Elin striptizcisini adam yerine koydu millet :Acun Survivor'dan beni de soğuttu cidden ya Turabi'nin şampiyon olması da ne demek öyle![]()
Kesin öyledirÇiçeği<3
Elin striptizcisini adam yerine koydu millet :Acun Survivor'dan beni de soğuttu cidden ya Turabi'nin şampiyon olması da ne demek öyle![]()
Kesin öyledirÇiçeği<3
Yarışmalarda başarılı olsa da karakter olarak sınıfta kaldı kesinlikle Gökhan'ın hakkı olduğunu düşünüyorum..
Makasla kestim hayla öyleElin striptizcisini adam yerine koydu millet :
Kesin öyledir![]()
Karakterler de yarışıyor tabii ki. Halk bugüne kadar hep karakterli insanları şampiyon yaptı. Bu sene nasıl olduysa karakter yoksunu ikiyüzlü bir insan şampiyon oldu..İşte orası Survivor karakterler mi yarışıyor iyi o zaman Müge kazansın polyana kız.![]()
Karakterler de yarışıyor tabii ki. Halk bugüne kadar hep karakterli insanları şampiyon yaptı. Bu sene nasıl olduysa karakter yoksunu ikiyüzlü bir insan şampiyon oldu..
Hak eden biri şampiyon olmadığı için tebrik edemeyeceğim maalesef.İki yüzlü olduğunu söyleyemeyiz bence.Akın hariç herkesin yüzüne belli etti hislerini aslında Akın'dada belli etti ama Akın biraz sorumlıu anlayamamış.
Karakter yoksunu değil dobra biriydi neyse bunalrı zatren kaçkere savundum ama sonuç olmadı neyse diyelim yine sizde neyse deyip geçin bence bunu.
Kocaman Tebrik edin.![]()
Hak eden biri şampiyon olmadığı için tebrik edemeyeceğim maalesef.![]()
Tamam ne mutlu sana.Bnece ikiside haketti o kadar mğcadele ettiler bir yönden üstünse diğer yönden eksik olabilir sana göre ama bu çoğu kişide eksik görülmemişki 1. oldu.
ben GÖkhan kazansa tebrik etmezdim anlıyorum seni.
Aman Allah'ım resmen polyanayım bugün gelen geçene anlıyorum deyip duruyorum.![]()
İstatistikler böyle diyor dün survivor sayfasında paylaşıldı.
Hız oyunalrın da ilk başları hatırla çok iyiydi hatta o nedenle Turbo dedik ama sonra kondisyonu düştü ama çok kötü değildi.
Ayrıca son hafta 3'e tek yarıştı neredeyse.O psikolojik baskı çok fenadır.![]()
3'te tek ilişkisi kırılma noktasıydı bence.Gökhan orada Merve kaybettiğinde fena destek verirken turabi'nin morali bozulduğunda hadi Turabi diyen kimse yoktu yanlızdı ve ne kadar mücadele edebilirdi tek başına.Biraz psikolojik yaklaşmaya çalış.Hepsi tek değildi yani.Ünlüler yine birdi.İstatistiklerde turabi Gökhandan daha fazla oyunmu kazanmışUlan ben her izlediğimde Gökhan hep kazanıyordu oyunlarda nasıl oluyor bu
Ayrıca 3'e tek işini geç, hepsi kendi için yarıştıAhmet düştüğünde Merve nası bağırıyordu kazandım diye
![]()
Söz hakkı isteyebilirdiKonuşmadıki savunsun
Ağzını açmadı![]()
Aga Acun Turabiyi 1.yaparak niye risk alsın.Niye kendisinin ve programın geleceğini riske atsın biraz mantıklı olun.Akışına bıraktı herşeyi.Bak Gökhan öndeydi bence konseyde herkes Turabiyi yerden yere vurunca halk bir anda Turabiye yoğunlaştı ve Gökhanı geçti.Zaten konseydekilerin kazanan belli edalarıyla yorum yapmasına iyi bir cevap olduİnanmıyorum smslere öyle şey olmaz. Bu kadar itici,gıcık,antipatik, terbiyesiz, ikiyüzlü birisi nasıl olur da şampiyon olur yazık diyorum yine..
Orda öylece oturduİşte konuşmadı![]()
salla daha şampiyonuzAga Acun Turabiyi 1.yaparak niye risk alsın.Niye kendisinin ve programın geleceğini riske atsın biraz mantıklı olun.Akışına bıraktı herşeyi.Bak Gökhan öndeydi bence konseyde herkes Turabiyi yerden yere vurunca halk bir anda Turabiye yoğunlaştı ve Gökhanı geçti.Zaten konseydekilerin kazanan belli edalarıyla yorum yapmasına iyi bir cevap oldu
Orda öylece oturdu![]()
Orası öyle ama Gökhan kazansaydı biz tebrik ederdik ama onlar tebrik etmiyorsalla daha şampiyonuz![]()
Evet banada öyle geldiOrası öyle ama Gökhan kazansaydı biz tebrik ederdik ama onlar tebrik etmiyor
Sanki Serenay ile Merve barıştı dün![]()