Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
  • Etiketler Etiketler
    dosi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
123,308
Puanı
1,060
IMG_4216.jpeg

4LZ6nq.gif

Forumda 10. Yılım ve bu 10 yılda çok şeyler yaşandı. Hem rengimiz değişti zamanla hemde fikirlerimiz/düşüncelerimiz.

Şu yazının üzerinden bile 3 sene geçmiş. Zaman su gibi akıp geçiyor.
IMG_4212.jpeg

Birlikte daha nice senelere…

Sevgili saygideger Adminim @Dosi iyi ki varsin forumda, tüm emeklerin ve katkilarin icin tesekkür :bhr:
Nice 90 binlere, nice senelere :Z :Z

Klasik ama özel hediyemi veriyorum yine :A

• Harika
Reactions: Dosi
Sevgili saygideger Adminim @Dosi iyi ki varsin forumda, tüm emeklerin ve katkilarin icin tesekkür :bhr:
Nice 90 binlere, nice senelere :Z :Z

Klasik ama özel hediyemi veriyorum yine :A

Teşekkür ederim. Hediyem kesinlikle çok anlamlı bir hediye. Forumdaki dönüm noktamı bugünlere gelmemesi simgeleyen bir şarkı olurlar kendileri :A tabiki senin vesilenle hayatıma girdi bu şarkı :bhr:
Daha birlikte nice senelere inşallah :Z

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Tebrikler nice seneleri mesajları daha görmek dileğiyle. Her döndüğümde forumda olan nadir kişilerdensin.:A Mümkün olduğunca herkese yardımcı ve iyi bir iletişimin olduğunu düşünüyorum. Forumda bulunduğun yeri kesinlikle hak ediyorsun:ok:

• Harika
@Dosi tebrik ederim nice nice yıllara nice mesajlara cnm benim iyi ki gelmişin foruma iyi varsın dostum 😍
sana Gökberkin sesinden Zeynebim türküsünü armağan ediyorum beğenirsiniz inşAllah sesini:D

• Harika
Doksan bininci kulübün hayırlı uğurlu olsun. Hareketli mesajında da adım adım zirveye yerleşmişsin. Kucak dolusu tebrikler. Gemiyi terketmeyen kaptan. :A

• Harika
Nice nice yıllara @Dosi büyük emek 90k mesaj ve 10 yıl. Daha uzun yıllar burada görmek dileğiyle :)
------

Bu arada 90k mesaj ve 10 Mart aynı gün için ayarlamış olduğunu biliyorum ama kanitlayamam :F

• Harika
Sevgili arkadaşım, saygıdeğer admin hanım @Dosi tebrik ederim daha nice senelere ve mesajlara inşallah :bhr: Dile kolay 10 sene ve 90.000 mesaj, ne emekler, ne yaşanmışlıklar var…

Hediye olarak bu şarkıyı seçtim, umarım beğenirsin :Z

• Harika
Tebrikler nice seneleri mesajları daha görmek dileğiyle. Her döndüğümde forumda olan nadir kişilerdensin.:A Mümkün olduğunca herkese yardımcı ve iyi bir iletişimin olduğunu düşünüyorum. Forumda bulunduğun yeri kesinlikle hak ediyorsun:ok:
Teşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağım :A (xemrexxx hediyem ve reaksiyonum gelmezse sana çok kötü etki tepki yolda bilesin :A)
@Dosi tebrik ederim nice nice yıllara nice mesajlara cnm benim iyi ki gelmişin foruma iyi varsın dostum 😍
sana Gökberkin sesinden Zeynebim türküsünü armağan ediyorum beğenirsiniz inşAllah sesini:D

Gökberk’inden kurtuluş yok desene :A eve gidince dinlerim :Z
Nice nice yıllara @Dosi büyük emek 90k mesaj ve 10 yıl. Daha uzun yıllar burada görmek dileğiyle :)
------

Bu arada 90k mesaj ve 10 Mart aynı gün için ayarlamış olduğunu biliyorum ama kanitlayamam :F
teşekkürler :Z
Tabiki, ben ikide bir kutlama konusu açacağıma özellikle uğraşarak denk getirdim :A post kasma yerine mesaj azalttım desem yeridir :A kendimi çok frenlediğimde oldu :A arada böyle denk geliyor :A
------

Doksan bininci kulübün hayırlı uğurlu olsun. Hareketli mesajında da adım adım zirveye yerleşmişsin. Kucak dolusu tebrikler. Gemiyi terketmeyen kaptan. :A

