Survivor'ı Turabi Kazandı!

Abi nereye üstünlük kurdu ya, çoğu oyunda bişey yapamadı. O kadar turbo dediniz ama hız oyunlarında bile Ahmet ve Gökhan'a yenildi kaç defa :D

İstatistikler böyle diyor dün survivor sayfasında paylaşıldı.:D
Hız oyunalrın da ilk başları hatırla çok iyiydi hatta o nedenle Turbo dedik ama sonra kondisyonu düştü ama çok kötü değildi.
Ayrıca son hafta 3'e tek yarıştı neredeyse.O psikolojik baskı çok fenadır.:D

Sonuna kadar haketti ve oldu.Haketmedi diyenler survivor'ın kurallarından bi haber olanlar.Halkımız gerekli kararı verdi.
Gökhan'da başarılıydı alsa oda haketmiş olacaktı ama Turabi hem fiziksel hem mental açıdan daha iyiydi.:D

Dün akşam ki mutluluğumu görmen lazımdı birde @Bully 'nin suratını onu bende görmedim aslında ama kesin görmen lazımdır.:A
Suratımı nerden göreceksin :A

Duygumu katma olaya :bağır:
İnadına kazandık :D Gönüllüler bile sırtından vurdu !

Dün akşam o empoze edilme şekli neydi hepsi biriktirmiş gelmiş.Ama orada Turabi dobralığını konuştursa şuan olay %75 bile olabilirdi.
Duygu2yu işsiz bırakmadı demek istedim Duygu'yu bende severim.Destek çıkıyor yani o kadar reyting kazandırdıktan sonra ki Begüm bile var.:D

ben sadece sms atanlara yazıklar olsun diyorum başka diyecek söz yok şunun neresini beğeniyo türk halkı bende anlamadım resmen seyircinin gözünü boyamış YAZIKLAR OLSUN!

Dün akşam o empoze edilme şekli neydi hepsi biriktirmiş gelmiş.Ama orada Turabi dobralığını konuştursa şuan olay %75 bile olabilirdi.
Duygu2yu işsiz bırakmadı demek istedim Duygu'yu bende severim.Destek çıkıyor yani o kadar reyting kazandırdıktan sonra ki Begüm bile var.:D
BEGÜM gökhanı destekliyordu :D