Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati olayı görmedim ancak Turabi hareket yaptığını inkar etmedi, kabullendi. Ancak onlara yaptığını kabullenmedi, ki bu çok salakça. Kime yapacaktı, gökyüzüne mi okyanusa mı?

Ayrıca Turabi'nin yapmadığı hareketler değil bu sevinmeleri.
Hayır yapmış olabilri her zaman yapılabilecek bir şey bu.Bende ağlayanlara sinir oalurum mesela ama bunun adamlıkla ne ilgisi var onu çözemedik.:D
Ne yaptıda onlara yapacak Allah aşkını.Bnece çok daha saçma salak hareket yapanlar var.
Yalan söylemiyor doğrucu dobra biri buradan en iyi çıkarılacak ders elbette bu.😉Salaklık değil.

@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @cevaa @berkann @beyazsoy

Tolga;

-Gökhan ile yaptığı hindistan cevizi olayında suçunu kabul etmiş yalancı ve sinsi dediği adamdan baya uzun bir süre sonra dokunulmazlığı kaybettiği zaman özür dilemiştir.
-Bu haftaki oyunda ard arda sakatlanması inandırıcı gelmemiş.Oyunu verdikten sonra, ağlayarak oyunu bitirmiş.Olimpiyat tavrı takınmıştır(merve aydın örnek teşkil etmiştir kendisine diye düşünüyorum)
-En zor zamanında yanında olan Seranayı,konsey günü takım arkadaşlarına 'duyguya nasıl yenilebilir' tavrıyla konuşmuş konseyde ismini yazdırmak için ortam yapmıştır.
-Dokunulmazlık oyunu sırasında Turabiye ye 'sizden gitmiş bizden gitmiş farketmez'deyip takım arkadaşlarını tabiri caizsse satmıştır.

İzleyiciye,Tolganın bir günde bu kadar çok yaptığı yanlışlar ağır gelmiştir.halk savumasını bırakmış,Tolganın mağduru oynadığına karar vermiştir.Final adayları arasından çoktan çıktı
haklı olunabilir ama Tolga durumu çok rahat kurtarabilen değişik bir yapıda.yalandan ölünmüyor deyip sallayıp tutuyor.Eğer biraz mantıklı devam etse bence hala halkı yanına çekebilir.:D

😱 hala turabinin hareketini savunanlar var dediğim çıktı turabi fanlığı herkezin gözünü kör etmiş turabi ne yaparsa yapsın görmezden geliniyo ben başka bişey demiyorum :T:

😱 hala turabinin hareketini savunanlar var dediğim çıktı turabi fanlığı herkezin gözünü kör etmiş turabi ne yaparsa yapsın görmezden geliniyo ben başka bişey demiyorum :T:

@sokak sanati koruyor hala :D

mervem 1 oyun bile kaybetmemiş ve başarı oranını %3 yükseltmiş böyle devam,gökhanda öyle :)

Genel performans olarak ünlülerin en zayıf ismi, sms oylamasında 1. oluyor. Büyük sürpriz oldu gerçekten.

Ahmet Dursun'un o kadar eleştirdiği Duygu'nun arkasında kalması da ayrı bir ironi. :):)

Son olarak @sokak sanati haftanın istatistiklerinde Turabi'nin resmini kullanman müthiş bir objektiflik. :D

Merve ya da en kötü bu hafta tüm oyunları kazanmış olan Gökhan'ın resmi olabilirdi. :D

Hangi hareketi gördün? :)
😱 sende mi :T: tamam görmediysen söyleyeyim turabi iki kutunun ortasına uzun bir bayrak koydu ve ünlülere doğru yaptı bunu burada ona benzer bişey çizebiliyorum ama ceza almak istemem sonra ben onlara yapmadım kendim seviniyodum dedi.

Genel performans olarak ünlülerin en zayıf ismi, sms oylamasında 1. oluyor. Büyük sürpriz oldu gerçekten.

Ahmet Dursun'un o kadar eleştirdiği Duygu'nun arkasında kalması da ayrı bir ironi. :):)

Son olarak @sokak sanati haftanın istatistiklerinde Turabi'nin resmini kullanman müthiş bir objektiflik. :D

Merve ya da en kötü bu hafta tüm oyunları kazanmış olan Gökhan'ın resmi olabilirdi. :D

Konuda olsa neysede ara mesajda pek gerek görmedim doğrusu.(b)Ama çok istiyorsanız Merve'yi koyalım.:DYada AHmet'i.:A

😱 sende mi :T: tamam görmediysen söyleyeyim turabi iki kutunun ortasına uzun bir bayrak koydu ve ünlülere doğru yaptı bunu şuna benzer bişey çıktı ortaya burada ona benzer bişey çizebiliyorum ama ceza almak istemem sonra ben onlara yapmadım kendim seviniyodum dedi.
Ben sahneyi bire bir görmedim. Link var mi?

Zaten daha önce ki yazilarimda belirttim. Turabi'nin sevinme hareketlerini abarti buluyorum ki yine sinirlendirecek bir sey mutlaka yapmistir. Ama biz izleyicinin görmedigi bir sahne üzerinde tartisiyoruz suan. Gökhan tepki verdi diye Turabi'yi taslamamiz gerekmiyor. :)

Ben sahneyi bire bir görmedim. Link var mi?

Zaten daha önce ki yazilarimda belirttim. Turabi'nin sevinme hareketlerini abarti buluyorum ki yine sinirlendirecek bir sey mutlaka yapmistir. Ama biz izleyicinin görmedigi bir sahne üzerinde tartisiyoruz suan. Gökhan tepki verdi diye Turabi'yi taslamamiz gerekmiyor. :)
gökhan tepki verdi diye mi? ben gördüm ya yaptı öyle sonra ayağa kalktı onlara doğru dönüktü o anda

Üst taraftan gelen baskı sebebiyle foto Merve olarak değiştirildi.:T:

dsc_0578_203870148453673187ac52e.jpg

gökhan tepki verdi diye mi? ben gördüm ya yaptı öyle sonra ayağa kalktı onlara doğru dönüktü o anda
Yani bize gösterilen sahneyi baktim. Orada normal havuza dogru oturmus bir seyler yapiyor bayrak ile.

turabi 1.JPG

Daha sonra Gökhan laf atmis ayaga kalkmis. Elinde o iki kutu ortasinda bayrak.

turabi 2.JPG

Yani buradan ne anlam cikardiniz simdi. Adamin direk bir hareketi yok yani ünlülere karsi, kendi kendine sevinmis. :D

Foruma ve bu konuya her girdiğinde Turabi'yi sadece Empoze ediyorsun başka bir şey yapmıyorsun.Tamam düşüncene saygılıyız ama çok sinirlerimize dokunuyorsun.:T:
Biraz daha azaltabilirsen şu antiliği sevinirim.En azından her mesajda yada bölümü yorumladığında bile ilk başta bu şekilde başlamamalısın.Bölümden çok yorumluyorsun Turabi2nin hareketlerini.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...