Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef çok kötü oyunlarda bu aralar savunulacak bir tarafı yok keratanın. :D
Harbiden bianda bu kadar düşmesine bende anlam veremedim 😱 Gökhan patır patır oynuyor adam harika Gönüllülerdeki kızlar tam bir fiyasko hiç bir oyun alamadılar bugünki oyunlarda demi :F

akın ünlülerde değilmiydi arkadaşlar nasıl oluyo adalar mı birleşti

akın ünlülerde değilmiydi arkadaşlar nasıl oluyo adalar mı birleşti
O ho sen çok geriden geliyon :F Ünlüler kendi aralarında 2 kişi seçip karşı tarafa yolladılar 2 takımda eşit oldu adalar birleşmedi geçen seneki gibi

O ho sen çok geriden geliyon :F Ünlüler kendi aralarında 2 kişi seçip karşı tarafa yolladılar 2 takımda eşit oldu adalar birleşmedi geçen seneki gibi
aga izleyemiyorum ama bundan sonra izlicem gibi gözüküyo :D acunda saçma sapan uygulamalar yapıyor o ne la öyle başta ver sonra al çok saçma gerçekten :D
peki diğeri kim

Harbiden bianda bu kadar düşmesine bende anlam veremedim 😱 Gökhan patır patır oynuyor adam harika Gönüllülerdeki kızlar tam bir fiyasko hiç bir oyun alamadılar bugünki oyunlarda demi :F
Aynen Sahra da Müge de 0 çektiler. :T:

aga izleyemiyorum ama bundan sonra izlicem gibi gözüküyo :D acunda saçma sapan uygulamalar yapıyor o ne la öyle başta ver sonra al çok saçma gerçekten :D
peki diğeri kim
Duygu ve Akı geçtiler gönüllülere bugün 10-0 kaybettiler gönüllüler ödül oynunu :A

Müge'nin Akın'ı yazacağını tahmin ediyordum iyi oldu Sahra gitmesin Akın'ın tarafında. :D Müge fragmanda Sahra'ya keşke seni yazsaymışım inşallah Turabi 1.olur da seni söyler diyor. :F

Sahra çıkmadı müge akını yazınca duygu sadece cikti ama Turabi birinci çıkarsa sahrayi söyleyecek sahra gidecektir
Kendi ayaklarına kurşun sıkmaya devam ediyolar çok kötüler gerçekten bugünki yarışmaları seyredince birkez daha görmüş olduk :)

Sahra da havalanmış iyice Turabi'den intikam alacakmış hadi inşallah. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...