Maskeli Fedai
Favori Üye
İnşallah konuşur ve Turbo Akını döverGörücez bakalım yumruklar konuşacak mı?![]()
İnşallah konuşur ve Turbo Akını döverGörücez bakalım yumruklar konuşacak mı?![]()
İnşallah Akın bilerek vurmaz da Turbo diskalifiye olur.İnşallah konuşur ve Turbo Akını döver![]()
Bu anca senin gönlünden geçen olabilir.bence akın diskalifiye olacak![]()
macun eler onu merak etmeBu anca senin gönlünden geçen olabilir.![]()
Öyle bir dünya yok Turabi de elenir o zaman.macun eler onu merak etme![]()
seranayın bütün konuşmalrına katılıyorumSurvivor Serenayın röportajı.Turabi 1.olsun demiş
http://www.acunn.com/video/survivor/serenay-elenmesinin-asil-sebebini-itiraf-etti/8161
@Bully @Billy Kane @Harunnn60 @KayıpSehir
çok güzel yazmışsınİlk önce forumdaki başarımı değerlendireyim.@Bully bir haftada olsa kendimi zirvede görmek güzel haftaya finaller başlıyor farkı çok açma.
Sonra fragmana gelelim.
Merve'den başlıyorum.erve gönlüm çok rahat dedi benim için bir kez daha bitti.Artık melekte olsa tefretim dinmez...Oyunda çıldırıyor galiba topu sokamıyormu ne.Çokta güzel oluyor.@KayıpSehir @Harunnn60
sizde yorumlayın şu melunu.😡
Sonra eskiciye dömek istiyorum.Mantıkta bir yere kadar diyorum @eskici 'ye.
Sonra fragmanın sonundaki fena olayı oalya dönüyorum ve cidden olay büyük.Turabi orada taktik vermeye çalışyor Akın beceriksizliği ile başaramıyor ve bağırıyor.Sen bağırıyorsun birde lan demesine kızıyorsun var s*lak.
Baya üstüne yürüyor gibi Turabi'nin Acun'da son raddeye kadar dokunmuyor gibi ama ne olacak emin değilim.
Turabi elenmez ama Akın vadesini çoktan doldurdu.Gitmesi muhtemel.![]()
görücezÖyle bir dünya yok Turabi de elenir o zaman.Daha doğrusu ilk fiziksel temas kimden gelirse o elenir.
Yesinler birbirini )))yeni bölüm fragmanında akın ile turabının kapıstıgını görüyoruz,akına ancak dikkatinizi cekmek istediğim mevzu akın-turabı kapısmasında yiğitin turabıyı tutmak ısterken korku dolu yüz ifadesi
.turabının bir kolunu tutuyor turabı akına diklendiğinde ve akında onun üzerine yürüdüğünde yiğit geri çekilerek korku dolu bir yüzle sankı turabının kolu yiğitin elini tutuyormus gibi aksine turabı yiğiti çekıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 36847
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy
Akın yüzde yüz haklı.yeni bölüm fragmanında akın ile turabının kapıstıgını görüyoruz,akına ancak dikkatinizi cekmek istediğim mevzu akın-turabı kapısmasında yiğitin turabıyı tutmak ısterken korku dolu yüz ifadesi
.turabının bir kolunu tutuyor turabı akına diklendiğinde ve akında onun üzerine yürüdüğünde yiğit geri çekilerek korku dolu bir yüzle sankı turabının kolu yiğitin elini tutuyormus gibi aksine turabı yiğiti çekıyor.
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy
turabi suçlu olsa bile diskalifiye olacağını sanmıyorum. reyting deposu sayılabilecek bir turabi'nin etinden ve sütünden son haftalara kadar yararlanmak isteyecektir acun..Akın yüzde yüz haklı.
Yiğit'in korkak karakterini bir kez daha gördük. Ahmet Dursun da öylece oturuyor.
Görücez.Turabi adamı yer yer Akında kimmiş yeni bölümü merakla bekliyoruz.![]()
Burda en dikkat çeken Sahra'nın kavganın ortasına girip ayırmaya çalışması. Kız Serenay olayından sonra iyice gözüme girmeye başladı.yeni bölüm fragmanında akın ile turabının kapıstıgını görüyoruz,akına ancak dikkatinizi cekmek istediğim mevzu akın-turabı kapısmasında yiğitin turabıyı tutmak ısterken korku dolu yüz ifadesi
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy
Çok aktif değilim biliyorsundur ama izliyorum kusura bakma da Akının karakterini hiç sevmiyorum.Görücez.
Madem izliyon niye yorum yapmıyon aga?![]()