- Reaksiyon puanı
- 59,861
- Puanı
- 1,060
Bi git işine melun dinime küfreden müslüman olsa önce kendine bak sonra bana laf at.Cidden kardeşim yazdı![]()
Bi git işine melun dinime küfreden müslüman olsa önce kendine bak sonra bana laf at.Cidden kardeşim yazdı![]()
Hem herşeyi bir kenara bırakalım sen onca hafta çalışıp didinip buraya kadar gelmişsin.Turabi elenirse üzülmez misin?Bi git işine melun dinime küfreden müslüman olsa önce kendine bak sonra bana laf at.![]()
Tabii üzülürüm ben işin şakasındayım zaten maksat geyik olsun. Eğer öyle bir şey olursa çok yazık olur.Hem herşeyi bir kenara bırakalım sen onca hafta çalışıp didinip buraya kadar gelmişsin.Turabi elenirse üzülmez misin?
İşte o zaman Akına rahatça sallayabilirimTabii üzülürüm ben işin şakasındayım zaten maksat geyik olsun. Eğer öyle bir şey olursa çok yazık olur.
Ama böyleleri gıcık gıcık yorum yapınca ben de çıldırıyorum tabii @Maskeli Fedai.akın dayak yiyecek galiba @Bully![]()
Turabi elenirse?İşte o zaman Akına rahatça sallayabilirim![]()
Amaç seni çıldırtmak
Turabi elenirse kendimi hazırlamadım henüz bu sorunun cevabınaAma böyleleri gıcık gıcık yorum yapınca ben de çıldırıyorum tabii @Maskeli Fedai.
Yav he he.
Turabi elenirse?![]()
dün yoktum acısını çıkarayımAma böyleleri gıcık gıcık yorum yapınca ben de çıldırıyorum tabii @Maskeli Fedai.
Yav he he.
Turabi elenirse?![]()
hemen gaza geliyorAmaç seni çıldırtmak![]()
Turabi elenirse kendimi hazırlamadım henüz bu sorunun cevabına![]()
o acıyı sende yaşayacaksın , az kaldı
Kim bilir?hemen gaza geliyor
o acıyı sende yaşayacaksın , az kaldı![]()
Yok destekliyor o melun Duygu ile iyi anlaştığı için.Bu Harunnn bana Turabiyi desteklemiyor gibi geldi![]()
ama sen beter olarak yaşayacaksın aradaki fark buKim bilir?En azından senden sonra yaşayacam.
![]()
ne alaka , turabiyi seviyorum , desteklemek farklı sevmek farklıBu Harunnn bana Turabiyi desteklemiyor gibi geldi![]()
seninde gökhana 360 derece döndüğün gibi mi ?Yok destekliyor o melun Duygu ile iyi anlaştığı için.
360 derece.![]()
![]()
O zaman pardon @Harunnn60 kardeşYok destekliyor o melun Duygu ile iyi anlaştığı için.![]()
360 derece.![]()
![]()
Fark şu gülüm ben Gökhan'a Survivor'ın başından beri sempati duyuyorum ama senin Turabi'ye ettiğin lafları biliyoruz.ama sen beter olarak yaşayacaksın aradaki fark bu
ne alaka , turabiyi seviyorum , desteklemek farklı sevmek farklı
seninde gökhana 360 derece döndüğün gibi mi ?![]()
Sizden korkan sizin gibi olsun melunlar.
Şimdi hatırladımFark şu gülüm ben Gökhan'a Survivor'ın başından beri sempati duyuyorum ama senin Turabi'ye ettiğin lafları biliyoruz.![]()
gülüm ben en azından sadece duyguyu destekledim sen ise daldan dala daldan dala durumu baş gösteriyor sendeFark şu gülüm ben Gökhan'a Survivor'ın başından beri sempati duyuyorum ama senin Turabi'ye ettiğin lafları biliyoruz.![]()
Tamam o zaman bittin senFark şu gülüm ben Gökhan'a Survivor'ın başından beri sempati duyuyorum ama senin Turabi'ye ettiğin lafları biliyoruz.
Sizden korkan sizin gibi olsun melunlar.![]()
aynen sıkıştıralım