Maskeli Fedai
Favori Üye
Ayneneğer 9 kişi olcaksa sahra 2.olamazda yinede hiç haketmeyen kişiler yüksekte olup finale kadar giderse çok kötü olur her hafta sms olsun herkes hakettiği yere kadar gitsin 1 smsle olmamalı
Ayneneğer 9 kişi olcaksa sahra 2.olamazda yinede hiç haketmeyen kişiler yüksekte olup finale kadar giderse çok kötü olur her hafta sms olsun herkes hakettiği yere kadar gitsin 1 smsle olmamalı
ben acunn.comda gördüm fragmanı yayınladılar 1 2 kere izledim 15 dk sonra kaldırdılar anlamadım yanlışlıkla mı koydular ama fragman güzeldi bu arada adalar birleşince tolga senin turboya yanaşıyor
O melun oylarımızı düşürecek gibiben acunn.comda gördüm fragmanı yayınladılar 1 2 kere izledim 15 dk sonra kaldırdılar anlamadım yanlışlıkla mı koydular ama fragman güzeldi bu arada adalar birleşince tolga senin turboya yanaşıyor
düşürebilir belli olmaz ama turabi fazla inanmıyor gibi tolga ona hediye veriyor turabi de eğer hediye veriyorsa ondan daha çok korkacaksın falan diyor ama arkasından tabiO melun oylarımızı düşürecek gibi
Fragmanı izledimdüşürebilir belli olmaz ama turabi fazla inanmıyor gibi tolga ona hediye veriyor turabi de eğer hediye veriyorsa ondan daha çok korkacaksın falan diyor ama arkasından tabi
Şaşırdıkmı hayır tam Tolga tatikleriFragmanı izledimTurabi onan inanmaz
Yeni Fragman
http://www.acunn.com/video/survivor/otuzbesinci-bolum-tanitimi/7980
Tolga Turabiye yalakalık yapıyor
@Bully @sokak sanati @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @KayıpSehir @ABAY_06 @eskici @sürgünüm @Billy Kane @HachiKo @takas
Neden ÜnIüIerin yok videoIarı biIiyomusun?
Survivor heyecanı hiç bitmese keşkeHaftaya bomba oIayIar oIcak adaIar birIeşicek feIanHeIe ki oyIama sistemi kötü oImuş Serenay'ı oy yağmuruna tutturmaIıyız [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] cıIar
Bilmiyorum ama her halde Müge'nin gidişine özeldi.
Ne oylaması anlamadım ben.
tolga şark köşesine turabi girmeyecek diyor simdi hediye veriyor adsadasdas
ulan turabi helal olsun
tolganın yalakalıkları basladi fdasfasfda
Muhteşem Yüzyıl bitince Survivor Çarşamba için de düşünülüyormuş
Serenay turabinin yanına yanasmasa bari oo iğrenç sesiyle yesssssss be diye bağırmasa süper olacak
Bence komikKomikmisin.Ayrıca olsun her gün izleriz.
Bence komikHer gün izle zaten siz izleyin diye yayınlıyorlar adam işini biliyor. Her daim buluyor kendine.
Bence komikHer gün izle zaten siz izleyin diye yayınlıyorlar adam işini biliyor. Her daim buluyor kendine.
Sevdaluk zaten bitiyor akıllı.My'den sonra Sevdaluk'a kayacak izleyicileri engellenmek için iyi atak.
My'den sonra Sevdaluk'a kayacak izleyicileri engellenmek için iyi atak.
Haftaya son kez oyIama yapıIacak. O oyIama sonuçIarı finaIe kadarBilmiyorum ama her halde Müge'nin gidişine özeldi.
Ne oylaması anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?