Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini mi düşünüyor yani.:FKendi için yarışıyorsa niye etliye ütlüye karışsın.
Ayrıca eğer beceriksizsen lider ruhun bir işe yaramaz Akın'da olan bu lider ruhunu yesinler onun.:F
Etliye sütlüye karışıyor çünkü ödüle gitmek istiyor. :F Onu kendi için istiyor.

Bir topu aşırtamaması onun beceriksiz olduğu anlamına gelmez abartmaya gerek yok. :)

Etliye sütlüye karışıyor çünkü ödüle gitmek istiyor. :F Onu kendi için istiyor.

Bir topu aşırtamaması onun beceriksiz olduğu anlamına gelmez abartmaya gerek yok. :)

Yarışları kazanamamasından dolayı beceriksiz dedim ben.Adam yapamıyor bu ortada...

Yarışları kazanamamasından dolayı beceriksiz dedim ben.Adam yapamıyor bu ortada...
Sanki tüm yarışlarda çok kötü adam. Ünlülerde şov yaptı. Gönüllülerde ilk birkaç hafta kötü gitti ama son oyunlarda toparladı.

Ünlülerde Ertunga'ya Mert'e karşı yarışmaktan Show'a geçemiyordu adam doğru.:F
Ben performansa bakarım. Ünlülerde Yiğit'le Turabi'yi de yendiği çok oldu hatta Turabi'ye karşı 6-4 önde istatistiklerde. 😉

Mibalağa sanatı...sss
yani cüsse oyununda zaten 2 oyun kazandı güç oyununda devirişti Turabi Akın'ı.Şu boya düşürme oyunu.hatırlamıyorum ama daha iyi olması için istatistiklerde daha öne olması lazım.:D
Akın gönüllülere geçmeden Turabi'ye karşı 6-4 öndeydi başka söze gerek yok. :D

Mibalağa sanatı...sss
yani cüsse oyununda zaten 2 oyun kazandı güç oyununda devirişti Turabi Akın'ı.Şu boya düşürme oyunu.hatırlamıyorum ama daha iyi olması için istatistiklerde daha öne olması lazım.:D

Ne değişmesi...
Dün sen yokken güzelce konuşuyorduk. :A

Turabi o zamanlar çok açtı ondan yenemiyordu o sinsiyi şimdi olsa dağıtır Akını :Z
Akın Ertunga ile en çok yarışırken turabi Ahmet ile yarışıyordu o zamanlar.
Turbocular yine bahanelere sığınıyor. :F Size anca yav he he denilebilir. :F

Akın'ın Turabi'ye karşı 6-4 önde olmasını çekememeniz normal tabii. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...