Daya yiyerek gidiyosa turboyuda yanında götürürsen onu bırakta akın gidiyor hem de dayak yiyerek@sokak sanati
akını döverse desteklerimSeviyorsan niye desteklemiyon
turbo reyting dir acun izin vermezDaya yiyerek gidiyosa turboyuda yanında götürür
işine gelmeyince nasip kısmet işi olur zatenNasip kısmet bu işler.
Ne diyon harunnn
Vursunda bakalım gidiyomu gitmiyomuakını döverse desteklerim
turbo reyting dir acun izin vermez
işine gelmeyince nasip kısmaet işi olur zaten
Saçmalayıp duruyor bugün he de geç boşver.Ne diyon harunnn
Haha.Sen izle turbonuzu nası yendiği anlatır parkurda
sana demedim Bully dedim o mesajıNe diyon harunnn
bir akın kadar saçmalayamam orası kesinSaçmalayıp duruyor bugün he de geç boşver.
Haha.
Yok niye dönüş yapsındaki o hep Akıncıydısana demedim Bully dedim o mesajı
bully bana 360 derece dönüş yaptın dedi , meğersem kendisi yapmış haberimiz yokmus
@sokak sanati
Anlattım az önce ben Gökhan Keser'i Survivor'ın başındna beri severim eğer onu sevmeyip de Gökhancı olsaydım tamam.sana demedim Bully dedim o mesajı
bully bana 360 derece dönüş yaptın dedi , meğersem kendisi yapmış haberimiz yokmus
@sokak sanati
akın gidince gökhana dönüş yapacakYok niye dönüş yapsındaki o hep Akıncıydı
ben turabiye o el hareketi yüzünden kötü sözler sarf ettim kabul ediyorumAnlattım az önce ben Gökhan Keser'i Survivor'ın başındna beri severim eğer onu sevmeyip de Gökhancı olsaydım tamam.
Ama sen kötü sözler sarf ettiğin Turabi'nin tarafına geçiyorsan 360 derecelik dönüşü sen yapmış oluyorsun. 😉
Ben anladım bu harun Turabinin elenmesini istiyorAnlattım az önce ben Gökhan Keser'i Survivor'ın başındna beri severim eğer onu sevmeyip de Gökhancı olsaydım tamam.
Ama sen kötü sözler sarf ettiğin Turabi'nin tarafına geçiyorsan 360 derecelik dönüşü sen yapmış oluyorsun. 😉
Dönüş ypacak derken o desteklemek babında mesela sen Fanatik Duygucu değilmiydin elendi o şimdi Turbo'yu seviyon destekliyosun onun gibi kapişakın gidince gökhana dönüş yapacak
Hiçbir insan melek değildir.akın gidince gökhana dönüş yapacak
ben turabiye o el hareketi yüzünden kötü sözler sarf ettim kabul ediyorum
ama en azından turabi sinsi değil açık ve net
akın kendisi itiraf ediyor olayları büyütüyorum diyor sen hala akın melek diyorsun 😱
aaa 😱Ben anladım bu harun Turabinin elenmesini istiyor
Aynen o melundan her şey beklenir.Ben anladım bu harun Turabinin elenmesini istiyor
yalanın bu kadarı olmazHiçbir insan melek değildir.Ayrıca ben dürüst insanları severim.
turabiyi seviyorum , kimseyi desteklemiyorum kapişDönüş ypacak derken o desteklemek babında mesela sen Fanatik Duygucu değilmiydin elendi o şimdi Turbo'yu seviyon destekliyosun onun gibi kapiş
Senin kendine güvenin yok mu arkadaşım 10 kez adamı etiketliyon
Hem seviyosun hem kimseyi desteklemiyosun o nası oluyo 😱
Turabiyi destekliyom diyeceksin ama gördüğüm kadarıyla desteklemiyorsun ve Akını dövsün diyorsun.Eğer döverse elenecek yani sevdiğin bir adamı niye elenmesini istiyon?aaa 😱
biz senle aynı gruptanız , sen niye böyle şeyler yapıyorsun ?
senin saçmalıklarını görsün diye etiketliyorumSenin kendine güvenin yok mu arkadaşım 10 kez adamı etiketliyonYazık günah kaç bildirim gitti şimdi adama
Ben de çözemedim bu çelişkiyiHem seviyosun hem kimseyi desteklemiyosun o nası oluyo 😱
Yok ben hep buralardayım merak etme.senin saçmalıklarını görsün diye etiketliyorum
neyse 2 gün daha kaprisini çekicez akın gidince sende bu sayfadan gidersin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?