Yok senlik oldugu için haber verdim Tweetini okumakla kalma izletam senlikmiş bölüm desene
Snooky illkez katılıyor dimi?
26 şubatta yeni bölüm bizlerle
Yok senlik oldugu için haber verdim Tweetini okumakla kalma izletam senlikmiş bölüm desene
26 şubatta yeni bölüm bizlerle
evet ilk defa olması lazım yine süprisler bizi bekliyor ama ne istiyorlar bu diziden sitelerden kaldırıyorlarYok senlik oldugu için haber verdim Tweetini okumakla kalma izle
yok klasın ergenik dizi kotam carrie ile dolu durumdaYok senlik oldugu için haber verdim Tweetini okumakla kalma izle
Eğlenceli bi karakteri var belli tam @destere 'likevet ilk defa olması lazım yine süprisler bizi bekliyor ama ne istiyorlar bu diziden sitelerden kaldırıyorlar
Tomorrow'u at gitsinyok klasın ergenik dizi kotam carrie ile dolu durumda
kaç bölümdür izlemiyim onu boş zamanda izlerim
kaç bölümdür izlemiyim onu boş zamanda izlerim
Reign miş Fena bişey yazdık ama bilmeyenler anlamazSansurledik tamamdırr
hangi dizide lo
ona da devam etmedim onu izlerim amaReign miş Fena bişey yazdık ama bilmeyenler anlamazSansurledik tamamdır
elizabeth i bekliyim dizi de mary ile karşılıklı atışmaya başlasınlarHülooooğğğ
Bi kurtulamadın şu Elizabeth'tenelizabeth i bekliyim dizi de mary ile karşılıklı atışmaya başlasınlar
kendisi çok asil bir insanBi kurtulamadın şu Elizabeth'ten
Hee sen insan olanından bahsettin Ben huy olan Eli'den sandımkendisi çok asil bir insan
huy olandan kim vazgeçebilir kiHee sen insan olanından bahsettin Ben huy olan Eli'den sandım
Ahaha iyi bahane buldun bunla "" Neyse konu kaydıhuy olandan kim vazgeçebilir ki
çok özledim hemen ara bitse zaten sitelerden kaldırmaya başladılar spernaturalıTT olmuş @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 32785
Supernatural izleme sebebim işte; Çok güzel açıklamiş
10 gün kalmişçok özledim hemen ara bitse zaten sitelerden kaldırmaya başladılar spernaturalı
hiç bizleri düşünen yok vlla 🙄🙄🙄
bütün dizilerim ara vermiş durumda hiç bitmiyor bunların araları sonrada sezon finali gelicek yine bekle dur 😛😛😛10 gün kalmiş