Kanal D Arka Sokakları gibiydi CW Supernaturalı yanı bir boşluğa düşecez @Forumdash ilebaşka dizilerde mutlaka çıkacaktır o tarzlarda
@Harunnn60 benle ilgilenmiyor @xemrexxx diyordun ilgilenincede sen bakmıyorsun anca pehle ayoll
o tarzda bulurlar dizi mutlaka
İnş yoksa kanalı sana kitler kaçarız @Forumdash abicimle dolandırıcılar gibio tarzda bulurlar dizi mutlaka
kanalı tek bana bırakmayın ancak hepimiz uğraşırız o şartla yada bende kaçarımİnş yoksa kanalı sana kitler kaçarız @Forumdash abicimle dolandırıcılar gibi
Jensene yeni bir dizi yaparız @serhatt @xemrexxx @MasacRE bile izlerlerkanalı tek bana bırakmayın ancak hepimiz uğraşırız o şartla yada bende kaçarım
daha yapılacak dizi çok cadı vampir kurtsuz cw kanalı düşünmüyoruz
Vampir dizisiz gerçekten çekilmiyor birde oyuncularımızı çok başı boş bırakıyoruz yeni dizi çekmiyoruz Klaus falan hepsi boştadaha yapılacak dizi çok cadı vampir kurtsuz cw kanalı düşünmüyoruz
klausa dizi şart.ona bir dizi yazmalıyız.ayrıca 2-3 dikkat çekici yapımlar yazmalıyızVampir dizisiz gerçekten çekilmiyor birde oyuncularımızı çok başı boş bırakıyoruz yeni dizi çekmiyoruz Klaus falan hepsi boşta
Kızıyla olan dizisine daha bakmam Batmanın dişi versiyonuda uzun süreli izleyeceğimi düşünmüyorumklausa dizi şart.ona bir dizi yazmalıyız.ayrıca 2-3 dikkat çekici yapımlar yazmalıyız
Jensenı yatağımda istiyorum
Bu dizinin bitmesini en çok sen ve @xemrexxx den kurtulsun diye istiyorum adamınJensenı yatağımda istiyorum
Kız asıl senden kurtulsun adam pençelerini geçirmiş bırakmıyorsun
Tabi sen gece anlamadın uyku sersemineOhaaaa ayoll 16 ocakta yeni bölüm @Forumdash 😱 😱 😱
Bende 8.bölüm nasıl böyle diyordum meğer mini sezon arası olan bölümmüş 😱😱😱
Supernaturalı diyorum abicim bende sana bir şok gelsin dünün intikamıTabi sen gece anlamadın uyku serseminededim ya 4 ve partları 16 ocakta diye
Akşama yok muymuş😱 :£Supernaturalı diyorum abicim bende sana bir şok gelsin dünün intikamı
8.Bölümümü izledim az önce ama hanı mini sezon arası 9.bölüm oluyorduyaAkşama yok muymuş😱 :£
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?