Hareketli mesaj derken? Anlamadım :A
------

Tebrik ederim @Dosi :) Nice güzel yıllara :)
Teşekkürler. Darısı başına :D
------

Teşekkürler. Sende bir ılık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada konuyu gör :A )

Teşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağım :A (xemrexxx hediyem ve reaksiyonum gelmezse sana çok kötü etki tepki yolda bilesin :A)

Gökberk’inden kurtuluş yok desene :A eve gidince dinlerim :Z

teşekkürler :Z
Tabiki, ben ikide bir kutlama konusu açacağıma özellikle uğraşarak denk getirdim :A post kasma yerine mesaj azalttım desem yeridir :A atada böyle denk geliyor :A
------

Hareketli mesaj derken? Anlamadım :A
------

Teşekkürler. Darısı başına :D
------

Teşekkürler. Sende bir ılık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada konuyu gör :A )
İftardan sonra düşünürüm aç karna çalışmıyor şu an kafam son 1 saatteyiz :A

• Güldürdün
Sevgili arkadaşım, saygıdeğer admin hanım @Dosi tebrik ederim daha nice senelere ve mesajlara inşallah :bhr: Dile kolay 10 sene ve 90.000 mesaj, ne emekler, ne yaşanmışlıklar var…

Hediye olarak bu şarkıyı seçtim, umarım beğenirsin :Z

Teşekkür ederim. Gün içinde konunu uplatırız yeniden :A

Yaşanmışlıkların büyük bir bölümünde sende varsın. Arkadaşlar sağolsun :A
Hediyemi eve gidince dinleyip yorumlarım:Z
------

İftardan sonra düşünürüm aç karna çalışmıyor şu an kafam son 1 saatteyiz :A
Konuyu hallet bari :A
Kafan iyi şeylere çalışmaz normalde. Bu kez ramazan etkisi ile senden bonkörlük beklerim :A

• Harika
Reactions: Bully
Teşekkür ederim. Gün içinde konunu uplatırız yeniden :A

Yaşanmışlıkların büyük bir bölümünde sende varsın. Arkadaşlar sağolsun :A
Hediyemi eve gidince dinleyip yorumlarım:Z
------

Konuyu hallet bari :A
Kafan iyi şeylere çalışmaz normalde. Bu kez ramazan etkisi ile senden bonkörlük beklerim :A
Olur uplatalım :A

Yaşanmışlıklarının büyük bir bölümünde olmama sevindim :A

Dinle yorumla bakalım :Z

Ben senden önce eve geldim :A İşten erken çıktım :A

• Güldürdün
Olur uplatalım :A

Yaşanmışlıklarının büyük bir bölümünde olmama sevindim :A

Dinle yorumla bakalım :Z

Ben senden önce eve geldim :A İşten erken çıktım :A
Benim saatim böyle malum. Saatler 1 saat ileri alınınca belki senden önce eve gideceğim zamanlar olur :A

Yalnız yaşanmışlıklar çok iyi değildi (arkadaşların dahil olduğu kısım en azından :A )
------

@Damien Duff

• Güldürdün
Benim saatim böyle malum. Saatler 1 saat ileri alınınca belki senden önce eve gideceğim zamanlar olur :A

Yalnız yaşanmışlıklar çok iyi değildi (arkadaşların dahil olduğu kısım en azından :A )
------

@Damien Duff
Bakalım :A

İyi olan ‘küçük bir kısım’ için harika atmıştım ben de zaten :A

Ramazan’da çok trafik olduğu için nöbetleşe erken çıkıyoruz odada :A Bugün sıra bendeydi :A

• Güldürdün
Bakalım :A

İyi olan ‘küçük bir kısım’ için harika atmıştım ben de zaten :A

Ramazan’da çok trafik olduğu için nöbetleşe erken çıkıyoruz odada :A Bugün sıra bendeydi :A
Benim iş arkadaşlarım ben geç bitirirken erken giderler. Onlar geç bitirince erken git demiyorlar. Hainler :A
Daha eve gidip yemekle uğraşacağım. Anca yeştiririm gibi :A

• Güldürdün
Benim iş arkadaşlarım ben geç bitirirken erken giderler. Onlar geç bitirince erken git demiyorlar. Hainler :A
Daha eve gidip yemekle uğraşacağım. Anca yeştiririm gibi :A
Tam hainlermiş :A Sen de tatilini yapmalısın artık, ne halleri varsa görsünler :A

Daha yemek de yapacan demek bakalım, kolay gelsin. Bizim de iftar saati gelmek üzere :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi