- Reaksiyon puanı
- 59,861
- Puanı
- 1,060
Çünkü çok dengesiz bir kız o.Şimdi hatırladımama sende bir Sahrayı savunmuyordun sonra savunmaya geçtin seonra tekrar savunmamaya başladın
![]()
Çünkü çok dengesiz bir kız o.Şimdi hatırladımama sende bir Sahrayı savunmuyordun sonra savunmaya geçtin seonra tekrar savunmamaya başladın
![]()
Yok artık şu an Turabi'yi destekliyorsun ya? 😱gülüm ben en azından sadece duyguyu destekledim sen ise daldan dala daldan dala durumu baş gösteriyor sende![]()
Şimdi analiz yaptım Tolga Akınla yarışıyor ondan fragmanda yokÇünkü çok dengesiz bir kız o.Geçenlerde sen de sinsi dediğin Tolga Karel'e üzülüyordun.
![]()
Evet @Harunnn60Yok artık şu an Turabi'yi destekliyorsun ya? 😱![]()
Güzel değiştirdin konuyu aferin.Şimdi analiz yaptım Tolga Akınla yarışıyor ondan fragmanda yok![]()
Çakma Turabici @Harunnn60.
O karaktersiz Turabi ve Akın gitsin diye her türlü fitneyi çevirirGüzel değiştirdin konuyu aferin.
Sanki Akın'la yarışmasa kavgayı ayıracaktı da.
Çakma Turabici @Harunnn60.![]()
turabiyi seviyorum , destekledim demedim , kelime oyunları yapmaYok artık şu an Turabi'yi destekliyorsun ya? 😱![]()
çakma akıncıGüzel değiştirdin konuyu aferin.
Sanki Akın'la yarışmasa kavgayı ayıracaktı da.
Çakma Turabici @Harunnn60.![]()
Şu meluna oy veren zihniyete ne diyeyim ki.O karaktersiz Turabi ve Akın gitsin diye her türlü fitneyi çevirirhem Serenayda Tolga için çok sinsi biri demiş
![]()
Kendiside dedi boşuna göz yaşı döktüm diyeŞu meluna oy veren zihniyete ne diyeyim ki.Serenay da görmüş gerçek yüzünü tabii yazık boşuna göz yaşı dökmüş kız.
![]()
sen onu bırakta akın gidiyor hem de dayak yiyerekŞu meluna oy veren zihniyete ne diyeyim ki.Serenay da görmüş gerçek yüzünü tabii yazık boşuna göz yaşı dökmüş kız.
![]()
Ufak at da civcivler yesin başından beri Akıncıyım ben.turabiyi seviyorum , destekledim demedim , kelime oyunları yapma
çakma akıncı![]()
Seviyorsan niye desteklemiyonturabiyi seviyorum , destekledim demedim , kelime oyunları yapma
çakma akıncı![]()
Tamam 10 kere aynı mesajı yazma anladık.sen onu bırakta akın gidiyor hem de dayak yiyerek@sokak sanati
Sen izle turbonuzu nası yendiği anlatır parkurdaİsmailni yarın izle ha![]()
Nasip kısmet bu işler.
Bu Turabinin elenmesini istiyor sankiTamam 10 kere aynı mesajı yazma anladık.![]()
AnladıkSen izle turbonuzu nası yendiği anlatır parkurda![]()