Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seranayın bütün konuşmalrına katılıyorum :D

İlk önce forumdaki başarımı değerlendireyim.:A @Bully bir haftada olsa kendimi zirvede görmek güzel haftaya finaller başlıyor farkı çok açma.:(

Sonra fragmana gelelim.
Merve'den başlıyorum.erve gönlüm çok rahat dedi benim için bir kez daha bitti.Artık melekte olsa tefretim dinmez...Oyunda çıldırıyor galiba topu sokamıyormu ne.Çokta güzel oluyor.:Z @KayıpSehir @Harunnn60
sizde yorumlayın şu melunu.😡
Sonra eskiciye dömek istiyorum.Mantıkta bir yere kadar diyorum @eskici 'ye.:(

Sonra fragmanın sonundaki fena olayı oalya dönüyorum ve cidden olay büyük.Turabi orada taktik vermeye çalışyor Akın beceriksizliği ile başaramıyor ve bağırıyor.Sen bağırıyorsun birde lan demesine kızıyorsun var s*lak.:D
Baya üstüne yürüyor gibi Turabi'nin Acun'da son raddeye kadar dokunmuyor gibi ama ne olacak emin değilim.
Turabi elenmez ama Akın vadesini çoktan doldurdu.Gitmesi muhtemel.:oley:
çok güzel yazmışsın :D

Öyle bir dünya yok Turabi de elenir o zaman. :D Daha doğrusu ilk fiziksel temas kimden gelirse o elenir.
görücez :D

yeni bölüm fragmanında akın ile turabının kapıstıgını görüyoruz,akına ancak dikkatinizi cekmek istediğim mevzu akın-turabı kapısmasında yiğitin turabıyı tutmak ısterken korku dolu yüz ifadesi :A
.turabının bir kolunu tutuyor turabı akına diklendiğinde ve akında onun üzerine yürüdüğünde yiğit geri çekilerek korku dolu bir yüzle sankı turabının kolu yiğitin elini tutuyormus gibi aksine turabı yiğiti çekıyor. :F

10306763_730913293640407_3874717014074776564_n.jpg

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy

yeni bölüm fragmanında akın ile turabının kapıstıgını görüyoruz,akına ancak dikkatinizi cekmek istediğim mevzu akın-turabı kapısmasında yiğitin turabıyı tutmak ısterken korku dolu yüz ifadesi :A
.turabının bir kolunu tutuyor turabı akına diklendiğinde ve akında onun üzerine yürüdüğünde yiğit geri çekilerek korku dolu bir yüzle sankı turabının kolu yiğitin elini tutuyormus gibi aksine turabı yiğiti çekıyor. :F

Ekli dosyayı görüntüle 36847

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy
Yesinler birbirini )))

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy
Akın yüzde yüz haklı. :A

Yiğit'in korkak karakterini bir kez daha gördük. Ahmet Dursun da öylece oturuyor.

Ohaaa fragman bomba. Akın elenmiş falan diyorlar doğrudur inşallah. :D

@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@mrt-06
@beyazsoy
Burda en dikkat çeken Sahra'nın kavganın ortasına girip ayırmaya çalışması. Kız Serenay olayından sonra iyice gözüme girmeye başladı. :D [HASHTAG]#survivorunendelikanlisisahra[/HASHTAG] :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...