Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi kazandıktan sonra yaptığı dansın sonunda Akın elini uzattı vurdu mu orda tam göstermediler ?

O değilde Bugün Ünlüler adasında devamlı Akın hakkında konuştular Tolga hele Akın'la yatıp Akın'la kalkıyo dikkat ettinmi @Bully adam kafayı bozmuş Akın'la gitti adadan hala demediğini bıkramıyo arkasından 😱

Aynen ya bu ne çekememezliktir öyle. Akın adada Tolga hakkında konuşmuyor nerdeyse. Akın'ı kıskandığı için onu halkın gözünden düşürmeye çalışıyor ama başaramayacak.

Sahra valeyboldan dolayı rakip görüyormuş hala Duygu'yu.
Wayyy gafil.

Mervem ya dün tek başına mücadele etti. Gönüllüler kazandığı zaman sevinemiyorum sanırım hala ünlücüyüm.

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'im süper başladı ve sabırsızlıkla beklediğim o mutlu günler, onların mutlu günlerini izlemek süper oluyor.

İlk oyun çok çok çok güzel bir oyundu ve resmen yıktılar.Bundan sonrada tek tek devirecekler gibi. İlk oyunda genel oalrak hepsi süperdi ama Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] adanın yeni halinden sonra kendilerini çok iyi gösterdiler.
[HASHTAG]#unlulerden[/HASHTAG] 2 puanı Merve aldı zaten.O kız orada yazık olacak.

Duygu'da iyi gidiyor.Serenay'a karşı güzel oyun kazanıyor aradada olsa.Merve'yi yendiğini göremedim daha.
Akın ilk oyunda güzeldi ama 2. oyunda kötüydü onu ayrı değerlendiririz.
Haftanın hiç oynamayanı Müge'de ne zaman gidecek acep.

Son olarak gözlerden kaybolan Yiğit var etrafta.Sesi çıkıyor ama takan yok gibi.

2. oyunda efsaneler efsansi [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] açık ara süperdi.

Sahra yine çok çok iyiydi.Merve'ye karşı baya oyun kazandı.
Akın vasattı.Yiğit ortaydı Duygu'da bekleneden iyiydi yine.

Anlayacağınız [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güçlendikten sonra Turabi ve Sahra kendini gösterdi.Moraller yüksek olunca karın tok olunca nede iyi yarışıyorlarmış değilmi bunları mazeret olarak gören arkadaşlarım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 😎

Ben ne zaman mazeret olarak gösterdim

Ben ne zaman mazeret olarak gösterdim

İstatistiklerde hani Turabi düşükken ben diyordum açlar o nedenle sizlerde diyordunuz mazeret bunlar şimdi mesajları buldurmayın bana.
İşte tok ile açın hali farklıymış.

Yiğit'in lafı güzeldi.Zaten bu bölüm yapabildiği tek şey bu.

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ilk oyunda hak etmişti.

İstatistiklerde hani Turabi düşükken ben diyordum açlar o nedenle sizlerde diyordunuz mazeret bunlar şimdi mesajları buldurmayın bana.
İşte tok ile açın hali farklıymış.
Ben hiç bir zaman öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum mazeret felan dediğimi yanlışın var

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...