CW Supernatural 9. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adamların dizi süreleri çok iyi ama bu uzun haftalari harbiden sıkıcı oluyor:(
izledinmi 14.bölümü izlemediysen bakma spoiye 😉😉😉
harika bir bölümdü beklediğimize deydi kesinlikle kevini görmek harikaydı çok sevindim :Z:Z:Z castieli yine klandırıcaklar sandım ama o meleklerin patronunu öldürmesine çok sevindim şaşırdımda hemen diziden çıkıcağını tahmin etmiyordum en sevindirici olay ise castiel lider oluyor melek ordusu kurmaya başladı ayy süperr :Z:Z crowleyide özledim ama deanın telefonunu açmadı özlettirdi yine kendisini :kiki::kiki:

izledinmi 14.bölümü izlemediysen bakma spoiye 😉😉😉
harika bir bölümdü beklediğimize deydi kesinlikle kevini görmek harikaydı çok sevindim :Z:Z:Z castieli yine klandırıcaklar sandım ama o meleklerin patronunu öldürmesine çok sevindim şaşırdımda hemen diziden çıkıcağını tahmin etmiyordum en sevindirici olay ise castiel lider oluyor melek ordusu kurmaya başladı ayy süperr :Z:Z crowleyide özledim ama deanın telefonunu açmadı özlettirdi yine kendisini :kiki::kiki:
Yok gece musaitim :X

S09 B14 izledim

Bölüm yine güzeldi (zaten hep güzel ya:X)
Kevin'li bi bölüm olacaği özet bölümü gösterirlerken anlamiştim. Hayalet olarak gelmesi güzeldi.Annesini de görmek güzeldi.

Şu bathlamew midir ne haltsa onun dizideki yerii anlamamiştim iyi oldu çıkması.
Castiel müritlerini toplamaya başladi.Metotron sezon sonu ölür heralde:X
Sam hala atar ergen durumunda :T:
Bu arada @Çiğdem- ben bu ölümü izleyecez sandım akşamdan beridir heycandan ölyordum:F:F Bu da 14.bölüm(b) Neden izlemedik:Fyada o kız neden yoktu(b)

S09 B14 izledim

Bölüm yine güzeldi (zaten hep güzel ya:X)
Kevin'li bi bölüm olacaği özet bölümü gösterirlerken anlamiştim. Hayalet olarak gelmesi güzeldi.Annesini de görmek güzeldi.

Şu bathlamew midir ne haltsa onun dizideki yerii anlamamiştim iyi oldu çıkması.
Castiel müritlerini toplamaya başladi.Metotron sezon sonu ölür heralde:X
Sam hala atar ergen durumunda :T:
Bu arada @Çiğdem- ben bu ölümü izleyecez sandım akşamdan beridir heycandan ölyordum:F:F Bu da 14.bölüm(b) Neden izlemedik:Fyada o kız neden yoktu(b)
castielin lider olması beni çok sevindiren bir olaydı melek ordusunu yeniden o yönetmeli bence :Z:Z:Z bu arada cnm zaten o videodaki bölümü izledik bak videonun başında samla dean sığınaktalar buraya birşey dadandı diyorlar bölümde izlemiştik kevının hayaleti gelmişti oraya sonra castielin bathmelonla görüşmesinide izledik fragmanda sadece 2 sahne verilmemiş cwowrey fragmanda görünüyor ama bölümde yok sonra samlar bir kadınla konusuyordu oda fragmanda yoktu büyük ihtimalle haftaya görücez fragmanda görünmeyen sahneleri bazen türk dizilerindede oluyorya fragmandakı sahne diğer hafta veriliyor öyle oldu galiba :kiki::kiki: buda 15.bölüm fragmanı ama yine geçiş bölümü olucak galiba yaratık falan avlıcaklar melek konusu haftaya işlenmicek gibi görünüyor diğer haftaya kaldı 🙂🙂🙂

Taa ilk sezonlardan karakterleri görmek güzeldi:X Sam ve Dean için iyi örnek oldular:A Sonraki bölüm yine merakla beklenıyor ama böyle geçiştirilmeli bölümlerle değil de konuya dönük bölümlerle gelsnler artık:(

Taa ilk sezonlardan karakterleri görmek güzeldi:X Sam ve Dean için iyi örnek oldular:A Sonraki bölüm yine merakla beklenıyor ama böyle geçiştirilmeli bölümlerle değil de konuya dönük bölümlerle gelsnler artık:(
konuya dönük çok güzel bir bölümle geldiler :kiki::kiki: bu sabah izledim yeni bölümü sen izleyebildinmi 😵😵

Yok gece izlicem:X :oley: Taa 1 ay önce verdiğin fragmanlı bölümüydü?
evet ana konuya döndüler çok şükür hani snopymi ne mezarda 1 kadın vardı ama bölümlerde göstermemişlerdi onlarıda gösterdiler bu bölümde crowley bölümün yıldızıydı bukadar tüyo yeter :kiki::kiki:

sama çok gıcık olmaya başladım deana trip atıp duruyordu şimdide crowleye haksızlık yapıyor adam onlara yardım ediyor sam hemen öldürmek istiyor crowleyi
samın içine giren meleği crowley çıkarmıştı o mühürüde deanın almasını sağlayan yine crowleydi son olarak son bölümde de deanla samın hayatını kurtardı bıçağı almalarını sağladı sam hemen crowleyi öldürelim diyor bu sezon hiç bu kadar nefret etmemiştim samdan 😕😕
@Forumdash

sama çok gıcık olmaya başladım deana trip atıp duruyordu şimdide crowleye haksızlık yapıyor adam onlara yardım ediyor sam hemen öldürmek istiyor crowleyi
samın içine giren meleği crowley çıkarmıştı o mühürüde deanın almasını sağlayan yine crowleydi son olarak son bölümde de deanla samın hayatını kurtardı bıçağı almalarını sağladı sam hemen crowleyi öldürelim diyor bu sezon hiç bu kadar nefret etmemiştim samdan 😕😕
@Forumdash
samın içine giren melek kızmı oğlanmı ? :)

@Forumdash
Sam'den ben hep nefret ediyorum:bağır: Sam güya Dean'lik taslıyor. Dean de hani Sam'in sevdiği yaratiklari Dean öldürmek istiyordu. Öyle bi olay galiba.Artık işle kardeşliği ayırdı.Sam böyle artık insan değil :T:

Erkek :A

erkek girmişti hatta dean sama şöyle açıklıyordu durumu sana girdi falan diyordu açıklarken hahaha :F

Sam'den ben hep nefret ediyorum:bağır: Sam güya Dean'lik taslıyor. Dean de hani Sam'in sevdiği yaratiklari Dean öldürmek istiyordu. Öyle bi olay galiba.Artık işle kardeşliği ayırdı.Sam böyle artık insan değil :T:

Erkek :A
deana attığı tripler zaten canımı sıkıyor benimde favori karakterlerim uzun zamandır
castiel dean ve crowley v lucifer 4lüsü en çok bu 4lüyü seviyorum :Z:Z:Z

erkek girmişti hatta dean sama şöyle açıklıyordu durumu sana girdi falan diyordu açıklarken hahaha :F

deana attığı tripler zaten canımı sıkıyor benimde favori karakterlerim uzun zamandır
castiel dean ve crowley v lucifer 4lüsü en çok bu 4lüyü seviyorum :Z:Z:Z
Lucifer'e bu aralar mı diyon :F:F Adam kaçıncı sezonda çıktı :X