Akın'a laf atıp durma sen de.valla akın raht durursa olabilir
aynen![]()
Düzelmesi için Akın'ın olumlu yönde bir adım atması lazım. İnşallah atarBence düzelebilir. Duygu kin tutan birisine benzemiyor. Akın'la balık konusunu halletmeleri lazım sadece.![]()
Bir centilmenlik yapar artık.Düzelmesi için Akın'ın olumlu yönde bir adım atması lazım. İnşallah atar![]()
aynen , bu arada duygu bu haftanın karlı isimlerinden birisi oldu , akınla dostluk kurarsa en az 2 hafta daha garanti kalır adadaDüzelmesi için Akın'ın olumlu yönde bir adım atması lazım. İnşallah atar![]()
Aynen ya bu ne çekememezliktir öyle. Akın adada Tolga hakkında konuşmuyor nerdeyse. Akın'ı kıskandığı için onu halkın gözünden düşürmeye çalışıyor ama başaramayacak.O değilde Bugün Ünlüler adasında devamlı Akın hakkında konuştular Tolga hele Akın'la yatıp Akın'la kalkıyo dikkat ettinmi @Bully adam kafayı bozmuş Akın'la gitti adadan hala demediğini bıkramıyo arkasından 😱
Ben ne zaman mazeret olarak gösterdim[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'im süper başladı ve sabırsızlıkla beklediğim o mutlu günler, onların mutlu günlerini izlemek süper oluyor.
İlk oyun çok çok çok güzel bir oyundu ve resmen yıktılar.Bundan sonrada tek tek devirecekler gibi. İlk oyunda genel oalrak hepsi süperdi ama Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] adanın yeni halinden sonra kendilerini çok iyi gösterdiler.
[HASHTAG]#unlulerden[/HASHTAG] 2 puanı Merve aldı zaten.O kız orada yazık olacak.
Duygu'da iyi gidiyor.Serenay'a karşı güzel oyun kazanıyor aradada olsa.Merve'yi yendiğini göremedim daha.
Akın ilk oyunda güzeldi ama 2. oyunda kötüydü onu ayrı değerlendiririz.
Haftanın hiç oynamayanı Müge'de ne zaman gidecek acep.
Son olarak gözlerden kaybolan Yiğit var etrafta.Sesi çıkıyor ama takan yok gibi.
2. oyunda efsaneler efsansi [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] açık ara süperdi.
Sahra yine çok çok iyiydi.Merve'ye karşı baya oyun kazandı.
Akın vasattı.Yiğit ortaydı Duygu'da bekleneden iyiydi yine.
Anlayacağınız [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güçlendikten sonra Turabi ve Sahra kendini gösterdi.Moraller yüksek olunca karın tok olunca nede iyi yarışıyorlarmış değilmi bunları mazeret olarak gören arkadaşlarım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 😎
Ben ne zaman mazeret olarak gösterdim![]()
Çok güzel bi bölüm oldu soluksuz izledim valla.Gönüllüler 2-2'de 2 yaparak Survivor'ın 2.yarısına çok iyi başladılar. İlk oyunu açık ara kazandılar zaten. İkinci oyunu Akın'ın kötü performansına rağmen kazandılar.
Gökhan'a iyi güldüm 6'da 6 yapacaklarmış.
Sahra iyi cevap verdi. Bundan sonra ünlüler teker teker elenir hadi geçmiş olsun.
Yiğit ne güzel dedi valla helal olsun:
"Bal" gibi takım olduk, "Akın Akın" geliyoruz..
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivoryigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorsahra[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygu[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivormuge[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] (şu anlık hak etti gibi @sokak sanati) [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivor[/HASHTAG]
Ben hiç bir zaman öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum mazeret felan dediğimi yanlışın varİstatistiklerde hani Turabi düşükken ben diyordum açlar o nedenle sizlerde diyordunuz mazeret bunlar şimdi mesajları buldurmayın bana.İşte tok ile açın hali farklıymış.
![]()
Ben hiç bir zaman öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum mazeret felan dediğimi yanlışın var![]()
Göster mesajımı ne zaman demişimNeyse dünkü bölümden sonra hatırlamaman iyi.Benimde uğraşacak isteğim yok.İyi yırttın yine.
![]()
Göster mesajımı ne zaman demişim![]()
Bul bakim bende merak ettimKaç zamandır bakmak istiyordum bu konuya kaç mesaj yazdım diye ve 2374 mesajın 442 tanesi bana ait bununla beraber.Rakiplere soralım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60
Dur bir bulayım.![]()
Bul bakim bende merak ettim
Ne oldu bulamadınmı iftiracıAdamı böyle mars ederler
Gözümden düştün
Ara dur sen
![]()