O zaten Akın'ı hiç sevmiyordu bu yüzden benle taraf olması imkansız alın başınıza çalın.![]()
Başımıza çalmayız biz bizdeen olnaı başımıza tac ederiz.
O zaten Akın'ı hiç sevmiyordu bu yüzden benle taraf olması imkansız alın başınıza çalın.![]()
baktın akın elenicek hemen gökhana geçiş yapıyorsun[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] ya karşı [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] ı desteklemeyi de unutmuyoruz.![]()
Gökhancı oldun hemen[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] ya karşı [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] ı desteklemeyi de unutmuyoruz.![]()
Zaten Tolgacımdan bahsettimGökhan yada Ahmet olursa tutmam ama Tolga'cığımı tutarım.
Akın'ı sevmemesi bile bizden olmasına yeter.![]()
Ben Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3.baktın akın elenicek hemen gökhana geçiş yapıyorsun
360![]()
Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın.Gökhancı oldun hemen
Zaten Tolgacımdan bahsettim![]()
Gökhancı oldun hemen
Zaten Tolgacımdan bahsettim![]()
Ben Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3.
Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın.![]()
Akın yüzünden Akını yensin yeterBen Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3.
Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın.![]()
allah senin eline düşürmesin valla 😱O zaten Akın'ı hiç sevmiyordu bu yüzden benle taraf olması imkansız alın başınıza çalın.![]()
saol arkadaşım , sende olmasan bu forumun duvarları @Bully yüzünden üstüme devrilecekBaşımıza çalmayız biz bizdeen olnaı başımıza tac ederiz.@Harunnn60
Turabi antiliği bizim işimiz. 😎Aynen o melunların en sevdiğimi bizden sayılrı.Dünn Turabi'ye nasıl ayak yapıyordu.
Bugün Ahh istanbul'un fragmanında izlerken damarımdaki kan bile kan ağlıyor diyordu sendede öyle melunluğundan melunluk akıyor.Doruğun doğuğusun.
![]()
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎Akın yüzünden Akını yensin yeter![]()
allah senin eline düşürmesin valla 😱
saol arkadaşım , sende olmasan bu forumun duvarları @Bully yüzünden üstüme devrilecek![]()
Sen daha çok çekecen benden Allah'ın Turabicisi seni.allah senin eline düşürmesin valla 😱
saol arkadaşım , sende olmasan bu forumun duvarları @Bully yüzünden üstüme devrilecek![]()
Turabi antiliği bizim işimiz. 😎
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎
Evet sizin işiniz de soytarılık.Akın'da bizim söylememe gerek yok ama bizimki melunluk cihetinden değil.![]()
şu cızırtılar haftaya biter umarımHepimiz Kutsal Turabi ittafakını ayakta tutmak için varız.O duvarı çoktasn yıktık ama sivrisinek misali hep cızırtı yapıyor.
![]()
Sen öyle sanTurabi antiliği bizim işimiz. 😎
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎
Evet sizin işiniz de soytarılık.![]()
şu cızırtılar haftaya biter umarım![]()
İnşallah haftaya dokunulmazlığı kaybederiz ve AKın giderEvet sizin işiniz de soytarılık.![]()
[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine.
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundan gidenler soytarılardır.Hak yolunda mücadele ile soytarılık anı şey değil.
Son dönemectende şutlarsak bitecek.![]()
Çok beklersin Akın finale kadar Turabi'nin peşinde olacak rahat yok o meluna.İnşallah haftaya dokunulmazlığı kaybederiz ve AKın gider![]()
[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine.
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundna gidenler soytarılardır.![]()
@sokak sanati gereken cevabı vermiş sana[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine.
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundan gidenler soytarılardır.
Çok beklersin Akın finale kadar Turabi'nin peşinde olacak rahat yok o meluna.![]()
Turabi gibi ikiyüzlüler de sonunda kaybetmeye mahkumdur.Yok onun yolu melunluk yolu baksana içten pazarlıklı bir adam nasıl hak yolunda olur.![]()
Senin cevabın yok çünkü olamaz da zaten.@sokak sanati gereken cevabı vermiş sana![]()