Aynen halkımız gereken cevabı veriyor smslerde
Bekliyorum![]()
Açtık kaçalım biz Turabi'yi övmeye.
Aynen halkımız gereken cevabı veriyor smslerde
Bekliyorum![]()
Ben bu sinsi tartışmalarına girmek istemiyorum. Siz zorla konuşturuyorsunuz adamı. Akın'a 3'ünüz birden sinsi deyip beni kışkırtırsanız cevabınızı alırsınız.Yav he he ne desem boş.Onun için cevap bile vermiyorumAkının sinsiliğini kabul etmiyon ama Turabiye direk sinsi diyon 😱
Ben diyorum.Akın çok sinsi biridirBen bu sinsi tartışmalarına girmek istemiyorum. Siz zorla konuşturuyorsunuz adamı. Akın'a 3'ünüz birden sinsi deyip beni kışkırtırsanız cevabınızı alırsınız.![]()
Turabi de öyledir nokta.Ben diyorum.Akın çok sinsi biridir
Turabinin öyle olduğuna karşı tek mesaj gösteremzsin ama Akın için bir sürü kanıt vat.Hem Ahmet Dursun gil bile Akınla konuşmuyor artık.Adamlar anladı sinsiliğini ve böyle biriylede konuşmuyorlarTurabi de öyledir nokta.
Kaç tane mesaj yazdım ama sen görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok daha fazla tartışmak istemiyorum artık.Turabinin öyle olduğuna karşı tek mesaj gösteremzsin ama Akın için bir sürü kanıt vat.Hem Ahmet Dusrus gil bile Akınla konuşmuyor artık.Adamalr anladı sinsiliğini ve böyle biriylede konuşmuyorlar![]()
Neyse şimdi akşam sıralmayı yayınlayacakalr mı ?Kaç tane mesaj yazdım ama sen görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok daha fazla tartışmak istemiyorum artık.
Turabi ise dün akşam ne yaptı gördü.😉AKIN : tolga karele kıza bağırma gel bana bağır diye üstüne yürüyen, ahmet dursun kızları azarladığında ağzını açamayan delikanlı(!).
@Maskeli Fedai
@Billy Kane
@Μαнoni
@HachiKo
@sokak sanati
@ABAY_06
Sende arada 1 yorum yapıp kaçıyorsun hemenTurabi ve Akın'ı boşverin ölümüne Acun!![]()
Yayınlarlar herhalde.Neyse şimdi akşam sıralmayı yayınlayacakalr mı ?
Pek izlemiyorum, gelecek yıl izlerim ama.Sende arada 1 yorum yapıp kaçıyorsun hemen![]()
Bu arada sinirlenmeye gerek yok ŞampiyonYayınlarlar herhalde.
Sinirli değilim.Bu arada sinirlenmeye gerek yok Şampiyon![]()
sen gelde , ortama kalite gelsinPek izlemiyorum, gelecek yıl izlerim ama.![]()
tmm sinirlenmeSinirli değilim.![]()
Ben gelsem ne olacak tüm kaliteyi @Bully ve @sokak sanati emiyor zaten. Benim katkım olamaz.sen gelde , ortama kalite gelsin
tmm sinirlenmeiyi ki admin değilisin yoksa bizi banlardın
![]()
İyi olurdu huzura ererdim valla.sen gelde , ortama kalite gelsin
tmm sinirlenmeiyi ki admin değilisin yoksa bizi banlardın
![]()