yok artık neden öyle bir şey oluyor çok saçma.😱Turabi'ye fena destek lazım.Haftaya son kez oyIama yapıIacak. O oyIama sonuçIarı finaIe kadar
etkiIi oIacak 9 kişide çıkıcak yani SMS'eyani Serenay 9 kişiden iIk 4'Te oIursa finaIde
yok artık neden öyle bir şey oluyor çok saçma.😱Turabi'ye fena destek lazım.Haftaya son kez oyIama yapıIacak. O oyIama sonuçIarı finaIe kadar
etkiIi oIacak 9 kişide çıkıcak yani SMS'eyani Serenay 9 kişiden iIk 4'Te oIursa finaIde
Dün 2'inci oldu Sahra sms'debu tolga karel de nasıl bi karakter var merak ediyorum zaten içkicinin tekiydi yarışmadan önce de bu adama 1 gram bile güvenmem ben
turabi denen adamda kendini polat alemdar sanıyo heralde yakında postalarlar bunu da
gökhan harbiden adam gibi adam inşallah kazanır ahmet dursunda öyle
diğerleri hepsi fos
yiğit akın boş yarışmacılar bi cacık olmaz
tolga zaten ne olduğu ortada
sahrada çok boş konuşuyo elenmesi lazım
serenay ın hemen elenmesi lazım 30 kilo ya var ya yok bi de sürekli bağırması aşırı itici bir hale sokuyor yarışmacıyı
Haftaya son kez oyIama yapıIacak. O oyIama sonuçIarı finaIe kadar
Bu nasil sacmalik bir oy sistemi ya. Direk elesinler o zaman kalan 4-5 kisiyi olsun bitsin.
Turabi simdi bir kez daha destegimi aldi benden adam yine güldürdü beni ya Müge hakkinda konusurken.Dediğin daha mantıklı ama şöyle bir durumda var.
1. olan yarışmacılar söylenmecektir bence.O zaman cırkı çıkar olayın.Adadaki kalanlar kendi aralarındaoy kullanacak ancak 1. olan isim çıkarma olayını gerçekleştirmeden en çok oy alan gidecek.
Yani Mesela Serenay ile Gökhan Sms'e çıktı adadakiler tarafından Gökhan 3. ama Serenay 1. oldu ama Gökhan ilk 4'te var bu sonuçta Gökhan gider ilk 4'teki isim değişir.
Kesin olan tek şey bireyselliğe kadar gönüllülerdende ünlülerdende bu oylama sonucunda 1. olan finalde.
Müge'nin vedasından sonra neler denilmiş.
http://www.acunn.com/video/survivor/mugenin-vedasinin-ardindan-adada-neler-yasandi/7981
@Yakamoz-Asi @ABAY_06 @takas @Billy Kane @Harunnn60
okadar
Turabi simdi bir kez daha destegimi aldi benden adam yine güldürdü beni ya Müge hakkinda konusurken.
Bak ne diyor bak: "Oyunlarda espri yapabildigim bir Müge kardesim vardi, zaten oyunlarda oynarken hep izlerdim onu gülerek oynardi yavas yavas gelirdi tingir tingir tingir tingir bazen gelir sayisini alirdi."
hhaahahah bu nee beeee tek kaşş hahahah
aaa bence destere haklı bu sefer sen kendine beğendiklerini bize soruyorsun yanı iyimi kötümü laf almak için ağzımızdantam senlik olmadı @destere ye kakalarsın
yok artıkınaaa bence destere haklı bu sefer sen kendine beğendiklerini bize soruyorsun yanı iyimi kötümü laf almak için ağzımızdan
tek gözlü yumoş oğlan, dönüp dolaşıp senin kucağında patlayacak yada sen onun kucağına düşeceksin boşuna satmaya çalışmatam senlik olmadı @destere ye kakalarsın
aynen öyle yapıyoraaa bence destere haklı bu sefer sen kendine beğendiklerini bize soruyorsun yanı iyimi kötümü laf almak için ağzımızdan
@xemrexxx foyan meydana çıktı işte hahatek gözlü yumoş oğlan, dönüp dolaşıp senin kucağında patlayacak yada sen onun kucağına düşeceksin boşuna satmaya çalışma)
aynen öyle yapıyor
özellikle senden onay alıyor sen beğenirsen kapıyor oğlanı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?