Bakalım Merve Sahra arasındaki rekabet ne olucak Sahranın oyunlarda devamlı bağırıp çağırması beni deli ediyo![]()
Sahra'ya hala sinir olamıyorum nedense.
Serenay'da bağırıyor Merve zaten ortalığı inlatiyor.
Bakalım Merve Sahra arasındaki rekabet ne olucak Sahranın oyunlarda devamlı bağırıp çağırması beni deli ediyo![]()
Oyun oynarken bağırmasını demiyorum kenarda otururken ona şunu bunu yap bağırıp çağırıyo devamlı Turabiy'le arası hala limoni değilmiSahra'ya hala sinir olamıyorum nedense.
Serenay'da bağırıyor Merve zaten ortalığı inlatiyor.Onlar ünlülerden tabi değilmi anti [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] densin sen.
![]()
Evet ama zıtlaşmıyorlar artık oyunlarda hep tek yürekler zaten Sahra dışlandı baya baya.Oyun oynarken bağırmasını demiyorum kenarda otururken ona şunu bunu yap bağırıp çağırıyo devamlı Turabiy'le arası hala limoni değilmi![]()
Yazımın devamınıda oku ekleme yaptım sonradanEvet ama zıtlaşmıyorlar artık oyunlarda hep tek yürekler zaten Sahra dışlandı baya baya.
herkes bağırıyor bence sen [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'e sinir olacak yer arıyorsun.[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]
Pek kaaleye alıncak bir ekleme değilmiş.Yazımın devamınıda oku ekleme yaptım sonradan![]()
De get kale alınacak değilmişPek kaaleye alıncak bir ekleme değilmiş.![]()
De get kale alınacak değilmiş![]()
Değiştirmedim ekleme yaptım yazmak istediklerime ek olarak hala aynıyım yani Turabiden full nefretAkın için ön değiştirme kararı alıp tekrar ünlülerin gazına gelip nötr olmuşsun onu anladım.
![]()
tam gaz melunluk.Değiştirmedim ekleme yaptım yazmak istediklerime ek olarak hala aynıyım yani Turabiden full nefret![]()
büyümüşte ,bize laf sokarmış[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'im süper başladı ve sabırsızlıkla beklediğim o mutlu günler, onların mutlu günlerini izlemek süper oluyor.
İlk oyun çok çok çok güzel bir oyundu ve resmen yıktılar.Bundan sonrada tek tek devirecekler gibi. İlk oyunda genel oalrak hepsi süperdi ama Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] adanın yeni halinden sonra kendilerini çok iyi gösterdiler.
[HASHTAG]#unlulerden[/HASHTAG] 2 puanı Merve aldı zaten.O kız orada yazık olacak.
Duygu'da iyi gidiyor.Serenay'a karşı güzel oyun kazanıyor aradada olsa.Merve'yi yendiğini göremedim daha.
Akın ilk oyunda güzeldi ama 2. oyunda kötüydü onu ayrı değerlendiririz.
Haftanın hiç oynamayanı Müge'de ne zaman gidecek acep.
Son olarak gözlerden kaybolan Yiğit var etrafta.Sesi çıkıyor ama takan yok gibi.
2. oyunda efsaneler efsansi [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] açık ara süperdi.
Sahra yine çok çok iyiydi.Merve'ye karşı baya oyun kazandı.
Akın vasattı.Yiğit ortaydı Duygu'da bekleneden iyiydi yine.
Anlayacağınız [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güçlendikten sonra Turabi ve Sahra kendini gösterdi.Moraller yüksek olunca karın tok olunca nede iyi yarışıyorlarmış değilmi bunları mazeret olarak gören arkadaşlarım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 😎
büyümüşte ,bize laf sokarmış![]()
büyümüşte ,bize laf sokarmış![]()
[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] hayranları bırakın artıkın konuyuBüyümüş.Demekki neymiş
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]![]()
duygu balın yükselmesinin sebebi ahmetin olmayışı , o adam olmayınca duygu pozitif oluyor , banada hergün birisi bağırsa , dedikodu yapsa![]()
Bu hafta sonucunda yarışmacıların performansları:
Ünlülerde en yüksek düşüş Gökhan Keser'de oldu.Gökhan 9 oyun kazanıp 15 oyun kaybetti ve başarı oranı %50'nin altına düştü.
