Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]

Turabi kazandıktan sonra yaptığı dansın sonunda Akın elini uzattı vurdu mu orda tam göstermediler ?

O değilde Bugün Ünlüler adasında devamlı Akın hakkında konuştular Tolga hele Akın'la yatıp Akın'la kalkıyo dikkat ettinmi @Bully adam kafayı bozmuş Akın'la gitti adadan hala demediğini bıkramıyo arkasından 😱

O değilde Bugün Ünlüler adasında devamlı Akın hakkında konuştular Tolga hele Akın'la yatıp Akın'la kalkıyo dikkat ettinmi @Bully adam kafayı bozmuş Akın'la gitti adadan hala demediğini bıkramıyo arkasından 😱
Aynen ya bu ne çekememezliktir öyle. Akın adada Tolga hakkında konuşmuyor nerdeyse. Akın'ı kıskandığı için onu halkın gözünden düşürmeye çalışıyor ama başaramayacak. :)

Sahra valeyboldan dolayı rakip görüyormuş hala Duygu'yu.:FWayyy gafil.

Mervem ya dün tek başına mücadele etti. Gönüllüler kazandığı zaman sevinemiyorum sanırım hala ünlücüyüm. :X

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'im süper başladı ve sabırsızlıkla beklediğim o mutlu günler, onların mutlu günlerini izlemek süper oluyor.:Z

İlk oyun çok çok çok güzel bir oyundu ve resmen yıktılar.Bundan sonrada tek tek devirecekler gibi. İlk oyunda genel oalrak hepsi süperdi ama Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] adanın yeni halinden sonra kendilerini çok iyi gösterdiler.
[HASHTAG]#unlulerden[/HASHTAG] 2 puanı Merve aldı zaten.O kız orada yazık olacak.:(
Duygu'da iyi gidiyor.Serenay'a karşı güzel oyun kazanıyor aradada olsa.Merve'yi yendiğini göremedim daha.
Akın ilk oyunda güzeldi ama 2. oyunda kötüydü onu ayrı değerlendiririz.
Haftanın hiç oynamayanı Müge'de ne zaman gidecek acep.:F
Son olarak gözlerden kaybolan Yiğit var etrafta.Sesi çıkıyor ama takan yok gibi.:A

2. oyunda efsaneler efsansi [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] açık ara süperdi.:Z
Sahra yine çok çok iyiydi.Merve'ye karşı baya oyun kazandı.
Akın vasattı.Yiğit ortaydı Duygu'da bekleneden iyiydi yine.

Anlayacağınız [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güçlendikten sonra Turabi ve Sahra kendini gösterdi.Moraller yüksek olunca karın tok olunca nede iyi yarışıyorlarmış değilmi bunları mazeret olarak gören arkadaşlarım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 😎

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'im süper başladı ve sabırsızlıkla beklediğim o mutlu günler, onların mutlu günlerini izlemek süper oluyor.:Z

İlk oyun çok çok çok güzel bir oyundu ve resmen yıktılar.Bundan sonrada tek tek devirecekler gibi. İlk oyunda genel oalrak hepsi süperdi ama Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] adanın yeni halinden sonra kendilerini çok iyi gösterdiler.
[HASHTAG]#unlulerden[/HASHTAG] 2 puanı Merve aldı zaten.O kız orada yazık olacak.:(
Duygu'da iyi gidiyor.Serenay'a karşı güzel oyun kazanıyor aradada olsa.Merve'yi yendiğini göremedim daha.
Akın ilk oyunda güzeldi ama 2. oyunda kötüydü onu ayrı değerlendiririz.
Haftanın hiç oynamayanı Müge'de ne zaman gidecek acep.:F
Son olarak gözlerden kaybolan Yiğit var etrafta.Sesi çıkıyor ama takan yok gibi.:A

2. oyunda efsaneler efsansi [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] açık ara süperdi.:Z
Sahra yine çok çok iyiydi.Merve'ye karşı baya oyun kazandı.
Akın vasattı.Yiğit ortaydı Duygu'da bekleneden iyiydi yine.

Anlayacağınız [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güçlendikten sonra Turabi ve Sahra kendini gösterdi.Moraller yüksek olunca karın tok olunca nede iyi yarışıyorlarmış değilmi bunları mazeret olarak gören arkadaşlarım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 😎
Ben ne zaman mazeret olarak gösterdim (b)

Ben ne zaman mazeret olarak gösterdim (b)

İstatistiklerde hani Turabi düşükken ben diyordum açlar o nedenle sizlerde diyordunuz mazeret bunlar şimdi mesajları buldurmayın bana.:bağır:İşte tok ile açın hali farklıymış.:A:Z

Çok güzel bi bölüm oldu soluksuz izledim valla. :D Gönüllüler 2-2'de 2 yaparak Survivor'ın 2.yarısına çok iyi başladılar. İlk oyunu açık ara kazandılar zaten. İkinci oyunu Akın'ın kötü performansına rağmen kazandılar. :D Gökhan'a iyi güldüm 6'da 6 yapacaklarmış. :F Sahra iyi cevap verdi. Bundan sonra ünlüler teker teker elenir hadi geçmiş olsun. :D

Yiğit ne güzel dedi valla helal olsun:

"Bal" gibi takım olduk, "Akın Akın" geliyoruz..

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivoryigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorsahra[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygu[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivormuge[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] (şu anlık hak etti gibi @sokak sanati :A ) [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivor[/HASHTAG]

Yiğit'in lafı güzeldi.Zaten bu bölüm yapabildiği tek şey bu.:F
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ilk oyunda hak etmişti.:Z

İstatistiklerde hani Turabi düşükken ben diyordum açlar o nedenle sizlerde diyordunuz mazeret bunlar şimdi mesajları buldurmayın bana.:bağır:İşte tok ile açın hali farklıymış.:A:Z
Ben hiç bir zaman öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum mazeret felan dediğimi yanlışın var (b)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...