Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamımsın. :D Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü. :D Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara. :A
rahat uyursun bu gece artık :D

evet serenayda yazdı tabi doğrusunu yaptı:D

Akını hep kötü göstermeye çalışıyorlar tolga ve turabi ama öyle değil hep tolganın pisliği(tolgayı hiç sevmiyorum yaprak dökümünde canlandırdığı karakterden daha da üç kağıtçı)
Tolgaya karşı çok dolmuşsun sne belli :A Benimde hoşuma gitmiyor bazı hareketleri bakalım ne olucak :)

Serenat elinden gelenin en iyisini yapti kiz uçtu resmen su fobisi olduğu için orda yavasladi Serenay a laf atan arkadaşlarım gelin SMS te kapisalim ne dersiniz :-D

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serenat elinden gelenin en iyisini yapti kiz uçtu resmen su fobisi olduğu için orda yavasladi Serenay a laf atan arkadaşlarım gelin SMS te kapisalim ne dersiniz :-D

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönüllülerin kazanacağını biliyor muydun? :D

Bence Gökhan 1 Serenay 2 olur bu sefer. :)

Adamımsın. :D Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü. :D Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara. :A
:D

ence tolga gitmeyecek arkadaşlar evt tolga kötü ama tolganın oy potansiyali var , ahmet de riskte bu arada onuda söyleyeyim :)
Ben Ahmetin çıkacağını düşünmüyorum gökhan 1. çıkar ya da ahmet 2. sinden biri çıkarsa direkt serenayın adını söylerler(gökhan ahmeti ve merveyi hayatta söylemez geriye de serenay kalır:D)

Serenay baltayı taşa vurdu bir kere:DTolgayı sattı diğerleri de biraz soğuk serenaya karşı:DKızları dengelemek için 2 kızdan birini gönderirler ama merveyi hayatta göndermezler geriye de serenay kalır ve serenay da tolgayı gönderir ve finish the end olay biter yaramaz çocuk köyüne geri döner ve mutlu son:D

Ödül ünlülerin dokunulmazlık bizim olmuş ve Tolga kışkışlanmış.:D
Bireyseli kazanan 2. adayı çıkartacakmış son 4'e kadar güçlü olanların günü oalcak gibi.Sms'in önemi azda olsa azalacaktır.
Benim hoşuma giden bir taktik oldu.Acun'a tebrikler.
Şimdi Bireyseli kim kazanacak o önemli.:D

p4NjNa.jpg

bu kurallar iyi olmadı gibi ya şimdi ilk 4 te olanlar finalde olacak diğerleri birer birer elenecek niye böyle oldu ki 😕 olsun umarım gökhan merve ve serenay ilk 4 te olur da gerisi mühim değil keşke bende sms atabilseydim :(

@sokak sanati hacı bu Turabi bu yüzmeyle finalde başarılı olamaz teknesiyle biraz açılıp öğrense bari. :D

@Bully Hacı ünlülerin kazandığı son ödül oyunun ödülünde ne dedi Akın akşam banyo oldum.Performansı niye arttı sanıyorsun ? :A

@sokak sanati hacı bu Turabi bu yüzmeyle finalde başarılı olamaz teknesiyle biraz açılıp öğrense bari. :D

@Bully Hacı ünlülerin kazandığı son ödül oyunun ödülünde ne dedi Akın akşam banyo oldum.Performansı niye arttı sanıyorsun ? :A

O tarz oyunlarda sadece az kazanıyor yine kazanıyor ama.:(

Akın'a gönderme süper.Cuamrtesi Akın'ı izlediysen Turabicilik oynuyordu.:A

Akşam Merve oynamıyınca Seranay 4-0 yapıca Tolga iyi olmayaınca kaybetti ünlüler

O tarz oyunlarda sadece az kazanıyor yine kazanıyor ama.:(

Akın'a gönderme süper.Cuamrtesi Akın'ı izlediysen Turabicilik oynuyordu.:A
Yaptığı hareketin manası ne hep aynı hareketi yapıyor ? :D

Akşam Merve oynamıyınca Seranay 4-0 yapıca Tolga iyi olmayaınca kaybetti ünlüler​
Bu tezi ilk ben söyledim Merve'siz ünlüler takımı bir hiç. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...