Turabi birinci çıkarsa mugeyi yerine akıni yada sahrayi söyler sahra giderYanınada Müge'yi koyarlar Turabi olursa Sahra yada süpriz bir isim Yiğit olursa Müge çıkar
Turabi birinci çıkarsa mugeyi yerine akıni yada sahrayi söyler sahra giderYanınada Müge'yi koyarlar Turabi olursa Sahra yada süpriz bir isim Yiğit olursa Müge çıkar
Harbiden bianda bu kadar düşmesine bende anlam veremedim 😱 Gökhan patır patır oynuyor adam harika Gönüllülerdeki kızlar tam bir fiyasko hiç bir oyun alamadılar bugünki oyunlarda demiMaalesef çok kötü oyunlarda bu aralar savunulacak bir tarafı yok keratanın.
Zaten bi tek o oyun kazanıyor arada sırada o da giderse kızlar oyun alamazTurabi birinci çıkarsa mugeyi yerine akıni söyler sahra gider
O ho sen çok geriden geliyonakın ünlülerde değilmiydi arkadaşlar nasıl oluyo adalar mı birleşti
aga izleyemiyorum ama bundan sonra izlicem gibi gözüküyoO ho sen çok geriden geliyonÜnlüler kendi aralarında 2 kişi seçip karşı tarafa yolladılar 2 takımda eşit oldu adalar birleşmedi geçen seneki gibi
Sahra çıkmadı müge akını yazınca duygu sadece cikti ama Turabi birinci çıkarsa sahrayi söyleyecek sahra gidecektirZaten bi tek o oyun kazanıyor arada sırada o da giderse kızlar oyun alamaz
Aynen Sahra da Müge de 0 çektiler.Harbiden bianda bu kadar düşmesine bende anlam veremedim 😱 Gökhan patır patır oynuyor adam harika Gönüllülerdeki kızlar tam bir fiyasko hiç bir oyun alamadılar bugünki oyunlarda demi
Duygu ve Akı geçtiler gönüllülere bugün 10-0 kaybettiler gönüllüler ödül oynunuaga izleyemiyorum ama bundan sonra izlicem gibi gözüküyoacunda saçma sapan uygulamalar yapıyor o ne la öyle başta ver sonra al çok saçma gerçekten
peki diğeri kim
Kendi ayaklarına kurşun sıkmaya devam ediyolar çok kötüler gerçekten bugünki yarışmaları seyredince birkez daha görmüş oldukSahra çıkmadı müge akını yazınca duygu sadece cikti ama Turabi birinci çıkarsa sahrayi söyleyecek sahra gidecektir
Gönüllülerde iş yok agaAynen Sahra da Müge de 0 çektiler.
ikiside işe yaramaz özellikle duyguDuygu ve Akı geçtiler gönüllülere bugün 10-0 kaybettiler gönüllüler ödül oynunu
Yok gerçekten böyle bir hezimetikiside işe yaramaz özellikle duyguoha tarihi hezimet
Toparlayacaklar hep şanssızlıktan beceriksizlikten kaybediyorlar.Gönüllülerde iş yok aga
10-0 neyle açıklıyacan 😱Toparlayacaklar hep şanssızlıktan beceriksizlikten kaybediyorlar.[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]
Beceriksizlikle ve tedirginlikle.10-0 neyle açıklıyacan 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?