Forumda 10. Yılım ve bu 10 yılda çok şeyler yaşandı. Hem rengimiz değişti zamanla hemde fikirlerimiz/düşüncelerimiz.
Şu yazının üzerinden bile 3 sene geçmiş. Zaman su gibi akıp geçiyor.
Birlikte daha nice senelere…
Teşekkür ederim. Hediyem kesinlikle çok anlamlı bir hediye. Forumdaki dönüm noktamı bugünlere gelmemesi simgeleyen bir şarkı olurlar kendileriSevgili saygideger Adminim @Dosi iyi ki varsin forumda, tüm emeklerin ve katkilarin icin tesekkür
Nice 90 binlere, nice senelere![]()
Klasik ama özel hediyemi veriyorum yine
Teşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağımTebrikler nice seneleri mesajları daha görmek dileğiyle. Her döndüğümde forumda olan nadir kişilerdensin.Mümkün olduğunca herkese yardımcı ve iyi bir iletişimin olduğunu düşünüyorum. Forumda bulunduğun yeri kesinlikle hak ediyorsun
![]()
Gökberk’inden kurtuluş yok desene@Dosi tebrik ederim nice nice yıllara nice mesajlara cnm benim iyi ki gelmişin foruma iyi varsın dostum 😍
sana Gökberkin sesinden Zeynebim türküsünü armağan ediyorum beğenirsiniz inşAllah sesini
teşekkürlerNice nice yıllara @Dosi büyük emek 90k mesaj ve 10 yıl. Daha uzun yıllar burada görmek dileğiyle
------
Bu arada 90k mesaj ve 10 Mart aynı gün için ayarlamış olduğunu biliyorum ama kanitlayamam![]()
Hareketli mesaj derken? AnlamadımDoksan bininci kulübün hayırlı uğurlu olsun. Hareketli mesajında da adım adım zirveye yerleşmişsin. Kucak dolusu tebrikler. Gemiyi terketmeyen kaptan.
Teşekkürler. Darısı başına
Teşekkürler. Sende bir ılık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada konuyu görTebrikler Dosi.
İftardan sonra düşünürüm aç karna çalışmıyor şu an kafam son 1 saatteyizTeşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağım(xemrexxx hediyem ve reaksiyonum gelmezse sana çok kötü etki tepki yolda bilesin
)
Gökberk’inden kurtuluş yok deseneeve gidince dinlerim
teşekkürler
Tabiki, ben ikide bir kutlama konusu açacağıma özellikle uğraşarak denk getirdimpost kasma yerine mesaj azalttım desem yeridir
atada böyle denk geliyor
------
Hareketli mesaj derken? Anlamadım
------
Teşekkürler. Darısı başına
------
Teşekkürler. Sende bir ılık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada konuyu gör)
Teşekkür ederim. Gün içinde konunu uplatırız yenidenSevgili arkadaşım, saygıdeğer admin hanım @Dosi tebrik ederim daha nice senelere ve mesajlara inşallahDile kolay 10 sene ve 90.000 mesaj, ne emekler, ne yaşanmışlıklar var…
Hediye olarak bu şarkıyı seçtim, umarım beğenirsin
Konuyu hallet bariİftardan sonra düşünürüm aç karna çalışmıyor şu an kafam son 1 saatteyiz![]()
Olur uplatalımTeşekkür ederim. Gün içinde konunu uplatırız yeniden
Yaşanmışlıkların büyük bir bölümünde sende varsın. Arkadaşlar sağolsun
Hediyemi eve gidince dinleyip yorumlarım
------
Konuyu hallet bari
Kafan iyi şeylere çalışmaz normalde. Bu kez ramazan etkisi ile senden bonkörlük beklerim![]()
Benim saatim böyle malum. Saatler 1 saat ileri alınınca belki senden önce eve gideceğim zamanlar olurOlur uplatalım
Yaşanmışlıklarının büyük bir bölümünde olmama sevindim
Dinle yorumla bakalım
Ben senden önce eve geldimİşten erken çıktım
![]()
BakalımBenim saatim böyle malum. Saatler 1 saat ileri alınınca belki senden önce eve gideceğim zamanlar olur
Yalnız yaşanmışlıklar çok iyi değildi (arkadaşların dahil olduğu kısım en azından)
------
@Damien Duff
Benim iş arkadaşlarım ben geç bitirirken erken giderler. Onlar geç bitirince erken git demiyorlar. HainlerBakalım
İyi olan ‘küçük bir kısım’ için harika atmıştım ben de zaten
Ramazan’da çok trafik olduğu için nöbetleşe erken çıkıyoruz odadaBugün sıra bendeydi
![]()
Tam hainlermişBenim iş arkadaşlarım ben geç bitirirken erken giderler. Onlar geç bitirince erken git demiyorlar. Hainler
Daha eve gidip yemekle uğraşacağım. Anca yeştiririm gibi![]()