Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARAKTERLER -GENEL YORUMUM

yiğit: en normalleri bu çocuk gibi duruyor. sessiz, sakin, tartışmayı sevmeyen, pozitif. gönüllüler takımının iyilerinden. turabi ve sahra'ya karşı. ama yine de en normalleri. yarışmalar sırasında bazen dengesi bozuk gibi hareketler içerisinde olsa da performansı da gayet iyi. :):)

akın: tam bir iki yüzlü. karşısındaki insanları oyuna getirebilecek kadar zeki ve daha da tehlikelisi bunun farkında. dışardan çok sakin gibi görünüyor ama polemiği fazlasıyla seviyor. bana göre adadaki en tehkeli insan. gerçek hayatta da bu gibi insanlardan uzak durmaya özen gösterelim. :D:A

sahra: hırslı ve bu hırs yüzünden fazlasıyla saldırgan tavırlar sergiliyor. ve bu tavırlar onu çok itici yapıyor.
kendini herkesi kandırabilecek, oyuna getirebilecek kadar zeki sanıyor ama tamamiyle gerizekalı. sadece berna olayında galip gelebildi bu şekilde. 😡

turabi: pek normal olduğu söylenemez. kendisinin de anlattığına göre ergenlik döneminde çeşitli sorunlar yaşamış. bu olayların etkisiyle anormal davranışlar, konuşmalar, ilişkiler içerisinde. ama kötü bir niyeti olmadığını düşünüyorum. saf biri. adaya renk katıyor , ayrıca çok güçlü ve finale gider:ok:

tolga: kısaca 'yalaka'. :D
kazandığı zaman dünyaları ben yarattım havalarında, kaybettiği zaman ya ayağım çıktı der ya şurda şöyle oldu bıdı bıdı. aynı zamanda söylediği yalanların haddi hesabı yok. kameralar var , valla salak ya.:F

merve: gerçek survivor. başka diyeceğim bir şey yok. ama olmayacak muhtemelen o ayrı.:F

serenay: erkek gibi kız. ciddi problemleri var. lisede de böyle bir arkadaşım vardı. antidepresanları, psikolog adresleri çantasından fışkırırdı.
hareketleri de bir kadına göre fazla gereksiz. yinede seviyorum kendisini , gitmesini istemem , ayrıca adada en güzel kız:):)

ahmet dursun: erkek olduğu için adadaki kızların daha az yemek yemesini söylemesi, yenileni aşağılama derecesinde azarlaması .. fazla şansı yok zaten bu yarışmada muhtemelen yakın zamanda gider.:bağır:

gökhan: adadaki en aklı başında insanlardan biri. ama her yarışmada şöyle yap, böyle yap demesi kendisini beğenmesinden kaynaklanıyor. her ne kadar öyle olmadığını iddia etse de.
çoğu yarışmada başarılı ve bunun farkında olduğu için gereksiz triplere giriyor. gerek yok böyle şeylere. birinci olma ihtimali var. yiğit ve turabi'yle kapışır bu konuda muhtemelen. :):)

@Bully
@Maskeli Fedai
@Billy Kane
@Μαнoni
@HachiKo
@sokak sanati
@ABAY_06

Çoğuna hatta neredeyse tamamına katılıyorum.:ZTebrikler doğru yorumlar için.:D

Turabi'nin hareketleri fazla ağırdı insanları rahatsız ediyordu Akın 1 hareket yaptı sadece ona da laf eden çıkmadı o açıdan bakmak lazım. :):)

Yoo her kazandıktan sonra yapıyor.:F

Çoğuna hatta neredeyse tamamına katılıyorum.:ZTebrikler doğru yorumlar için.:D

Yoo her kazandıktan sonra yapıyor.:F
Tek hareket demek istedim. Akın'ın hareketi kimseyi rahatsız etmiyor. Ama Turabi'nin hareketinden insanlar rahatsız oluyordu. :)

Eski mesajları ortaya çıkarttırma şimdi. :A

Yav he he. :)
Akın adada durup dururken problem çıkarıyor gidip Tolgayı milletin içinde küçük düşürücü hareketler yapıyor ve bundan zevk alıyor.Burda da onun sinsiliği çıkıyor ortaya :) hem @takas gelse konuya Akının sinsiliğini söyler bir sen akbul etmiyon

