Geçmiş olsun neyin varYok sabahtan beri çok iştahsızım zorla yazıyorum.Ama Turabi'nin başarısızlığıda koymadı değil.
Geçmiş olsun neyin varYok sabahtan beri çok iştahsızım zorla yazıyorum.Ama Turabi'nin başarısızlığıda koymadı değil.
Geçmiş olsun neyin var
Sen rahat uyu buralar bende kardeşBilmiyorum sabahtan beri çok kurumuş hissediyorum kendimi.Şu yeni tanıtımı izleyip yatacağım zaten.Yarın keyiflenirsem bambalarım sizi.
Tamam yarın grşrük kendine iyi davranBilmiyorum sabahtan beri çok kurumuş hissediyorum kendimi.Şu yeni tanıtımı izleyip yatacağım zaten.Yarın keyiflenirsem bambalarım sizi.
Sen rahat uyu buralar bende kardeş
Eyw iyi gecelerNeyse herkeslere iyi geceler:
Buralar sessiz bugünNeyse herkeslere iyi geceler:
Gündüz uyudum ama yinede halsizim.Bu akşamki marifetini yarın okurum.
Yok ya Ahmet iyidir Beşiktaşlıdır kendisiahmet sevilmez
bende beşiktaşlıyım ama ahmet hep akının gzına geldi hatta kendiside itiraf etti , ahmet duyguya haksızlık yaptı çokYok ya Ahmet iyidir Beşiktaşlıdır kendisi
Ben öyle fanatik değilim hatasını anlaması güzel Tolga2nın bugünki yaptıkları neydi öylebende beşiktaşlıyım ama ahmet hep akının gzına geldi hatta kendiside itiraf etti , ahmet duyguya haksızlık yaptı çok
evt yaBen öyle fanatik değilim hatasını anlaması güzel Tolga2nın bugünki yaptıkları neydi öyle
Duygu'dan pek haz almıyorum sevmiyorum o kızı nedenseevt ya
duygu sence nasıldı ?
neee 😱Duygu'dan pek haz almıyorum sevmiyorum o kızı nedense
şok oldum şimdi 😱Neden şaşırdın hoşuma gitmiyo
hani nerdesin ?Sen rahat uyu buralar bende kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?