Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir sanki gitme vakti geldi işte bir ihtimal serenay diğer adayda

Sero bireyselde güzel performans sergiliyor ama yine isabet ve zaka oyunu başarılı olmaz.:D

Adalar birleşince oyunu kaybetmiş olsak bile bir takım ruhu var gibi gönüllülerde.Çok duyarlılar maşallah.:Z

Son düzenleme:
Sms sıralamasında Akına oy atacaklarını düşünmüyorum kimsenin :A [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]

Ailem hala Turboya soytarı diyor :T:
Gece rüyamda gördüm Akın 3.oluyordu. Sahra'yı geçsin bari. :T: Tolga da sonuncu oluyordu. :A

Turabi soytarılıklarını azalttı gibi sanki son zamanlarda az da olsa düzeldi. Akın'ın arkasından konuşmadığı sürece laf atmam. :A

Gece rüyamda gördüm Akın 3.oluyordu. Sahra'yı geçsin bari. :T: Tolga da sonuncu oluyordu. :A

Turabi soytarılıklarını azalttı gibi sanki son zamanlarda az da olsa düzeldi. Akın'ın arkasından konuşmadığı sürece laf atmam. :A
Dün hani Yiğit ve Gökhan oynadıya Yiğit çekti ama çizgiden geçmedi ama Gökhan orda durdu.Tolga bağırdı koş koş diye gökhan koştu bayrağı aldı ama Ahmet dursun ben dedim diyor.Orda Tolgaya acıdım lan :D Diğeride konseyde düşün benle sen çok iyi arkadaşız çok iyi dert ortağıyız sen beni yollamak için gidip beni yazıyorsun.Orda da acıdım Tolgaya :D

Dün hani Yiğit ve Gökhan oynadıya Yiğit çekti ama çizgiden geçmedi ama Gökhan orda durdu.Tolga bağırdı koş koş diye gökhan koştu bayrağı aldı ama Ahmet dursun ben dedim diyor.Orda Tolgaya acıdım lan :D Diğeride konseyde düşün benle sen çok iyi arkadaşız çok iyi dert ortağıyız sen beni yollamak için gidip beni yazıyorsun.Orda da acıdım Tolgaya :D
Tolga'nın oyunculuklarına kanmışsın o meluna acınır mı be beter olsun ikiyüzlü. :F Daha geçenlerde Serenay'ı yazın demeye getiriyordu Ahmetlere oh olsun o meluna

tahmini gönüllüler sıralamam 1.turabi 2. yiğit 3. akın 4. sahra.
tahmini ünlüler sıralamam 1. gökhan 2. merve 3. tolga 4. serenay 5. ahmet.

bu tahminim direk olarak acun'un nasıl düşündüğü ile alakadar olarak yapılmıştır. kişisel görüşüm kesinlikle değil.

bu gece dokunulmazlık oyununu ahmet veya gökhan alırsa serenay derler ve serenay gider. yok merve yada serenay alırsa ahmet derler ahmet gider. ve acunun istediği 2 şekilde de olmuş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...