenayın yanına gidip söyledi.Bence Merve en açık sözlü kişi.Yalansız solansız tek kişi...
Çok konuştum ya neler biriktirmişim böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...