Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati yapma sende , o hareketin ne amacla oldugunu herkes anlar

Şimdi nereye gitti bu cümle.

Tamam hareket yaptı ama kendi çapında her zamanki gibi eğlendi.Siz çok kötüye yorumluyorsunuz ben ise görmediğim bir duruma çok zıt gitmemeye çalışıyorum.

Ayrıcas ben bugüne kadar Turabi'yi izledim ve en büyük farkı dürüstlüğüydü.bende Turabi'yi tanımışsam yalan söylemez ve hareket o tarafa doğru değildir.

işte yani havuza doğru ama karşı tarafta ünlüler havuzda bile ünlülerden insanlar var ve herşey ortada yani acun da dedi sen bu hareketi okyanusa mı,gökyüzüne mi yaptın onlara yaptığın açık dedi yani bu konu üzerinde tartışmam herşey açık

@sokak sanati yapma sende , o hareketin ne amacla oldugunu herkes anlar

@Yakamoz-Asi yaptığı hareket besbelliydi , o hareketi yapmasa acun neden kızsın ona , ayes olmayan yerden duman çıkmaz

Acun reyting pesinde, gerginlik yok ben bir el atayim ortalik senlensin demis ve olaya et atmis. Birde sitesinde manset atiyor "acun el atmasa..." diye. Maksat heyecan yaratmak, reyting toplamak.
Acun'u bahane göstermeyin.

Düsündügünüz sey her ne kadar olabilse de öyle bir sey yok. Adamin ünlüleri hedef aldigi belli degil.

onun yaptığı şeyler karşısında az bile konuşuyorum sende biraz gör turabinin yaptığı şeyleri

Turabi'yi Yedirmeyiz!!!!

zaten burada 1-2 kişinin turabiyi bu yaptığı hareketten sonra da destekleyeceklerini biliyodum ve yanılmadım dediğim gibi fanlık gözlerini kör etmiş insanların ben bile fanı olduğu kişiyi bazen eleştiriyorum doğru yapmadıysa

onun yaptığı şeyler karşısında az bile konuşuyorum sende biraz gör turabinin yaptığı şeyleri

Tamam göremiyorum ben sizin gibi kamera arkasını.Sizleri tebrik ediyorum ama şu antilik gerçekten çok sıkıyor beni diğerleri şaka maka yapıyor ama sen çok inanamışsın o nedenle bu konuda seninle az konuşmak istiyorum.Turabi konusunda olmaz ama diğer yarışmacılar için bol bol konuşalım.

Acun, en son ne dedi. Senden karşı tarafın yanlış anlamasına yol açabilecek bir hareket dahi istemiyorum.

Üstüne konuşmaya gerek yok bence.

Durumu öyle dramatik hale getiriyorsun ki, hemen olayi fanliga getiriyorsun.
1-2 kisi diyorsun. Ben Turabi'nin fani falan degilim ki adami simdiye kadar hep elestirdim. Ama suan ki tartismada adam gereksiz yere bence elestiri aliyor. Gökhan orada bir sey demese hic kimse suan kimsenin sesi cikmayacak. Gökhan bunu oy toplamak icin yaptigi belli.

Fan'lik derken herkes önce kendine baksin. Birkac saniyelik görüntüden bir seyler cikariyorsunuz, sonra desteklediginiz biri sesini cikardi diye elestirilere basliyorsunuz.

Acun, en son ne dedi. Senden karşı tarafın yanlış anlamasına yol açabilecek bir hareket dahi istemiyorum.

Üstüne konuşmaya gerek yok bence.

Aslında konuşmayı Anti-Yurabiler yapıyorçMesela kimsenin görmediğini onlar görüp Turabi'ye saldırmaya çalışıyorlar ama olmaz o iş.

@HachiKo sen Tolga yı tutuyordun ama Tolga nın son yaptığı davranışları hakkında yorumun olmadı
))
evet onu unuttum yorumlayayım turabi beni okadar kızdırdı ki ne yapayım:
serenayı yazalım gibi bişey dedi diğer erkeklere ki orada ona çok kızdım ve yaptığı şeyi doğru bulmuyorum artık sıralamam şöyle onuda yazayım
1.merve
2.gökhan
3.ahmet ve serenay
4.tolga

bu yaptığı şeyi eğer savunuyosan bişey demiyorum sana herşey ortadaydı

Savunmuyorum, cünkü düzgün görünen bir sey yok. Herkes kendince tahminler yürütüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...