Akının hareketi hakikaten çok itici ya :(

kanka ben başından beri turabi için nötr düm , o el hareketinden sonra turabiye sinirlendim bunu kimse inkar edemez , turabi en azından dobra birisi
ayrıca akın duygunun gitmesine sebep oldu , eğer mantıklı birisi olsaydı takım için mügeyi yazardı , bu işte onun sinsiliğini gösteriyor :)
Müge'yi de Akın göndermedi mi? :)

Akın adada durup dururken problem çıkarıyor gidip Tolgayı milletin içinde küçük düşürücü hareketler yapıyor ve bundan zevk alıyor.Burda da onun sinsiliği çıkıyor ortaya :) hem @takas gelse konuya Akının sinsiliğini söyler bir sen akbul etmiyon

Akının hareketi hakikaten çok itici ya :(
Tolga'nın ikiyüzlülüklerinin ortaya çıkmasından sonra Akın'ın haklı olduğu anlaşıldı. Sen de Tolga Karel'e çok sinsi birisin diyordun Akın haklıymış diyordun? :):)

@Harunnn60 analizine katılıyorum :)

Akın harbi Yiğitle de konuşmamaya başladı.Adam herşeyi baştan planlamış.Adaya gelmeden öncede grubunu kurmuştu ama Turabi oyununu bozdu :) Tolga da Akında iki yüzlü tipler.İkiside kavgalarıyla gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar :)

akın neden yiğite tavır takındı ?
işte dediğim gibi akın planlı ilerliyor , bir kabul etsen :)
Akın Yiğit'e tavır takınmadı orada Turabi ile Yiğit biraz abarttılar. Akın'ın bence oyun stresi vardı çünkü son zamanlarda başarısız olduğu için kazanmak zorundaydı. :)

Tolga'nın ikiyüzlülüklerinin ortaya çıkmasından sonra Akın'ın haklı olduğu anlaşıldı. Sen de Tolga Karel'e çok sinsi birisin diyordun Akın haklıymış diyordun? :):)
Evet o konularda haklıydı bunu inkar edemem ama insanları herkesin iöinde küçük düşürüyor.Hani gitse tek tek konuşsa en çok ben savunurum ama herkesin içinde ve alaycı bir tavırla bu masayı ben yaptım bununla konuşan benimle konuşmasın ve benzeri hareketler yapıyor.Yoksa Tolga da sinsi Akında sinsi :)

evet :) ama en azından duyg ilk hafta gitmeseydi belki dokunulmazlığı kazanırlardı , çünkü duygu en kötü 1 puan alıyordu
sen şimdi bunuda inkar edersin :)
Akın Sahra'nın da Duygu'yu yazacağını bildiği için Duygu'yu yazdı bir de onla anlaşamıyordu zaten yazması gayet normal. :) Burası Survivor akıllı olursan ayakta kalırsın her şeyi sinsiliğe bağlamayın.

Tek hareket demek istedim. Akın'ın hareketi kimseyi rahatsız etmiyor. Ama Turabi'nin hareketinden insanlar rahatsız oluyordu. :)

Ciddiyim acayip rahatsız oldum.:D
Acunn'daki konuşmasında biraz antiliğim geçmişti ama o hareketler fena soğuttu beni malum şahıstan.:D

Evet o konularda haklıydı bunu inkar edemem ama insanları herkesin iöinde küçük düşürüyor.Hani gitse tek tek konuşsa en çok ben savunurum ama herkesin içinde ve alaycı bir tavırla bu masayı ben yaptım bununla konuşan benimle konuşmasın ve benzeri hareketler yapıyor.Yoksa Tolga da sinsi Akında sinsi :)
Valla Akın Tolga'ya karşı bazen abartılı davranışlar sergilese de haklı bence Tolga'nın gerçek yüzü çıktı yavaş yavaş çıktı ortaya. Ona bakarsan Turabi de sinsi. İnsanların arkasından rahatça konuşuyor ama yüzlerine bir şey söylemiyor. :)

Valla Akın Tolga'ya karşı bazen abartılı davranışlar sergilese de haklı bence Tolga'nın gerçek yüzü çıktı yavaş yavaş çıktı ortaya. Ona bakarsan Turabi de sinsi. İnsanların arkasından rahatça konuşuyor ama yüzlerine bir şey söylemiyor. :)
Turabi yüzlerinede çatır çatır ne düşündüysede söylüyor ama konuşmasında biraz alaycı tavırla söylüyor.Ne sinsiliği sinsi olsaydı Akın gibi herkesle kavga ederdi onunla bununla devamlı sataşma halinde olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...