Survivor'ı Turabi Kazandı!

Yarışmalarda başarılı olsa da karakter olarak sınıfta kaldı kesinlikle Gökhan'ın hakkı olduğunu düşünüyorum..

İşte orası Survivor karakterler mi yarışıyor iyi o zaman Müge kazansın polyana kız.:F

Baktılar olmuyor yine striptiz muhabbeti boş boş dönmeye başlamış.:DHayırlısı bee moralim yüksek allah'tan.

Ulaşamadığınız ete mundar demeye devam edin arkadaşlar süpersiniz.😉

İşte orası Survivor karakterler mi yarışıyor iyi o zaman Müge kazansın polyana kız.:F
Karakterler de yarışıyor tabii ki. Halk bugüne kadar hep karakterli insanları şampiyon yaptı. Bu sene nasıl olduysa karakter yoksunu ikiyüzlü bir insan şampiyon oldu..

Karakterler de yarışıyor tabii ki. Halk bugüne kadar hep karakterli insanları şampiyon yaptı. Bu sene nasıl olduysa karakter yoksunu ikiyüzlü bir insan şampiyon oldu..

İki yüzlü olduğunu söyleyemeyiz bence.Akın hariç herkesin yüzüne belli etti hislerini aslında Akın'dada belli etti ama Akın biraz sorumlıu anlayamamış.:D
Karakter yoksunu değil dobra biriydi neyse bunalrı zatren kaçkere savundum ama sonuç olmadı neyse diyelim yine sizde neyse deyip geçin bence bunu.

Kocaman Tebrik edin.:D

İki yüzlü olduğunu söyleyemeyiz bence.Akın hariç herkesin yüzüne belli etti hislerini aslında Akın'dada belli etti ama Akın biraz sorumlıu anlayamamış.:D
Karakter yoksunu değil dobra biriydi neyse bunalrı zatren kaçkere savundum ama sonuç olmadı neyse diyelim yine sizde neyse deyip geçin bence bunu.

Kocaman Tebrik edin.:D
Hak eden biri şampiyon olmadığı için tebrik edemeyeceğim maalesef. :)

Hak eden biri şampiyon olmadığı için tebrik edemeyeceğim maalesef. :)

Bnece ikiside haketti o kadar mğcadele ettiler bir yönden üstünse diğer yönden eksik olabilir sana göre ama bu çoğu kişide eksik görülmemişki 1. oldu.
ben GÖkhan kazansa tebrik etmezdim anlıyorum seni.:D

Aman Allah'ım resmen polyanayım bugün gelen geçene anlıyorum deyip duruyorum.:F

Bnece ikiside haketti o kadar mğcadele ettiler bir yönden üstünse diğer yönden eksik olabilir sana göre ama bu çoğu kişide eksik görülmemişki 1. oldu.
ben GÖkhan kazansa tebrik etmezdim anlıyorum seni.:D

Aman Allah'ım resmen polyanayım bugün gelen geçene anlıyorum deyip duruyorum.:F
Tamam ne mutlu sana. :)

Yahu niye abarttınız bu kadar sanki Gökhan kazansa ne olacak, Turabi kazansa ne olacak. Size mi para verecekler sanki hey Allah'ım. :D

ohhh sonunda buda bitti o ses türkiye ve muhteşem yüzyıldan sonra survivordanda kurtulduğuma şükrediyorum vlla :Z:Z:Z

İstatistikler böyle diyor dün survivor sayfasında paylaşıldı.:D
Hız oyunalrın da ilk başları hatırla çok iyiydi hatta o nedenle Turbo dedik ama sonra kondisyonu düştü ama çok kötü değildi.
Ayrıca son hafta 3'e tek yarıştı neredeyse.O psikolojik baskı çok fenadır.:D

İstatistiklerde turabi Gökhandan daha fazla oyunmu kazanmış :D Ulan ben her izlediğimde Gökhan hep kazanıyordu oyunlarda nasıl oluyor bu :D

Ayrıca 3'e tek işini geç, hepsi kendi için yarıştı :D Ahmet düştüğünde Merve nası bağırıyordu kazandım diye :D

İstatistiklerde turabi Gökhandan daha fazla oyunmu kazanmış :D Ulan ben her izlediğimde Gökhan hep kazanıyordu oyunlarda nasıl oluyor bu :D

Ayrıca 3'e tek işini geç, hepsi kendi için yarıştı :D Ahmet düştüğünde Merve nası bağırıyordu kazandım diye :D
3'te tek ilişkisi kırılma noktasıydı bence.Gökhan orada Merve kaybettiğinde fena destek verirken turabi'nin morali bozulduğunda hadi Turabi diyen kimse yoktu yanlızdı ve ne kadar mücadele edebilirdi tek başına.Biraz psikolojik yaklaşmaya çalış.Hepsi tek değildi yani.Ünlüler yine birdi.:D

Yanlış hatırlıyorsun demekki çünkü istatistikler ortada.:DBelki Gökhan'ın sadece Turabi ile olan yarışlarını hatırlıyorsundur zaten ilk başlarda başarısı %50'den alttaydı.:D

bu sene survivor artık bitti acunun şovlarıla doluydu ama bitti seneye all star olacaksa izlerim ama normal olursa birdaha survivor izleyeğimi sanmıyorum :A TEKRAR VE TEKRAR SENİ İYİKİ TANIMIŞIM BİZE ADAMLIĞINI GÖSTERDİN HELAL OLSUN DİYORUM SANA ADAM GİBİ ADAM GÖKHAN KESER :) :) :) :) :)

İnanmıyorum smslere öyle şey olmaz. Bu kadar itici,gıcık,antipatik, terbiyesiz, ikiyüzlü birisi nasıl olur da şampiyon olur yazık diyorum yine..
Aga Acun Turabiyi 1.yaparak niye risk alsın.Niye kendisinin ve programın geleceğini riske atsın biraz mantıklı olun.Akışına bıraktı herşeyi.Bak Gökhan öndeydi bence konseyde herkes Turabiyi yerden yere vurunca halk bir anda Turabiye yoğunlaştı ve Gökhanı geçti.Zaten konseydekilerin kazanan belli edalarıyla yorum yapmasına iyi bir cevap oldu

İşte konuşmadı :D
Orda öylece oturdu :T:

Aga Acun Turabiyi 1.yaparak niye risk alsın.Niye kendisinin ve programın geleceğini riske atsın biraz mantıklı olun.Akışına bıraktı herşeyi.Bak Gökhan öndeydi bence konseyde herkes Turabiyi yerden yere vurunca halk bir anda Turabiye yoğunlaştı ve Gökhanı geçti.Zaten konseydekilerin kazanan belli edalarıyla yorum yapmasına iyi bir cevap oldu

Orda öylece oturdu :T:
salla daha şampiyonuz :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren