Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam işte.Ben adama kurabi dedim.Daha ne tartışıyorsunuz turabi dedikodu yapmış yapmamış diye.Sen yine az önce anladığın gibi anlayacaksın bence ama neyse.
Adam striptizcidir dedikodu yapar demedim yani.

Malesef ben hala aynı anlamaya devam edeceğim çünkü cümlelerin arasında bağlantı var.Eğer yoksa 2. cümlen çok boş bir yere gidiyor.

geçmiş yorumlarak bak aynısını hatta harfi harfine ben yazdım , benden mi kopya çektin yoksa

@Bully @sokak sanati

Malesef ben hala aynı anlamaya devam edeceğim çünkü cümlelerin arasında bağlantı var.Eğer yoksa 2. cümlen çok boş bir yere gidiyor.
Bu konu uzar ...........(adını bilmiyorum.adını yazmışım gibi düşün.
)

Ee izledin mi HIMYM'nin final sezonunu?

Çok değiştin daha önceki haftalarda Turboyu övüyordun şimdi ise kötülüyorsun melun
Turabi'ye 1 hafta falan sempati duydum Sahra'yı yazdı diye ama hemen geçti sempatim Akın'ın arkasından kötü konuşunca.

Bu konu uzar ...........(adını bilmiyorum.adını yazmışım gibi düşün.
)

Ee izledin mi HIMYM'nin final sezonunu?

Uzatmak istemedğine sevindim.Bencede uzamasın.Adım Umut.

Ben 4çok geride kaldım.Çok heyecanla başlamıştım ama tükendim

Akın yine birşeyler yapmıştır kesin
Yok yahu Akın adaya gelince Turabi ile tokalaştı Yiğit sen ben iyi 3'lü oluruz gibisinden bir şeyler dedi. Turabi de ben seni isteyerek göndermedim zaten beni sana karşı dolduruşa getirdiler dedi. Güzelce anlaşıyorlardı ki Turabi melunluğunu gösterdi Akın'a akrep dedi kameraların önünde. Sonra Duygu'ya Akın'ı kötüledi.
Akın'ın yüzüne başka arkasından başka konuşunca da Turabi benim için bitti.

İstemsizce oyunlarda Akını destekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...