O zaten Akın'ı hiç sevmiyordu bu yüzden benle taraf olması imkansız alın başınıza çalın.
Başımıza çalmayız biz bizdeen olnaı başımıza tac ederiz.
O zaten Akın'ı hiç sevmiyordu bu yüzden benle taraf olması imkansız alın başınıza çalın.
baktın akın elenicek hemen gökhana geçiş yapıyorsun[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] ya karşı [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] ı desteklemeyi de unutmuyoruz.
Gökhancı oldun hemen[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] ya karşı [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] ı desteklemeyi de unutmuyoruz.
Zaten Tolgacımdan bahsettimGökhan yada Ahmet olursa tutmam ama Tolga'cığımı tutarım.
Akın'ı sevmemesi bile bizden olmasına yeter.
Ben Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3.baktın akın elenicek hemen gökhana geçiş yapıyorsun
360
Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın.Gökhancı oldun hemen
Zaten Tolgacımdan bahsettim
Gökhancı oldun hemen
Zaten Tolgacımdan bahsettim
Ben Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3.
Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın.
Akın yüzünden Akını yensin yeterBen Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3.
Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın.
allah senin eline düşürmesin valla 😱O zaten Akın'ı hiç sevmiyordu bu yüzden benle taraf olması imkansız alın başınıza çalın.
saol arkadaşım , sende olmasan bu forumun duvarları @Bully yüzünden üstüme devrilecekBaşımıza çalmayız biz bizdeen olnaı başımıza tac ederiz.@Harunnn60
Turabi antiliği bizim işimiz. 😎Aynen o melunların en sevdiğimi bizden sayılrı.Dünn Turabi'ye nasıl ayak yapıyordu.
Bugün Ahh istanbul'un fragmanında izlerken damarımdaki kan bile kan ağlıyor diyordu sendede öyle melunluğundan melunluk akıyor.Doruğun doğuğusun.
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎Akın yüzünden Akını yensin yeter
allah senin eline düşürmesin valla 😱
saol arkadaşım , sende olmasan bu forumun duvarları @Bully yüzünden üstüme devrilecek
Sen daha çok çekecen benden Allah'ın Turabicisi seni.allah senin eline düşürmesin valla 😱
saol arkadaşım , sende olmasan bu forumun duvarları @Bully yüzünden üstüme devrilecek
Turabi antiliği bizim işimiz. 😎
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎
Evet sizin işiniz de soytarılık.Akın'da bizim söylememe gerek yok ama bizimki melunluk cihetinden değil.
şu cızırtılar haftaya biter umarımHepimiz Kutsal Turabi ittafakını ayakta tutmak için varız.O duvarı çoktasn yıktık ama sivrisinek misali hep cızırtı yapıyor.
Sen öyle sanTurabi antiliği bizim işimiz. 😎
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎
Evet sizin işiniz de soytarılık.
şu cızırtılar haftaya biter umarım
İnşallah haftaya dokunulmazlığı kaybederiz ve AKın giderEvet sizin işiniz de soytarılık.
[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine.
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundan gidenler soytarılardır.Hak yolunda mücadele ile soytarılık anı şey değil.
Son dönemectende şutlarsak bitecek.
Çok beklersin Akın finale kadar Turabi'nin peşinde olacak rahat yok o meluna.İnşallah haftaya dokunulmazlığı kaybederiz ve AKın gider
[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine.
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundna gidenler soytarılardır.
@sokak sanati gereken cevabı vermiş sana[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine.
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundan gidenler soytarılardır.
Çok beklersin Akın finale kadar Turabi'nin peşinde olacak rahat yok o meluna.
Turabi gibi ikiyüzlüler de sonunda kaybetmeye mahkumdur.Yok onun yolu melunluk yolu baksana içten pazarlıklı bir adam nasıl hak yolunda olur.
Senin cevabın yok çünkü olamaz da zaten.@sokak sanati gereken cevabı vermiş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?