Zaten hep soğuktun Akın'a karşı.Ciddiyim acayip rahatsız oldum.
Acunn'daki konuşmasında biraz antiliğim geçmişti ama o hareketler fena soğuttu beni malum şahıstan.![]()
Kulis yaparak kendi kendini bitiriyorKulis yapmak Survivor'ın en önemli olaylarından biridir. Akın kulis yapmazsa eleneceğini biliyor. Kulis yapmanın nesi sinsilik oluyor herkes yapıyor bunu.
Bu savaşı haklılar kazanacak yani biz![]()
İşte o yüzden sinsi iki yüzlü insanlarla dalga geçen bir tip.Böyleleri arkadaşlık kuramaz kolay kolayBir insan tamamen Faul olurmu.Dün akşam ki Yiğit'i satma olayı şakamıydı.
![]()
Zaten hep soğuktun Akın'a karşı.![]()
İşte o yüzden sinsi iki yüzlü insanlarla dalga geçen bir tip.Böyleleri arkadaşlık kuramaz kolay kolay![]()
Akın gitsin ya bizde kurtulalım fanlarındanCidden Acunn'daki konuşma çok güzeldi ama o haraket nedir yaw.Şuan en doruk noktadayım antilikte.
![]()
Akın gitsin ya bizde kurtulalım fanlarından![]()
Turabi'nin Mert'le, Samanta'yla ettiği kavgaları unuttun sanırım Survivor'ın en agresif yarışmacısıydı Mert'i dövecekti az daha. Yiğit'i de hırsızlıkla suçlamasını unutmadık.Turabi yüzlerinede çatır çatır ne düşündüysede söylüyor ama konuşmasında biraz alaycı tavırla söylüyor.Ne sinsiliği sinsi olsaydı Akın gibi herkesle kavga ederdi onunla bununla devamlı sataşma halinde olurdu![]()
Öyle yaparak oyunu yükseltmeye çalışıyor ama yemezler AKın efendiCidden Acunn'daki konuşma çok güzeldi ama o haraket nedir yaw.Şuan en doruk noktadayım antilikte.
Aynen Ahmet itti onu Yiğit'ide kendi itti Ünlüler için Gökan zaten Ahmet'ci.Sahra gibi tek takılsın.
![]()
Akın hemen gitmez ki giderse de Yiğit var olmadı Gökhan var Turabi gıcığını mı tutacam yok artık.
Öyle yaparak oyunu yükseltmeye çalışıyor ama yemezler AKın efendioyunlardada Akını tutmuyorum
![]()
Akın hemen gitmez ki giderse de Yiğit var olmadı Gökhan var Turabi gıcığını mı tutacam yok artık.![]()
Akının Tolga için hırsız demesi kızlar için balıklarımı vermiyorum onlara demesi vs vs.Bunları unuttun galibaTurabi'nin Mert'le, Samanta'yla ettiği kavgaları unuttun sanırım Survivor'ın en agresif yarışmacısıydı Mert'i dövecekti az daha. Yiğit'i de hırsızlıkla suçlamasını unutmadık.
Turabi Tolga konusunda da sinsi davranıyor bence. Kolyeyi Tolga'dan istemiş sonra Tolga kolyeyi takınca da arkasından ben bu adama güvenmem diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Akın'ı yazarken sen adam değilsin gibisinden bir şeyler dedi. Ama Akın'ın yüzüne karşı çok iyi bunu da açıkla hadi?![]()
Ne zamanFaydadan çok zararı var zaten şu Ahmet gitsede Akın2da oyun dışı kalsa.
Oylarıda düşecek emeinim.
Turabi ile ilgili bomba konu geliyor.![]()
Akının Tolga için hırsız demesi kızlar için balıklarımı vermiyorum onlara demesi vs vs.Bunları unuttun galiba
Tolga orda bence yalan attı.Nerden biliyon Turabinin istediğini.Tolga yalan atamaz mı? hem adaya ilk basmışsın adam sana direk hediye veriyor.Turabide dedi korkacaksın böylelerinden orda onu anlatmaya çalıştı.
Doğrudur Akın adam değildir ama takım için Akınla iyi geçinmek zorunda.Yoksa kaybederler
Ne zaman![]()
saol arkadaşım@Harunnn60 analizine katılıyorum
Akın harbi Yiğitle de konuşmamaya başladı.Adam herşeyi baştan planlamış.Adaya gelmeden öncede grubunu kurmuştu ama Turabi oyununu bozduTolga da Akında iki yüzlü tipler.İkiside kavgalarıyla gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar
![]()
yav he he , oyun stresiymiş , insan arkadaşını satar mıAkın Yiğit'e tavır takınmadı orada Turabi ile Yiğit biraz abarttılar. Akın'ın bence oyun stresi vardı çünkü son zamanlarda başarısız olduğu için kazanmak zorundaydı.![]()
Aynen halkımız gereken cevabı veriyor smslerdesaol arkadaşım
Akının gerçek yüzünü türk halkı gördü![]()
BekliyorumDur açayım orada konuşuruz.Demetî severmsin.![]()
Akın da haksızdı o konularda ben Akın'a yüzde yüz haklı demiyorum zaten. Tolga orda fazladan yedi ama hırsız demesi abartı oldu.Akının Tolga için hırsız demesi kızlar için balıklarımı vermiyorum onlara demesi vs vs.Bunları unuttun galiba
Tolga orda bence yalan attı.Nerden biliyon Turabinin istediğini.Tolga yalan atamaz mı? hem adaya ilk basmışsın adam sana direk hediye veriyor.Turabide dedi korkacaksın böylelerinden orda onu anlatmaya çalıştı.
Doğrudur Akın adam değildir ama takım için Akınla iyi geçinmek zorunda.Yoksa kaybederler
Ne zaman![]()
Ne abarttınız la ne yapmış da satmış?saol arkadaşım
Akının gerçek yüzünü türk halkı gördü
yav he he , oyun stresiymiş , insan arkadaşını satar mı![]()
bu akıllılık değildir sinsiliktirAkın Sahra'nın da Duygu'yu yazacağını bildiği için Duygu'yu yazdı bir de onla anlaşamıyordu zaten yazması gayet normal.Burası Survivor akıllı olursan ayakta kalırsın her şeyi sinsiliğe bağlamayın.
Yav he he ne desem boş.Onun için cevap bile vermiyorumAkın da haksızdı o konularda ben Akın'a yüzde yüz haklı demiyorum zaten. Tolga orda fazladan yedi ama hırsız demesi abartı oldu.
Valla Tolga bence yalan atmadı. Sonuçta Turabi istemedim diye bir şey demedi. Tolga'ya oyunlarda abi diyor, duygularımız karşılıklı diyor arkasından da konuşuyor bu da sinsiliktir.
Akın en azından Turabi'nin arkasından ona ağır hakaretlerde bulunmadı.
Ne abarttınız la ne yapmış da satmış?![]()
Sinsilik değil stratejidir.bu akıllılık değildir sinsiliktir![]()