Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhancı oldun hemen :A

Zaten Tolgacımdan bahsettim :A

Aynen o melunların en sevdiğimi bizden sayılrı.:ZDünn Turabi'ye nasıl ayak yapıyordu.:F

Ben Gökhan'ı en başından beri severdim bu 1 Akın'la Gökhan'ın araları iyi bu 2 Gökhan'ı biraz da Turboculara gıcıklık olsun diye tutuyorum bu da 3. :A

Sen de ne hikmetse sinsi dediğin Tolga'yı sevmeye başladın. :A

Bugün Ahh istanbul'un fragmanında izlerken damarımdaki kan bile kan ağlıyor diyordu sendede öyle melunluğundan melunluk akıyor.:ADoruğun doğuğusun.:F

Aynen o melunların en sevdiğimi bizden sayılrı.:ZDünn Turabi'ye nasıl ayak yapıyordu.:F

Bugün Ahh istanbul'un fragmanında izlerken damarımdaki kan bile kan ağlıyor diyordu sendede öyle melunluğundan melunluk akıyor.:ADoruğun doğuğusun.:F
Turabi antiliği bizim işimiz. 😎

Akın yüzünden Akını yensin yeter :A
Yenemez [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] kendine gelmeye başladı. 😎

Sen öyle san :A [HASHTAG]#sahtekarakin[/HASHTAG] kaybeder :Z

Bu arada @Harunnn60 beni hiç saymıyon :T:
[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine. :A

Hak yolunda mücadele ile soytarılık anı şey değil.:Z

Son dönemectende şutlarsak bitecek.:oley:
Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundan gidenler soytarılardır. :F

İnşallah haftaya dokunulmazlığı kaybederiz ve AKın gider :A
Çok beklersin Akın finale kadar Turabi'nin peşinde olacak rahat yok o meluna. :A

[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] da [HASHTAG]#adaminhasigokhankeser[/HASHTAG] tarafından hezimete uğratılacak yine. :A

Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundna gidenler soytarılardır. :F

Yok onun yolu melunluk yolu baksana içten pazarlıklı bir adam nasıl hak yolunda olur.:F

Hakkın yolu Akın'ın yoludur Turabi'nin yolundan gidenler soytarılardır. :F

Çok beklersin Akın finale kadar Turabi'nin peşinde olacak rahat yok o meluna. :A
@sokak sanati gereken cevabı vermiş sana :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...