Başta Merve ve Ahmet olmak üzere Serenay, İsmail gibi isimler ciddi düşüşler yaşarken tek artışı Tolga Karel yaşadı.
Gönüllülerde ise durum olumlu ve en büyük başarı artışını Duygu Bal yeni ekibinde yaşadı ve %50'nin üstüne çıkardı.
Sahra, Turabi, Akın ve Yiğit'te Gönüllülerin artış yaşayan isimlerinden oldu.Gönüllülerden tek düşüş yaşayan Müge oldu.
@darksaal @ABAY_06 @Bully @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @takas @Fks14 @HachiKo @KayıpSehir @Harunnn60 @hayret bi şey @Billy Kane @cevaa @destere @sürgünüm @yatutarsa
1 Merve Aydın G: 51 M: 19 %72.9 2 Akın Saatçi G: 41 M: 24 %63,1 3 Sahra Işık G: 47 M: 32 %59.5 4 Yiğit Dikmen G: 50 M: 37 %57,5 5 Turabi Çamkıran G: 45 M: 37 %54.9 6 Tolga Karel G: 28 M: 25 %52.8 7 Duygu Bal G: 32 M: 29 %52.5 8 Ahmet Dursun G:39 M: 39 %50 9 Gökhan Keser G:35 M: 37 %48.6 10 İsmail Baki G: 18 M: 24 %42.9 11 Serenay Aktaş G: 24 M: 35 %40.7 12 Müge Uzel G: 13 M: 39 %25
emre senin my konularını geçtik iyice, hergün zirvedeyiz , bir atılım bekliyoruz senden[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] hayranları bırakın artıkın konuyu![]()
melun ne diyorsun sen.[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] hayranları bırakın artıkın konuyu![]()
tek başına 10 da4 yapabiliyomduygu balın yükselmesinin sebebi ahmetin olmayışı , o adam olmayınca duygu pozitif oluyor , banada hergün birisi bağırsa , dedikodu yapsa
düşer benimden oyunlarda ki başarım
ünlülerin genel olarak düşmesi ise akının karşı tarafa geçmesi
bu arada turabiyi herkes 1.olarak görüyor ama oyunlarda ki başarışı ile zar zor 5.olmuş , ilginç
emre senin my konularını geçtik iyice, hergün zirvedeyiz , bir atılım bekliyoruz senden![]()
banane bananemelun ne diyorsun sen.Yüzyıl konusundada tag yapılıyor unutma.De git oraya. [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
@sokak sanati turabi hastası , onun bir şekilde yenersen forum senindirtek başına 10 da4 yapabiliyom[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] cılar kalabalık
banane banane![]()
tek başına 10 da4 yapabiliyom[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] cılar kalabalık
banane banane![]()
sokak sanati da parlakçı çıktı kız @Çiğdem- 😱@sokak sanati turabi hastası , onun bir şekilde yenersen forum senindir![]()
duygu balın yükselmesinin sebebi ahmetin olmayışı , o adam olmayınca duygu pozitif oluyor , banada hergün birisi bağırsa , dedikodu yapsa
düşer benimden oyunlarda ki başarım
ünlülerin genel olarak düşmesi ise akının karşı tarafa geçmesi
bu arada turabiyi herkes 1.olarak görüyor ama oyunlarda ki başarışı ile zar zor 5.olmuş , ilginç
emre senin my konularını geçtik iyice, hergün zirvedeyiz , bir atılım bekliyoruz senden![]()