Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir insan tamamen Faul olurmu.:FDün akşam ki Yiğit'i satma olayı şakamıydı.:F

Turabi yüzlerinede çatır çatır ne düşündüysede söylüyor ama konuşmasında biraz alaycı tavırla söylüyor.Ne sinsiliği sinsi olsaydı Akın gibi herkesle kavga ederdi onunla bununla devamlı sataşma halinde olurdu :)
Turabi'nin Mert'le, Samanta'yla ettiği kavgaları unuttun sanırım Survivor'ın en agresif yarışmacısıydı Mert'i dövecekti az daha. Yiğit'i de hırsızlıkla suçlamasını unutmadık.

Turabi Tolga konusunda da sinsi davranıyor bence. Kolyeyi Tolga'dan istemiş sonra Tolga kolyeyi takınca da arkasından ben bu adama güvenmem diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Akın'ı yazarken sen adam değilsin gibisinden bir şeyler dedi. Ama Akın'ın yüzüne karşı çok iyi bunu da açıkla hadi? :)

Cidden Acunn'daki konuşma çok güzeldi ama o haraket nedir yaw.:FŞuan en doruk noktadayım antilikte.:Z

Aynen Ahmet itti onu Yiğit'ide kendi itti Ünlüler için Gökan zaten Ahmet'ci.:FSahra gibi tek takılsın.:F
Öyle yaparak oyunu yükseltmeye çalışıyor ama yemezler AKın efendi :F oyunlardada Akını tutmuyorum :D

Turabi'nin Mert'le, Samanta'yla ettiği kavgaları unuttun sanırım Survivor'ın en agresif yarışmacısıydı Mert'i dövecekti az daha. Yiğit'i de hırsızlıkla suçlamasını unutmadık.

Turabi Tolga konusunda da sinsi davranıyor bence. Kolyeyi Tolga'dan istemiş sonra Tolga kolyeyi takınca da arkasından ben bu adama güvenmem diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Akın'ı yazarken sen adam değilsin gibisinden bir şeyler dedi. Ama Akın'ın yüzüne karşı çok iyi bunu da açıkla hadi? :)
Akının Tolga için hırsız demesi kızlar için balıklarımı vermiyorum onlara demesi vs vs.Bunları unuttun galiba

Tolga orda bence yalan attı.Nerden biliyon Turabinin istediğini.Tolga yalan atamaz mı? hem adaya ilk basmışsın adam sana direk hediye veriyor.Turabide dedi korkacaksın böylelerinden orda onu anlatmaya çalıştı.

Doğrudur Akın adam değildir ama takım için Akınla iyi geçinmek zorunda.Yoksa kaybederler

Faydadan çok zararı var zaten şu Ahmet gitsede Akın2da oyun dışı kalsa.:F
Oylarıda düşecek emeinim.:Z

Turabi ile ilgili bomba konu geliyor.:oley:
Ne zaman :Z

Akının Tolga için hırsız demesi kızlar için balıklarımı vermiyorum onlara demesi vs vs.Bunları unuttun galiba

Tolga orda bence yalan attı.Nerden biliyon Turabinin istediğini.Tolga yalan atamaz mı? hem adaya ilk basmışsın adam sana direk hediye veriyor.Turabide dedi korkacaksın böylelerinden orda onu anlatmaya çalıştı.

Doğrudur Akın adam değildir ama takım için Akınla iyi geçinmek zorunda.Yoksa kaybederler

Dur açayım orada konuşuruz.Demetî severmsin.:Z

@Harunnn60 analizine katılıyorum :)

Akın harbi Yiğitle de konuşmamaya başladı.Adam herşeyi baştan planlamış.Adaya gelmeden öncede grubunu kurmuştu ama Turabi oyununu bozdu :) Tolga da Akında iki yüzlü tipler.İkiside kavgalarıyla gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar :)
saol arkadaşım :)

Akının gerçek yüzünü türk halkı gördü :)

Akın Yiğit'e tavır takınmadı orada Turabi ile Yiğit biraz abarttılar. Akın'ın bence oyun stresi vardı çünkü son zamanlarda başarısız olduğu için kazanmak zorundaydı. :)
yav he he , oyun stresiymiş , insan arkadaşını satar mı :D

Akın da haksızdı o konularda ben Akın'a yüzde yüz haklı demiyorum zaten. Tolga orda fazladan yedi ama hırsız demesi abartı oldu.

Valla Tolga bence yalan atmadı. Sonuçta Turabi istemedim diye bir şey demedi. Tolga'ya oyunlarda abi diyor, duygularımız karşılıklı diyor arkasından da konuşuyor bu da sinsiliktir.

Akın en azından Turabi'nin arkasından ona ağır hakaretlerde bulunmadı. :)

saol arkadaşım :)

Akının gerçek yüzünü türk halkı gördü :)

yav he he , oyun stresiymiş , insan arkadaşını satar mı :D
Ne abarttınız la ne yapmış da satmış? :D

Akın da haksızdı o konularda ben Akın'a yüzde yüz haklı demiyorum zaten. Tolga orda fazladan yedi ama hırsız demesi abartı oldu.

Valla Tolga bence yalan atmadı. Sonuçta Turabi istemedim diye bir şey demedi. Tolga'ya oyunlarda abi diyor, duygularımız karşılıklı diyor arkasından da konuşuyor bu da sinsiliktir.

Akın en azından Turabi'nin arkasından ona ağır hakaretlerde bulunmadı. :)

Ne abarttınız la ne yapmış da satmış? :D
Yav he he ne desem boş.Onun için cevap bile vermiyorum :) Akının sinsiliğini kabul etmiyon ama Turabiye direk sinsi diyon 😱

bu akıllılık değildir sinsiliktir :)
Sinsilik değil stratejidir. :) Survivor'a katılan herkes ada konseyinde çoğunluğu sağlamaya çalışır. Çoğunluğu sağlayamazsan isminin yazılması durumunda elenme riskin var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...